Yok canim ben diyetteyim cikolata yasakOuuuv afiyet olsuuuun hani bana
Arkadasim o oyle bos gitmez, yanina da bir tablet cikolata al
Ruzgar uyurken supurgeyi calistirabiliyor musun? Ben mutfakta yemek yaparken bile sessiz oluyorum. Sipa hemen uyaniyor6. Hissm kuvvetlidirbene evi temizliyorm yarin kuran okutcam kahve molasi verdm ruzgarda uyurken
Yoook nerdeee zil calsa uyaniyo ruzgarda uykusu cok hafif o uyurken banyoyu fln temizliyorum yada toz aliyorum supurge acsam hemen uyanirRuzgar uyurken supurgeyi calistirabiliyor musun? Ben mutfakta yemek yaparken bile sessiz oluyorum. Sipa hemen uyaniyor
hadi yaa rezene ic ozmn hem uykuda yapar bagirsaklarinida rahatlatir ben bikere ictm sadece unutiyrm hep ruzgara almistik duruyo icom bari cope gitcegine mideme gitsn :))Yesil cay icmeyi artik biraktim kizlar, resmen uykusuzluk yapti ben de..
Ben bayagadir kahve icemiyodum pakette satilanlari sevmiyorum illa eminonunden alcam taze taze annem gitti gecen gun ona aldirdm kokusu bile degisik mutfak oyle guzel kokuyoki mis mis :)) ordan alinan kahvenin tadi cok baska oluyoBende Türk kahvemi içtim, birsürü çay içtim :) birazdan yemek zamanı. Şimdide su içiyorum :) sıvıyla besleniyorum :)
6. Hissm kuvvetlidirbene evi temizliyorm yarin kuran okutcam kahve molasi verdm ruzgarda uyurken
Canım kahvaltıdan sonra iç. Öğünlerden 15 dk sonra içilen yeşilçay yediklerinin yakımını daha çok hızlandırıyorYesil cay icmeyi artik biraktim kizlar, resmen uykusuzluk yapti ben de..
Maşallah fındığa :) sen minikliğine bakma o şuan mitozun dibibne vuruyor kocaman olacak :)Günaydın kızlar:) ben de dün kontrole gittim her şey normal dedi.Bir ay sonra ikili test olacakmış cinsiyet de belli olacakmış. Çok minik duruyor bu kadar küçük şeyden nasıl belli olacak bakalım:)
Eki Görüntüle 1698617
Telefondan yazmak işkenceSabahtan beri menü listesiyle uğraştım 80kere düzelttim galiba telden girince böyle oluyor
Menu yazmayanlar nasılsa göze batıyor böyle iyi oldu arada kayıyordu
kimyager1508 canım çok şükür iyiyim son paket antibiyotiğe başladım midem o çok fena ağrılar geçti.Şimdilik glifora alıştmaya uğraşıyorum.Sen napıyorsun nasılsın? Bebiş nasıl?
Sorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmenBen artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü
Gliforada en geç 1 haftaya alisirsun canim merak etme. Diğer hastaligin da gelmiş geçmiş olsun ins. Bizde iyiyiz teyzesi bebis büyümeye calisiyir. Ama endiselwrim devam ediyor sanirim doğuma kadar da devam edicek. Aman iyi mi büyüyor mu falan diye düşünüyorum. Biraz zor gerçekleşenbi gebelik olunca bebuslerde buldumcuk oluyor galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?