Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim uyku duzenim yok suan noelde yaklasiyor iyice tozuttular..ama calismak zorundayim aslinda cok doldum bu günlerde
canım yaaaa çok yorma kendini, uyku düzeni insanın herşeyini etkiliyor. zamanla sağlığında etkilenir.lütfen dikkat et kendine. ayyy bu sıkıntılar hiç mi bitmez yaaa

canım eğer çok sıkıldıysan faydalı seyler ile ufak değişiklikler yapmanda bi sakınca olmaz sanırım. gerçi ben hiç diyetisyene gitmedim menü dışına çıkmak doğru mudur onu da bilmiyorum.

@erigim aynen dediğin gibi şişliğim çok fazla. sabahları uyandığımda elim ayağım çok şiş oluyor. yüzüğüm bile parmağımda iz yapıyor. ama gün içinde daha iyi oluyorum. dediğin yeride mutlaka takip edicem

Mesafe birde gorusememek hayırlısı olsun canım seni kuzeye alcam
Aslında ayça kayanın mantığı bu değiştirme
oo gayet sağlıklı bir menü
Bugünde kabak yapacaktır ama nohut yaptım eşimde evde yemiyor yeyip geliyor sonra 9da acıkıyor o yüzden onu beklemiyorum 9da koca bir dabdvich hupletiyor

artık olmayacağına inandığım için mutsuz değilim. ben çok bekledim, çok sabrettim, elimden gelenin çok fazlasını yaptım, ama onda çaba göremiyordum artık böylesi daha iyi oldu :)

aynen canım çok zor hemde. bide kolaylaştıracak yerde karşı taraf zorlaştırınca üzüldüğümle kalıyorum. ben yeteri kadar üzüldüm, yanında olmak istedim ama olmayınca olmuyor. başladığı gibi gitmiyor.

al al kayınvalidecimmmm :) beraber diyet yaparız :)))

Allahım ne lanet ilaçmış ya bıktım bundan daha 1 hafta olmadı

Kızlarr napıyorsunuz:)) Dün markete girmiştim brüksel lahanası gördüm aklıma düştü ama almamıştım.Sonra akşam da bir yere oturmaya gidiyorduk tekrar o markete uğrayıp aldım kurtuldum bu akşam yapacağım ama nasıl yapsam bilmiyorum nette tariflere bakıyorum.Faydaları da çokmuş gerçekten böyle her gün değişik sebzeler yemek istiyorum:))
  • Düşük glisemik indekse sahip olan Brüksel lahanası, diyet programları için ideal bir besin kaynağıdır. 100 gr Brüksel lahanası, 45 kalori, 3,38 gr protein ve 0 kolesterol sağlar.
  • Brüksel lahanası, çok çeşitli antioksidanlar ihtiva eder. Bu antioksidanlar sayesinde prostat, kolon ve rahim kanserlerine karşı koruma sağlar.
  • Brüksel lahanası, bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bazı maddeleri içerdiği için, kuvvetli bir anti bakteriyel ve anti varal özelliğe de sahiptir.
  • Brüksel lahanası, sinigrin isimli bir madde içerir ve bu maddenin bazı laboratuar çalışmalarında kanser öncesi hücreleri öldürerek kolon kanserine karşı koruyu olduğu gösterilmiştir.
  • Brüksel lahanası, C vitamini için mükemmel bir kaynaktır. 100 gr Brüksel lahanası, 85 mg C vitamini içerir. C vitaminin yanı sıra, A ve E vitamini gibi diğer antioksidan vitaminler açısından da zengindir. Bu sayede vücutta zararlı serbest oksijen radikallerini yok ederek vücudun zararlı serbest radikallere karşı korur.
  • Brüksel lahanasında bulunan bazı maddeler, özellikle yaşlı hastalarda retina hasarına karşı koruyucu olduğu düşünülmektedir.
  • Brüksel lahanası, A vitamini içinde zengin bir kaynaktır. 100 gr Brüksel lahanası, yaklaşık 754 IU A vitamini içerir. A vitamini görme keskinliği, cilt bakımı için önemli bir vitamindir. Ağız boşluğu ve içi boş olan organların iç kısmını döşeyen mukozanın sağlığı için de A vitamini önemli yere sahiptir. Bu nedenle, akciğer ve ağız boşluğu kanserlerine karşı korunma sağlamaktadır.
  • Brüksel lahanası K vitamini içinde önemli bir kaynaktır. 100 gr Brüksel lahanası, yaklaşık olarak 177 mikro gram K vitamini içerir. K vitamini, kemik oluşumu ve güçlendirilmesinde önemli rol oynar. Ayrıca, K vitamini, sinir hasarını azaltarak Alzheimer Hastalığını önlemede ya da geciktirmede yararlıdır.
  • Brüksel lahanası,niasin, B6 vitamini, tiamin, pantoteik asit vb. vitaminler açısından da önemli bir kaynaktır.
  • Ayrıca, bakır, kalsiyum, demir, potasyum, manganez, fosfor gibi minerallerin de zengin bir kaynağı olan Brüksel lahanası, kan basıncı kontrolünde, kansızlıkta yararlı bir besin kaynağıdır.
  • Yüksek oranlarda demir minerali ile folik asit içerdiğinden kansızlığı ve doğum yapacak kadınların spina bifida (omurganın bir yanının açık olması) hastalığına yakalanmış çocuk doğurma tehlikesini en aza indirir.
Sonuç olarak Brüksel lahanası, tam anlamıyla bir sağlık kaynağıdır. A vitamini eksikliği, kalp damar sağlığı, kemik kaybı, demir eksikliği, prostat, kolon kanserlerine karşı koruyucu özellikler taşıyan inanılmaz besleyici ve sağlıklı bir sebzedir.

o zaman alışveriş listesine eklemek lazım :)

Kanguru_ sen iyi misin biz iyiyiz
gamzeli52 valla hiç pisirmedim ama restaurantlarda etin yanında bol bol gelir haşlanmış esimin tabagindakileride yerim çok severim de niye evde yapmadım acaba bak ilk iş o

Biz iyiyiz sen nasılsın seni merak ettim İnşallah iyisindir

iyiyiz tatlımm sen nasılsın

Kanguru_ sen iyi misin biz iyiyiz
gamzeli52 valla hiç pisirmedim ama restaurantlarda etin yanında bol bol gelir haşlanmış esimin tabagindakileride yerim çok severim de niye evde yapmadım acaba bak ilk iş o
bende iyi olmaya calisiyorum
esimle sorunumuz hallolmadi yani yuzyuze gelp konusmadk hic konusmayada niyetim yok bu zmna kdr cok dil doktm yalvardm
Benim esim arkadas manyagi gezsin tozsun arkafaslariyla beni hiic umursamaz napmis cani sikilmismi evde tek basina cumartesi aksamlari eve 12 1 de gelir hafta sonlari zikkimlanir.
dun eve 1 saat erken geldi bende pilavi yeni koydm ocaga suyunu cekmesini bklyrm sen hala yemegi yapmadn mi doye kopurdu bende erken gelcegni blmydm soyleseydn tlfn acip dedm arkadaslari oyun oynamaya beklyms da o yuzden fec kalcakms saydida saydi
sonra serseri ark. Biri aradi
efendm abi diyo karsdaki nrrdesn diyo gelym abi 5 dkya eve bse brktm diyo cabuk dyo karsdkide tabakhaneye bse yetstrckler herlde esmde tm abi hmn glym dedi kapatti bnde adam gbi bi arkdsn yok hepsi serefsiz ayyas serseri ddm vay sen nasil oyle dersin diye kolumu sikti birak ddm birakmado defol gt evden ddm bayaga tartistk elini kaldirdi o el kalkti ya bikez dha bitti bu os ddm inanmadi gidixegme gittim valizi actm ruzgarn kendi kiyafetlerimi doldrdm icine. Snra geldi valizi gordu gidersen Allah seni bu eve bdha sokamaz dedi anladi gidicegmi cnku bnde gitmeyi kafama koyduysam donmem zaten ddm.kv gldi esm gtti anlattm bylr byle bktm artk dye birakmadi kv babami arim kp geldi snra ona anlattm oda esm olcak hayvanla konusmus pismanmisda falan filan son pismanlik fayda etmez ben gtdcm ddm kpbayaga knstu bnmle son sans ver dedi duzelmeSe git ama inanki kendini duzeltck dedi onun icin beklyrm bende.
Bugunde kp esimin bütün arkadaslarini arams esimi rahat biraksnlar diye daha aramicakms esimi kmse
bakalim nolcak
Onceden boyle degildi bu yaz costu eve sokamiyorm adami rahat birakmiyo arkadaslari.
hafta sonu 500 tl yiyo en az bana gel8nce para yok diyo kp e onuda soyledm kiza niye para vermysn o kiz 1 sene calisti bankaya atti sirf koye ev yapalim diye butun parasi bitti gik demedi kiz senin yaptigin hayvanlik dems bakalim nolcak gelsmeleri yazarim size
bu evliligi yurutme adina ben dha kilimi kipirdatmam esim mucadele ederse svm eder etmezsr biter

Canim Kanguru_ canim Yaradan ina sigin ins dua et kendin icin esin icin bebegin icin ewt sinirlisin kizginsn kirgnsn ama belki bu da bi sinav dua et sabir goster canim .

Kizlaaarr sizi cok ozledm ya onmzdeki hafta iznli olcm bazi durmlrdan dolyi ins..yogun bi hafta olblr gbi..bu haftada oldkca yogun ve yorucu geciyo buraya yazmya kimi zamn bi otep kahve icmeye vaktm olmuyo nerdeyse hayrlisi ama..canim masalimsii hayirlisi olsun..

Kanguru_ canım hayırlısı neyse Rabbim onu getirsin

elfkkk bu cuma bildirim yapıyorsun bi sonraki cuma çok yoğun olursan imtiyaz tanırım

Kızlar akşam akşam neler oldu eşim kotuna(10gun oldu alalı ikisinde) camasir suyu yapmış nasıl başardı orası ayrı hikâye neyse boyasak okur mu diye denedim heryer battı kuzey yatak odasına gidip bucurlugune bakmadan baskılı kırınca oraya kostüm bu sırada ocaktaki boya taşmış hali yerler ocak heryer boya oldu yemek bile yemedim şimdi oturdum

4senedir aynı baskulu kullandim bu sene nazar ettim ikinci bu a 101de vardı en yakın o var yarın bi bakıyim inşallah hala vardır

Kızlar selam ben geldim güzel bi haberle..

resmen 59,1 kilo olmuşum... Çok mutlu oldum. Kızlar ben bi çorba, sebze yemeği yiyince midem akşama kadar sanki çok şey yemişim gibi ağrıyor,gaz mı var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…