Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10.Takim 441.Etap Haftalık Menü

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.cansutr[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.potterhead[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ahufizar[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.judiee[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.M Merve[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.keskee[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.dudujan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.ruzgar_02[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.elfkkk[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10.sosyoloji12[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][/TR][/tr]
[TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR][/TR]
[TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.Dt Makbule[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD][TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12.erigim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD][TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[/tr][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR][/tr][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR]
[/tr]
[/tr]
[/TABLE]
[TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/TABLE][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][/tr][/tr][/tr]​
[TR][TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]

[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

[/tr][/tr][/tr]

Saol bitanem :) ohh brokoli candır vallaaa :)

@erigim canım merve geçen hafta ben ayrılıyorum diye mesaj atmıştı sonrasında hiç uğramadı galiba. ne yapacaksın? izin mi olacak diskalifiye mi?

MaşAllah çok güzel menün. Sen yeni mi başlamıştın canım diyetisyene. Kusura bakma son zamanlarda sınavlardan dolayı msjları tam okuyamıyorumda.
Saol bitanem :) ohh brokoli candır vallaaa :)
Brokoli pişince ben diyet falan unutuyorum. Tabak tabak yerim. Çorbasınada bayılırdım ama kremalı artık sevmiyom öyle beni şişko göstercek şeyler hıh

Son düzenleme:
iyilik canım bizde çok kişi yok zaten ama kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz napalım belki bir sırrınız vardır dedim bakayım bir bu arada hamilesin galiba allah hayırlı sağlıklı evlat versin
evet canım hamileyim. hamilelikten dolayı zorunlu mezun oldum, ama hedef kiloma da ulaşmıştım o hafta ama adı gibi 10 numara takımımı bırakamadım

Diyetisyene üç sene önce gitmiştim ilk bebişimi emzirirken, şimdi ikinci oldu yine aynı listeye devam ediyorum. Sen nasıl bi yöntem izliyosun, diyetisyen mi yoksa kendi kendine mi

ya çok sevindim inşallah hamilelikten sonrada hızla eski kilona dönersin canım
aminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcam çünkü iştahım çok açıldı ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim, şimdiden neredeyse 2 kilo aldım

aminnn canımmm, ilk hedefim çok kilo almamak ama sanırım başaramıcam çünkü iştahım çok açıldı ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim, şimdiden neredeyse 2 kilo aldım
ay ya varya insan işte yemeden duramıyor çok kalorili kızartma falan yeme dikkat et sağlıklı herşeyden ye bence birde hamileyken çok şekerli şeyler yeme bebeği de etkiliyor şeker dikkat et ama istediğimni de ye bence

yok Allahtan öyle şeylerde irademe sahip çıkıyorum. olabildiğinde dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne olacak

Son aylarda çok kilo alınıyo o yüzden ilk aylarda dikkat edersen toplamda çok kilo almamış olursun. İki canlıyım diye düşünüp yiyoruz sonra kiloları verirken canımız çıkıyor:)

Offf yaaa kesinlikle haklisin ve bende öyle düşünüyorum
Son aylarda çok kilo alınıyo o yüzden ilk aylarda dikkat edersen toplamda çok kilo almamış olursun. İki canlıyım diye düşünüp yiyoruz sonra kiloları verirken canımız çıkıyor:)

Günaydın hanımlar. Dünkü menüm:

Diyetisyene üç sene önce gitmiştim ilk bebişimi emzirirken, şimdi ikinci oldu yine aynı listeye devam ediyorum. Sen nasıl bi yöntem izliyosun, diyetisyen mi yoksa kendi kendine mi
Bende diyetisyene başladım. Bu gün 19. Günüm. 3 haftadır sınavlarım var o yüzden baya stresliyim ama olsun yine iyi verdim kilo. Haftaya daha güzel olcak inşAllah. Akşamları spor yapıyorum. Diyetisyen bana bu kilodan sonrası sporla verilir dedi çünkü diyetin kalorisini çok düşürünce bu sefer psikolojik olarak doyulmadığı için diyetin devamı sağlanamıyor. Bende bol bol spor yapmaya çalılıyorum. Liste tam benim bazal metabolizmamın hızında dolayısıyla spor yağdan götürüyor. Boyum 1.60 hedefim 48. 56 civarlarındayım şu an.

Kızlar şimdi ben 19 günlük bu diyette hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım ki ben normalde aldığı bir çikolatayı birdaha almayan hep farklı tatlar arayan biriyim. Akşamları yediğim meyve ve içtiğim bir bardak süt yaklaşık 200 cal falan. Onun yerine bu gün çikolatalı günlük süt içicem sek'in yaklaşık 130 cal falan. Sınav haftası çok sıkıldım çevremdeki herkes abur cubur yiyip duruyor. Yemekhanelerde zaten gelsin baklavalar gitsin tiramisular. Dün gofret yiycektim az daha ondan önceki gün hasan usta tatlıcıya girmemek için kendimi zor tuttum. Neyse işte bu gün böyle bir değişiklik yapcam. Önümüzdeki ayda diyetisyenden alternatif menüler istiycem ben böyle sürekli aynı şeyleri yiyebilecek bir insan değilim.

Gunaydin.
gitmedim. Gidemedim yani. Tartisma sesimizi kv duyunca geldi birakmadi kp gelsin konus oyle goderson dedi kp beklesim herseyi anlattim oda esimle konusmaya gitti geldigindede ben onunla konustum hersey hallolcak dedi ne zmn dedim bu son sansi bdha ayni sekilde davranirsa kimseyi dinlemem giderim ddm ym dedi simdi "mecburen"burdayim. Aileme anlatsam 1 dkk birakmazlar beni burda. Sabrimin sinirindayim. Ruzgarin babasiz buyumesi fln umrumda degil boyle babayla buyumesnden daha saglikli babasiz buyumesi.
Zorladuruyorum burda esime karsi saygimda sevgimde yok belki suan kizginim diye ama yok icim buz gibi ölse yabanci birinin olumune uzildgm kdr uzulurm. Son sansi evliligimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…