Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ruzgar uyurken supurgeyi calistirabiliyor musun? Ben mutfakta yemek yaparken bile sessiz oluyorum. Sipa hemen uyaniyor
Yoook nerdeee zil calsa uyaniyo ruzgarda uykusu cok hafif o uyurken banyoyu fln temizliyorum yada toz aliyorum supurge acsam hemen uyanir
Yesil cay icmeyi artik biraktim kizlar, resmen uykusuzluk yapti ben de..
hadi yaa rezene ic ozmn hem uykuda yapar bagirsaklarinida rahatlatir ben bikere ictm sadece unutiyrm hep ruzgara almistik duruyo icom bari cope gitcegine mideme gitsn :))

Bende Türk kahvemi içtim, birsürü çay içtim :) birazdan yemek zamanı. Şimdide su içiyorum :) sıvıyla besleniyorum :)

Bende Türk kahvemi içtim, birsürü çay içtim :) birazdan yemek zamanı. Şimdide su içiyorum :) sıvıyla besleniyorum :)
Ben bayagadir kahve icemiyodum pakette satilanlari sevmiyorum illa eminonunden alcam taze taze annem gitti gecen gun ona aldirdm kokusu bile degisik mutfak oyle guzel kokuyoki mis mis :)) ordan alinan kahvenin tadi cok baska oluyo

6. Hissm kuvvetlidir bene evi temizliyorm yarin kuran okutcam kahve molasi verdm ruzgarda uyurken

Allah kabul etsin canım. Çocukluktan beri mevlüt tavuklu pilavlarını çok severim :)

Yesil cay icmeyi artik biraktim kizlar, resmen uykusuzluk yapti ben de..
Canım kahvaltıdan sonra iç. Öğünlerden 15 dk sonra içilen yeşilçay yediklerinin yakımını daha çok hızlandırıyor

Maşallah fındığa :) sen minikliğine bakma o şuan mitozun dibibne vuruyor kocaman olacak :)
Sabahtan beri menü listesiyle uğraştım 80kere düzelttim galiba telden girince böyle oluyor
Menu yazmayanlar nasılsa göze batıyor böyle iyi oldu arada kayıyordu
Telefondan yazmak işkence

Merhabaaa guzel bayanlaaarrr kusura bakmyn birazck yogndum herkese tesekkur ederimsagolun dunku menumu yazamdm cook yorulmsm ya bi odam daha var ama baklm
Menum
Sabah
1 nescaf1 ince kasarli tost
Ceyrek mandaliba
Ogle
1 cigkofte durum 1 armut
Aksam
2 lahmacum
1 icli kofte
1 ayran
Su
1 lt yi gecti
Spor
Dip kose temzlik

Ben artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü

Gunaydin Kizlar :)
gamzeli52 tatlim masaallah pitircik büyüyor. Ne kadar oldu simdi?
masalimsii bence iyisini ama 57-58 hedefin olsa yeter bence. Sonra koruma programına gecersin 1-2 kiloda Alsan suan ki haline gelirsin ve gayet ideal.
elfkkk canim ogretmenler gunun ve doğum günün kutlu olsun.
@erigim kuzey nasil oldu canim?
dudujan sen nasil oldun canim?
Kanguru_ Allah kabul etsin canim. Bizim icinde dua et olur mu?
E Etabiti hadi biz de beraber kahve içelim :)
potterhead cansutr M Merve nerelerdesiniz kizlar?

@Dt Makbule tatlim seni kacirdim sanma :)) nasil gidiyor diyet? 1-2 hafta ya iyice düzen oturtup adapte olursun. Gerçi iki çocukla epey yoruluyorsundur.

kimyager1508 canım çok şükür iyiyim son paket antibiyotiğe başladım midem o çok fena ağrılar geçti.Şimdilik glifora alıştmaya uğraşıyorum.Sen napıyorsun nasılsın? Bebiş nasıl?

Gliforada en geç 1 haftaya alisirsun canim merak etme. Diğer hastaligin da gelmiş geçmiş olsun ins. Bizde iyiyiz teyzesi bebis büyümeye calisiyir. Ama endiselwrim devam ediyor sanirim doğuma kadar da devam edicek. Aman iyi mi büyüyor mu falan diye düşünüyorum. Biraz zor gerçekleşenbi gebelik olunca bebuslerde buldumcuk oluyor galiba :))

Ben artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü
Sorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmen
Ama benimde disarida cilginlar gibi yiyesim var

Kucagina aldigin ana kadar bu endise hic bitmiyor ki.. Ameliyathane de hemen yanima yatirmislardi, hersey silinip gitmisti.. Gercekten mucize yaa, o ilk gorus var ya, anlatilmaz, yasanir canim.. İnsallah sen de tadacaksin bunu...

gamzeli52 kimyager1508 dahacok var, yine konusuruz ama, imkaniniz varsa mutlaka o anlarin video veya fotograf cekimi olsun.. Bizim video kaydimiz var, cikardiklari an, gobek baginin kesilmesi, ilk aglamasi.. Cok guzel bir ani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…