- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Saol bitanem :) ohh brokoli candır vallaaa :)ödemdir canım bol su tüket emziriyorsun başka yolu yok
canım hep karbonhidrat hele mantı
afiyet olsun
haşladım bol yoğurtla kuzeyle yedik
hadi bakalım yak mantıyı
yarışmayı boşver özeldende yazdım bizi haberdar et
diyetisyen menüsü kokuyor
iyilik canım bizde çok kişi yok zaten ama kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz napalımhoşgeldin canımmm, bizler iyiyiz sizler nasılsınız
MaşAllah çok güzel menün. Sen yeni mi başlamıştın canım diyetisyene. Kusura bakma son zamanlarda sınavlardan dolayı msjları tam okuyamıyorumda.Bugünkü menüm. Sabah peynir, zeytin, marul, 1 dlm ekmek. Ara; 3 kuru kayısı, yoğurt Öğlen; yeşil fasulye 5 kaşık, 2 dlm ekmek Ara; 1 mandalina, yoğurt Akşam; 1 kase kırmızı mercimek, bol salata, ekmek yemedim. Ara; elma ve süt 1 saat kadar bebek arabasıyla dolandık ( spordan sayılıyorsa)
Brokoli pişince ben diyet falan unutuyorum. Tabak tabak yerim. Çorbasınada bayılırdım ama kremalı artık sevmiyom öyle beni şişko göstercek şeyler hıhSaol bitanem :) ohh brokoli candır vallaaa :)
evet canım hamileyim. hamilelikten dolayı zorunlu mezun oldum, ama hedef kiloma da ulaşmıştım o haftaiyilik canım bizde çok kişi yok zaten ama kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz napalımbelki bir sırrınız vardır dedim bakayım bir bu arada hamilesin galiba allah hayırlı sağlıklı evlat versin
aaaa evet yaaaa bayağıdır sesi soluğu çıkmıyor, sınav haftasıydı sanırım onunda bu haftajudiee nerelerdesin fındık?
ya çok sevindim inşallah hamilelikten sonrada hızla eski kilona dönersin canımevet canım hamileyim. hamilelikten dolayı zorunlu mezun oldum, ama hedef kiloma da ulaşmıştım o haftaama adı gibi 10 numara takımımı bırakamadım
Diyetisyene üç sene önce gitmiştim ilk bebişimi emzirirken, şimdi ikinci oldu yine aynı listeye devam ediyorum. Sen nasıl bi yöntem izliyosun, diyetisyen mi yoksa kendi kendine miMaşAllah çok güzel menün. Sen yeni mi başlamıştın canım diyetisyene. Kusura bakma son zamanlarda sınavlardan dolayı msjları tam okuyamıyorumda.
Brokoli pişince ben diyet falan unutuyorum. Tabak tabak yerim. Çorbasınada bayılırdım ama kremalı artık sevmiyom öyle beni şişko göstercek şeyler hıh
aminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcamya çok sevindim inşallah hamilelikten sonrada hızla eski kilona dönersin canım
ay ya varya insan işte yemeden duramıyor çok kalorili kızartma falan yeme dikkat et sağlıklı herşeyden ye bence birde hamileyken çok şekerli şeyler yeme bebeği de etkiliyor şeker dikkat et ama istediğimni de ye benceaminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcamçünkü iştahım çok açıldı ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim, şimdiden neredeyse 2 kilo aldım
yok Allahtan öyle şeylerde irademe sahip çıkıyorum. olabildiğinde dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne olacakay ya varya insan işte yemeden duramıyor çok kalorili kızartma falan yeme dikkat et sağlıklı herşeyden ye bence birde hamileyken çok şekerli şeyler yeme bebeği de etkiliyor şeker dikkat et ama istediğimni de ye bence
Son aylarda çok kilo alınıyo o yüzden ilk aylarda dikkat edersen toplamda çok kilo almamış olursun. İki canlıyım diye düşünüp yiyoruz sonra kiloları verirken canımız çıkıyor:)aminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcamçünkü iştahım çok açıldı ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim, şimdiden neredeyse 2 kilo aldım
Son aylarda çok kilo alınıyo o yüzden ilk aylarda dikkat edersen toplamda çok kilo almamış olursun. İki canlıyım diye düşünüp yiyoruz sonra kiloları verirken canımız çıkıyor:)
Benim uyku duzenim yokcanım okullar açıldı ya işe hala devam edecek misin? okulla birlikte zor olmuyor mu? uyku düzenin falan yok denecek kadar düzensiz.
Bende diyetisyene başladım. Bu gün 19. Günüm. 3 haftadır sınavlarım var o yüzden baya stresliyim ama olsun yine iyi verdim kilo. Haftaya daha güzel olcak inşAllah. Akşamları spor yapıyorum. Diyetisyen bana bu kilodan sonrası sporla verilir dedi çünkü diyetin kalorisini çok düşürünce bu sefer psikolojik olarak doyulmadığı için diyetin devamı sağlanamıyor. Bende bol bol spor yapmaya çalılıyorum. Liste tam benim bazal metabolizmamın hızında dolayısıyla spor yağdan götürüyor. Boyum 1.60 hedefim 48. 56 civarlarındayım şu an.Diyetisyene üç sene önce gitmiştim ilk bebişimi emzirirken, şimdi ikinci oldu yine aynı listeye devam ediyorum. Sen nasıl bi yöntem izliyosun, diyetisyen mi yoksa kendi kendine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?