- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
al al kayınvalidecimmmm :) beraber diyet yaparız :)))
Superrrrr tebrikler canımKızlar selam ben geldim güzel bi haberle..
resmen 59,1 kilo olmuşum... Çok mutlu oldum. Kızlar ben bi çorba, sebze yemeği yiyince midem akşama kadar sanki çok şey yemişim gibi ağrıyor,gaz mı var anlamadım.
hedefine kaç kg kaldı canım dur bi bakıyim izin hakkına@erigim kaptan şu iki hafta izin alma gibi bir şansım var mı acaba dersler ve özel durumlardan dolayı yazılı haftamı atlatayım hiç değilse bir dert eksilsin
Kızlar akşam akşam neler oldu eşim kotuna(10gun oldu alalı ikisinde) camasir suyu yapmış nasıl başardı orası ayrı hikâye neyse boyasak okur mu diye denedim heryer battı kuzey yatak odasına gidip bucurlugune bakmadan baskılı kırınca oraya kostüm bu sırada ocaktaki boya taşmış hali yerler ocak heryer boya oldu yemek bile yemedim şimdi oturdum
sırlarını paylaş 78den dimi düşüş dün eşime gösterdim fotolarini inanmıyo yalandır diyo dedim al aynı kız herkese akıl veriyim kendin niye uymuyin diyo
Superrrrr tebrikler canım
hedefine kaç kg kaldı canım dur bi bakıyim izin hakkına
süpersinnnn tebrikleerrrrrKızlar selam ben geldim güzel bi haberle..
resmen 59,1 kilo olmuşum... Çok mutlu oldum. Kızlar ben bi çorba, sebze yemeği yiyince midem akşama kadar sanki çok şey yemişim gibi ağrıyor,gaz mı var anlamadım.
çantayı kafasına geçiriverseydin edepdizKızlar bu erkeklerde ki özgüveni anlamıyorum ben. Ve artık birini tanımak, şans vermek,güvenmek imkansız gibi. Hepsinin altında bi kötü niyet var gibi. Bugünn biriyle yemeğe çıktım ama arkadaş olarak tabi salak ya elimi tutmaya, sarılmaya çalışıyor nasıl sinir oldum ya tersledim hemen. Nasıl bi devirde yaşıyoruz bilmiyorum efendi bi erkek bulmak imkansız olmuş.
bende iyi olmaya calisiyorum
esimle sorunumuz hallolmadi yani yuzyuze gelp konusmadk hic konusmayada niyetim yok bu zmna kdr cok dil doktm yalvardm
Benim esim arkadas manyagi gezsin tozsun arkafaslariyla beni hiic umursamaz napmis cani sikilmismi evde tek basina cumartesi aksamlari eve 12 1 de gelir hafta sonlari zikkimlanir.
dun eve 1 saat erken geldi bende pilavi yeni koydm ocaga suyunu cekmesini bklyrm sen hala yemegi yapmadn mi doye kopurdu bende erken gelcegni blmydm soyleseydn tlfn acip dedm arkadaslari oyun oynamaya beklyms da o yuzden fec kalcakms saydida saydi
sonra serseri ark. Biri aradi
efendm abi diyo karsdaki nrrdesn diyo gelym abi 5 dkya eve bse brktm diyo cabuk dyo karsdkide tabakhaneye bse yetstrckler herlde esmde tm abi hmn glym dedi kapatti bnde adam gbi bi arkdsn yok hepsi serefsiz ayyas serseri ddm vay sen nasil oyle dersin diye kolumu sikti birak ddm birakmado defol gt evden ddm bayaga tartistk elini kaldirdi o el kalkti ya bikez dha bitti bu os ddm inanmadi gidixegme gittim valizi actm ruzgarn kendi kiyafetlerimi doldrdm icine. Snra geldi valizi gordu gidersen Allah seni bu eve bdha sokamaz dedi anladi gidicegmi cnku bnde gitmeyi kafama koyduysam donmem zaten ddm.kv gldi esm gtti anlattm bylr byle bktm artk dye birakmadi kv babami arim kp geldi snra ona anlattm oda esm olcak hayvanla konusmus pismanmisda falan filan son pismanlik fayda etmez ben gtdcm ddm kpbayaga knstu bnmle son sans ver dedi duzelmeSe git ama inanki kendini duzeltck dedi onun icin beklyrm bende.
Bugunde kp esimin bütün arkadaslarini arams esimi rahat biraksnlar diye daha aramicakms esimi kmse
bakalim nolcak
Onceden boyle degildi bu yaz costu eve sokamiyorm adami rahat birakmiyo arkadaslari.
hafta sonu 500 tl yiyo en az bana gel8nce para yok diyo kp e onuda soyledm kiza niye para vermysn o kiz 1 sene calisti bankaya atti sirf koye ev yapalim diye butun parasi bitti gik demedi kiz senin yaptigin hayvanlik dems bakalim nolcak gelsmeleri yazarim size
bu evliligi yurutme adina ben dha kilimi kipirdatmam esim mucadele ederse svm eder etmezsr biter
Kızlar akşam akşam neler oldu eşim kotuna(10gun oldu alalı ikisinde) camasir suyu yapmış nasıl başardı orası ayrı hikâye neyse boyasak okur mu diye denedim heryer battı kuzey yatak odasına gidip bucurlugune bakmadan baskılı kırınca oraya kostüm bu sırada ocaktaki boya taşmış hali yerler ocak heryer boya oldu yemek bile yemedim şimdi oturdum
süpersinnnn tebrikleerrrrr, biz seninle hep aynı gidiyorduk kilo olarak, eğer hamiş olmasaydım şimdi bende bu kilolarda olacaktım demek ki
çantayı kafasına geçiriverseydin edepdiz
aaa terbiyesizzzz, canım senin daha önce yaşadıklarını biliyorsa fırsattan istifade etmeye çalışmış belli kiAynen tatlım aynı olurduk şimdi, doğumdan sonra ama :))
Sorma ya bide antalya biletleri ucuzmuş haftasonu antalyaya mı kaçsak falanlar. Ne sandı anlamadım yani. Böyle erkeklerden nefret ediyorum..
Canım çok zor Allah yardımcın olsun. Ama kp ve kv yanında olmaları çok iyi belki aklına başına getirirler.Son şans vermekle iyi yapmışsın aklında keşkeler kalmaz.bende iyi olmaya calisiyorum
esimle sorunumuz hallolmadi yani yuzyuze gelp konusmadk hic konusmayada niyetim yok bu zmna kdr cok dil doktm yalvardm
Benim esim arkadas manyagi gezsin tozsun arkafaslariyla beni hiic umursamaz napmis cani sikilmismi evde tek basina cumartesi aksamlari eve 12 1 de gelir hafta sonlari zikkimlanir.
dun eve 1 saat erken geldi bende pilavi yeni koydm ocaga suyunu cekmesini bklyrm sen hala yemegi yapmadn mi doye kopurdu bende erken gelcegni blmydm soyleseydn tlfn acip dedm arkadaslari oyun oynamaya beklyms da o yuzden fec kalcakms saydida saydi
sonra serseri ark. Biri aradi
efendm abi diyo karsdaki nrrdesn diyo gelym abi 5 dkya eve bse brktm diyo cabuk dyo karsdkide tabakhaneye bse yetstrckler herlde esmde tm abi hmn glym dedi kapatti bnde adam gbi bi arkdsn yok hepsi serefsiz ayyas serseri ddm vay sen nasil oyle dersin diye kolumu sikti birak ddm birakmado defol gt evden ddm bayaga tartistk elini kaldirdi o el kalkti ya bikez dha bitti bu os ddm inanmadi gidixegme gittim valizi actm ruzgarn kendi kiyafetlerimi doldrdm icine. Snra geldi valizi gordu gidersen Allah seni bu eve bdha sokamaz dedi anladi gidicegmi cnku bnde gitmeyi kafama koyduysam donmem zaten ddm.kv gldi esm gtti anlattm bylr byle bktm artk dye birakmadi kv babami arim kp geldi snra ona anlattm oda esm olcak hayvanla konusmus pismanmisda falan filan son pismanlik fayda etmez ben gtdcm ddm kpbayaga knstu bnmle son sans ver dedi duzelmeSe git ama inanki kendini duzeltck dedi onun icin beklyrm bende.
Bugunde kp esimin bütün arkadaslarini arams esimi rahat biraksnlar diye daha aramicakms esimi kmse
bakalim nolcak
Onceden boyle degildi bu yaz costu eve sokamiyorm adami rahat birakmiyo arkadaslari.
hafta sonu 500 tl yiyo en az bana gel8nce para yok diyo kp e onuda soyledm kiza niye para vermysn o kiz 1 sene calisti bankaya atti sirf koye ev yapalim diye butun parasi bitti gik demedi kiz senin yaptigin hayvanlik dems bakalim nolcak gelsmeleri yazarim size
bu evliligi yurutme adina ben dha kilimi kipirdatmam esim mucadele ederse svm eder etmezsr biter
Off akşam akşam baya aksiyon yaşamışsın canım kolay gelsin o lanet boyalarda hemen çıkmıyor.Kızlar akşam akşam neler oldu eşim kotuna(10gun oldu alalı ikisinde) camasir suyu yapmış nasıl başardı orası ayrı hikâye neyse boyasak okur mu diye denedim heryer battı kuzey yatak odasına gidip bucurlugune bakmadan baskılı kırınca oraya kostüm bu sırada ocaktaki boya taşmış hali yerler ocak heryer boya oldu yemek bile yemedim şimdi oturdum
Tebrikler canım süpersin darısı başımızı inş. Bende az yiyorum ama sanki dünyaları yedim ya anlamıyorum glifor yapıyor galibaçKızlar selam ben geldim güzel bi haberle..
Çünkü akıllarıyla başka yerleriyle düşünüyorlar az kafayı kullansalar dünya daha güzel yer olacak zaten.Kızlar bu erkeklerde ki özgüveni anlamıyorum ben. Ve artık birini tanımak, şans vermek,güvenmek imkansız gibi. Hepsinin altında bi kötü niyet var gibi. Bugünn biriyle yemeğe çıktım ama arkadaş olarak tabi salak ya elimi tutmaya, sarılmaya çalışıyor nasıl sinir oldum ya tersledim hemen. Nasıl bi devirde yaşıyoruz bilmiyorum efendi bi erkek bulmak imkansız olmuş.
Ay artık tam buğday ekmeği istemiyom diye diyetisyene yazdım whatsup dan o da bana çorba da içme akşam 8 kaşık pilav ye dedi ama onu yiyincede canım ekmek istedimasalimsii AA seçil bi kerede benim lise arkadaşım yaptı öyle bir terbiyesizlik hiç etrafta millet varmış demedim geçirdim bi tane gerizekali nin önde giden cinsinden bunlar
dudujan pilav fazla mi olmuş 8kasik
aaa terbiyesizzzz, canım senin daha önce yaşadıklarını biliyorsa fırsattan istifade etmeye çalışmış belli kiayyyy çok sinir oldummmm bence bidaha kesinlikle görüşme
Canım çok zor Allah yardımcın olsun. Ama kp ve kv yanında olmaları çok iyi belki aklına başına getirirler.Son şans vermekle iyi yapmışsın aklında keşkeler kalmaz.
Off akşam akşam baya aksiyon yaşamışsın canım kolay gelsin o lanet boyalarda hemen çıkmıyor.
Tebrikler canım süpersin darısı başımızı inş. Bende az yiyorum ama sanki dünyaları yedim ya anlamıyorum glifor yapıyor galibaç
Çünkü akıllarıyla başka yerleriyle düşünüyorlar az kafayı kullansalar dünya daha güzel yer olacak zaten.
Naslsnz napiyosnz kizlaarrr @erigim gecms olsn diyelmmasalimsii tavrini koymssn ne guzel Allah islah etsin.
masalimsii AA seçil bi kerede benim lise arkadaşım yaptı öyle bir terbiyesizlik hiç etrafta millet varmış demedim geçirdim bi tane gerizekali nin önde giden cinsinden bunlar
dudujan pilav fazla mi olmuş 8kasik
Aynen ya millet sapıttı iyiceYok canım bilmiyor. Öyle herkese söylemiyorum ki farklı amaçlara girmesinler diye. Tartıyorum bakıyorum yavşak değilse biri öyle anlatıyorum o da tamam bundan sevgili olur diyorsam. Yok görüşmem zaten . Ay bide ben ilk defa bi erkeğe hesap ödemek için teklif etmedim o yemeğe davet etti ilk buluşma diye. İstedi hesabı yarısını karttan çek dedi yarısını ben ödedim :)) baktı benden bi cacık olmaz hesabı ödesin diye düşündü galiba :))
Sorma canım ya. Valla evlenilecek erkek kalmadı. Evlenmeyi bırak sevgili olacak erkek kalmadı.
Amin canım.
Oww ben geçirememde direk elimi çektim böyle şeyleri sevmiyorum dedim ısrar edersem dedi bende ısrarcı insanlardan nefret ederim dedim.
Bu arada yaşasın kadın gücü, feministlik :))
10 numara canım :)bu arada benim profil resmim nasıllll??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?