- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
MaşAllah çok güzel menün. Sen yeni mi başlamıştın canım diyetisyene. Kusura bakma son zamanlarda sınavlardan dolayı msjları tam okuyamıyorumda.
Brokoli pişince ben diyet falan unutuyorum. Tabak tabak yerim. Çorbasınada bayılırdım ama kremalı artık sevmiyom öyle beni şişko göstercek şeyler hıh
Beyaz ekmeği bayadır tüketmiyoruz, tam buğday veya çavdar dönüşümlü
Gunaydin.
gitmedim. Gidemedim yani. Tartisma sesimizi kv duyunca geldi birakmadi kp gelsin konus oyle goderson dedi kp beklesim herseyi anlattim oda esimle konusmaya gitti geldigindede ben onunla konustum hersey hallolcak dedi ne zmn dedim bu son sansi bdha ayni sekilde davranirsa kimseyi dinlemem giderim ddm ym dedi simdi "mecburen"burdayim. Aileme anlatsam 1 dkk birakmazlar beni burda. Sabrimin sinirindayim. Ruzgarin babasiz buyumesi fln umrumda degil boyle babayla buyumesnden daha saglikli babasiz buyumesi.
Zorladuruyorum burda esime karsi saygimda sevgimde yok belki suan kizginim diye ama yok icim buz gibi ölse yabanci birinin olumune uzildgm kdr uzulurm. Son sansi evliligimn
sorma ya brokolinin herşeyini seviyorum :) geçende kısır yapcaktım yeşillik olarak sadece brokoli doğradım koydum ilginç bi deneme oldu benim için :)))
Aa bende deniyim brokolili kısır. Bemce harika olmuştur.
en güzel canım. maşallah böyle gidersen hedef kilona kısa zamanda ulaşırsın.
Gunaydin.
gitmedim. Gidemedim yani. Tartisma sesimizi kv duyunca geldi birakmadi kp gelsin konus oyle goderson dedi kp beklesim herseyi anlattim oda esimle konusmaya gitti geldigindede ben onunla konustum hersey hallolcak dedi ne zmn dedim bu son sansi bdha ayni sekilde davranirsa kimseyi dinlemem giderim ddm ym dedi simdi "mecburen"burdayim. Aileme anlatsam 1 dkk birakmazlar beni burda. Sabrimin sinirindayim. Ruzgarin babasiz buyumesi fln umrumda degil boyle babayla buyumesnden daha saglikli babasiz buyumesi.
Zorladuruyorum burda esime karsi saygimda sevgimde yok belki suan kizginim diye ama yok icim buz gibi ölse yabanci birinin olumune uzildgm kdr uzulurm. Son sansi evliligimn
Ayrıldı yazacağım diskalifiye olsa sıkıntı dönüşü zor ayrılırsa 24hafta sonra dönme imkânı var@erigim canım merve geçen hafta ben ayrılıyorum diye mesaj atmıştı sonrasında hiç uğramadı galiba. ne yapacaksın? izin mi olacak diskalifiye mi?
Ahucum seni bu hafta alıyoruz dimi listeyeMaşAllah çok güzel menün. Sen yeni mi başlamıştın canım diyetisyene. Kusura bakma son zamanlarda sınavlardan dolayı msjları tam okuyamıyorumda.
Brokoli pişince ben diyet falan unutuyorum. Tabak tabak yerim. Çorbasınada bayılırdım ama kremalı artık sevmiyom öyle beni şişko göstercek şeyler hıh
Sınavlarda sıkıştı kaldı sanırım@judiee nerelerdesin fındık?
İlk aylarda ki şişlik canım ortalarda duraksiyor 200-300g alıyorsunuz hatta bazen verdiğin haftalar oluyor ama son iki ay fix 500-1 arasıaminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcamçünkü iştahım çok açıldı ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim, şimdiden neredeyse 2 kilo aldım
Dimi biz verirken onlarda uğraşsa çarçabuk gitse yine senin çok kilon yok biz olekSon aylarda çok kilo alınıyo o yüzden ilk aylarda dikkat edersen toplamda çok kilo almamış olursun. İki canlıyım diye düşünüp yiyoruz sonra kiloları verirken canımız çıkıyor:)
Cansu valla bu tempo hasta eder insanı ne yapıyorsun anlat niye doldunBenim uyku duzenim yoksuan noelde yaklasiyor iyice tozuttular..ama calismak zorundayim aslinda cok doldum bu günlerde
Günaydın hanımlar. Dünkü menüm:
Eki Görüntüle 1699514
Bende diyetisyene başladım. Bu gün 19. Günüm. 3 haftadır sınavlarım var o yüzden baya stresliyim ama olsun yine iyi verdim kilo. Haftaya daha güzel olcak inşAllah. Akşamları spor yapıyorum. Diyetisyen bana bu kilodan sonrası sporla verilir dedi çünkü diyetin kalorisini çok düşürünce bu sefer psikolojik olarak doyulmadığı için diyetin devamı sağlanamıyor. Bende bol bol spor yapmaya çalılıyorum. Liste tam benim bazal metabolizmamın hızında dolayısıyla spor yağdan götürüyor. Boyum 1.60 hedefim 48. 56 civarlarındayım şu an.
Canim zararsız şeylerle yer değiştirebilirsiniz bende diyetisyene giderken her hafta farklı menü sanıyordum yok öyle dedi bir vücut 21gunde çalışıyormuş bu nedenle sık dışını az kalmış yeni listeyeKızlar şimdi ben 19 günlük bu diyette hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım ki ben normalde aldığı bir çikolatayı birdaha almayan hep farklı tatlar arayan biriyim. Akşamları yediğim meyve ve içtiğim bir bardak süt yaklaşık 200 cal falan. Onun yerine bu gün çikolatalı günlük süt içicem sek'in yaklaşık 130 cal falan. Sınav haftası çok sıkıldım çevremdeki herkes abur cubur yiyip duruyor. Yemekhanelerde zaten gelsin baklavalar gitsin tiramisular. Dün gofret yiycektim az daha ondan önceki gün hasan usta tatlıcıya girmemek için kendimi zor tuttum. Neyse işte bu gün böyle bir değişiklik yapcam. Önümüzdeki ayda diyetisyenden alternatif menüler istiycem ben böyle sürekli aynı şeyleri yiyebilecek bir insan değilim.
hayirlisi olsun canım içini soğutan ofken Rabbim inşallah tez zamanda ıslah eder yuvan huzura ererGunaydin.
Ayrıldı yazacağım diskalifiye olsa sıkıntı dönüşü zor ayrılırsa 24hafta sonra dönme imkânı var
Ahucum seni bu hafta alıyoruz dimi listeye
Sınavlarda sıkıştı kaldı sanırım
Ahh ahh benim kardeşin de umrunda değil bu erkekler niye böyle
İlk aylarda ki şişlik canım ortalarda duraksiyor 200-300g alıyorsunuz hatta bazen verdiğin haftalar oluyor ama son iki ay fix 500-1 arası12-13 kg ideal bak Dr kaan kocatepe var onu takip et eside kendi de jinekolok onun sitesinde hesaplamalar var o yardımcı olur sana gebelik.org
Dimi biz verirken onlarda uğraşsa çarçabuk gitse yine senin çok kilon yok biz olek
Cansu valla bu tempo hasta eder insanı ne yapıyorsun anlat niye doldun
Canim zararsız şeylerle yer değiştirebilirsiniz bende diyetisyene giderken her hafta farklı menü sanıyordum yok öyle dedi bir vücut 21gunde çalışıyormuş bu nedenle sık dışını az kalmış yeni listeye
Ne kadar düzenli bir yazı defter bak bende bugün bir almaya baslayacagim okuyana kurdela takcantakcam
hayirlisi olsun canım içini soğutan ofken Rabbim inşallah tez zamanda ıslah eder yuvan huzura erer
Hadi inşallah canım streste kortizon salgiliyor malumEvet kaptan. 2 gündür kilom sabit, birden gitcek heralde bakalım nolcak? Sen yaz benim okuyamadığım yazı az bulunur :)
Öyle diyorsan sabredeyim biraz daha. Önümüzdeki ay sınavlar olmadığı için daha çok vermeyi umud ediyorum.
Geçmiş olsun hem karaciğerin hemde aldığın karar için. Demekki böylesi hayırlıymış. Senin gibi fıstık daha iyilerine layık.kesinlikle ben birden çok kilo aldığım için geçen sene karaciğer yağlanması vardı, bu sene kiloları verince gittim doktora şükür tüm değerlerim çok iyiydi.
Geçmiş olsun hem karaciğerin hemde aldığın karar için. Demekki böylesi hayırlıymış. Senin gibi fıstık daha iyilerine layık.
Günaydın kızlar sabahtan beri işler yoğundu ancak şimdi bakabildim @ruzgar_02 sıkıntılı bir gün atlatmışsın inşallah hayırlısı olur dua edeceğim huzurlu günlere dönmen içinmasalimsii senin için de hayırlısı olsun İnşallah Allah değerini bilecek iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben de ne zamandır menü paylaşmıyorum ama diyete devam ediyorum kilo almayayım diye çok dikkat ediyorum 83-84 lere fırladıktan sonra her gün tartılıyorum 80 civarı seyrediyor şu anda
Dünkü Menüm
Sabah:1 dlm peynir,1 dlm ekmek,1 domates,4 zeytin
Ara:1 elma,2 ceviz
Öğlen:2 kase ısırgan çorbası
Ara:1 elma,1 paket çubuk kraker
Akşam:haşlanmış brokoli,2 kaşık nohut
Ara:1 avuç beyaz leblebi,4 badem,4 fındık,1 kase az yağlı patlamış mısır
Ara:1/2 bardak kefir
Evet dünden beri devam eden brokoli muhabbeti sonucu bu oldu.Ben de eşimin iğrenen bakışları altında büyük bir iştahla bol limonlu brokolimi yedim. Bu şekilde star sebzeleri özendirmeye devam edelim:))
Offf seni çok iyi anlıyorum aylardır midem yüzünden saçma sapan beslendim ve şimdi diyet listesinde hiçbir şey yok çok mutsuzumKızlar şimdi ben 19 günlük bu diyette hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım ki ben normalde aldığı bir çikolatayı birdaha almayan hep farklı tatlar arayan biriyim. Akşamları yediğim meyve ve içtiğim bir bardak süt yaklaşık 200 cal falan. Onun yerine bu gün çikolatalı günlük süt içicem sek'in yaklaşık 130 cal falan. Sınav haftası çok sıkıldım çevremdeki herkes abur cubur yiyip duruyor. Yemekhanelerde zaten gelsin baklavalar gitsin tiramisular. Dün gofret yiycektim az daha ondan önceki gün hasan usta tatlıcıya girmemek için kendimi zor tuttum. Neyse işte bu gün böyle bir değişiklik yapcam. Önümüzdeki ayda diyetisyenden alternatif menüler istiycem ben böyle sürekli aynı şeyleri yiyebilecek bir insan değilim.
Canım sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama önce sinirinin geçmesini bekle sinirle böyle hissediyor olabilirsin.Gunaydin.
Çok sakin yazmışsın tabi içinde neler olduğunu kimse bilemez ama sen mutluysan ve kafanda bitmişse hayırlısı olur inş.selam kızlarr günaydın hepimize..
bugün sabah çok güzel bi karar verdim. Aylardır kafamı kurcalıyordu ilişki durumum biliyorsunuz ve bugün sabah sonlandırma mesajı attım ..
birazda yediklerimden bahsedeyim:)
işe gelince bi sade nescafe içtim
sonra tb ekmeğine peynirli sandviç
şimdide çay içiyorum
yarım saate kadarda türk kahvemi içerim...
canım benim yaaaa üzülme diyeceğim olmayacağının farkındayım. şuan çok sinirlisin ve biraz sakinleştikten sonra daha salim kafayla düşünüp kendin için en hayırlı kararı verirsin inşaallaahh. ben sinirli iken hep yanlış kararlar veririm. Rabbim içine ferahlık nasip etsin inşallaahhh. Ama hiç birşeyin senden önemli olduğunuda unutma. bizler buradayız anlatmak istersen yardımcı olmaya her zaman hazırız.Gunaydin.
selam kızlarr günaydın hepimize..
bugün sabah çok güzel bi karar verdim. Aylardır kafamı kurcalıyordu ilişki durumum biliyorsunuz ve bugün sabah sonlandırma mesajı attım ..
birazda yediklerimden bahsedeyim:)
işe gelince bi sade nescafe içtim
sonra tb ekmeğine peynirli sandviç
şimdide çay içiyorum
yarım saate kadarda türk kahvemi içerim...
Glifor kullananlar sabahları ağzınızda sizinde zehir gibi tad oluyor mu? Birde bu ishal ne zaman bitecek evden çıkamaz oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?