Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm;

Sabah: tb ekmeğe peynirli sandviç

Öğlen: mercimek çorba, 3 tane köfte, 1 tane mücver, yoğurt, 1 kaşık barbunya

Akşam; tavuk sote

@erigim kaptan şu iki hafta izin alma gibi bir şansım var mı acaba dersler ve özel durumlardan dolayı yazılı haftamı atlatayım hiç değilse bir dert eksilsin

Kızlar bu erkeklerde ki özgüveni anlamıyorum ben. Ve artık birini tanımak, şans vermek,güvenmek imkansız gibi. Hepsinin altında bi kötü niyet var gibi. Bugünn biriyle yemeğe çıktım ama arkadaş olarak tabi salak ya elimi tutmaya, sarılmaya çalışıyor nasıl sinir oldum ya tersledim hemen. Nasıl bi devirde yaşıyoruz bilmiyorum efendi bi erkek bulmak imkansız olmuş.

al al kayınvalidecimmmm :) beraber diyet yaparız :)))
sırlarını paylaş 78den dimi düşüş dün eşime gösterdim fotolarini inanmıyo yalandır diyo dedim al aynı kız herkese akıl veriyim kendin niye uymuyin diyo
Superrrrr tebrikler canım
@erigim kaptan şu iki hafta izin alma gibi bir şansım var mı acaba dersler ve özel durumlardan dolayı yazılı haftamı atlatayım hiç değilse bir dert eksilsin
hedefine kaç kg kaldı canım dur bi bakıyim izin hakkına

Ay çok güldüm ben yaaa :))) şimdi özelden bi foto atcam sana gör bak neyden neye dönüşmüşüm :) anlatıcam canım müsait olunca :)

süpersinnnn tebrikleerrrrr , biz seninle hep aynı gidiyorduk kilo olarak, eğer hamiş olmasaydım şimdi bende bu kilolarda olacaktım demek ki

çantayı kafasına geçiriverseydin edepdiz

Rabbim yar ve yardımcın olasun canımm, zor bi süreçten geçiyorsun ama biraz sabırlı olman gerekecek. inşaallaahhh eşin hatasını gerçekten anlamıştır ve kendine çeki düzen verir. kp ile konuşman iyi olmuş bence

oyyy oyyy çok kötü olmuşşş

süpersinnnn tebrikleerrrrr , biz seninle hep aynı gidiyorduk kilo olarak, eğer hamiş olmasaydım şimdi bende bu kilolarda olacaktım demek ki

çantayı kafasına geçiriverseydin edepdiz

Aynen tatlım aynı olurduk şimdi, doğumdan sonra ama :))

Sorma ya bide antalya biletleri ucuzmuş haftasonu antalyaya mı kaçsak falanlar. Ne sandı anlamadım yani. Böyle erkeklerden nefret ediyorum..

Aynen tatlım aynı olurduk şimdi, doğumdan sonra ama :))

Sorma ya bide antalya biletleri ucuzmuş haftasonu antalyaya mı kaçsak falanlar. Ne sandı anlamadım yani. Böyle erkeklerden nefret ediyorum..
aaa terbiyesizzzz, canım senin daha önce yaşadıklarını biliyorsa fırsattan istifade etmeye çalışmış belli ki ayyyy çok sinir oldummmm bence bidaha kesinlikle görüşme

Canım çok zor Allah yardımcın olsun. Ama kp ve kv yanında olmaları çok iyi belki aklına başına getirirler.Son şans vermekle iyi yapmışsın aklında keşkeler kalmaz.
Off akşam akşam baya aksiyon yaşamışsın canım kolay gelsin o lanet boyalarda hemen çıkmıyor.
Tebrikler canım süpersin darısı başımızı inş. Bende az yiyorum ama sanki dünyaları yedim ya anlamıyorum glifor yapıyor galibaç
Çünkü akıllarıyla başka yerleriyle düşünüyorlar az kafayı kullansalar dünya daha güzel yer olacak zaten.

Menümü de yazayım:
Sabah:
2 dilim peynir
6 adet çiğ fındık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç yeşil kuru biber haşlaması
1 adet mandalina
Ar öğün:
1 adet kivi
Öğlen:
4 dilim tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
1 bardak ayran
1 adet elma
Ara öğün:
2 adet kepekli galeta
1 minik kutu süt
Akşam:
8 yk yeşil fasulye
8 kaşık bulgur pilavı
Ara öğün:
2 adet mandalina

masalimsii AA seçil bi kerede benim lise arkadaşım yaptı öyle bir terbiyesizlik hiç etrafta millet varmış demedim geçirdim bi tane gerizekali nin önde giden cinsinden bunlar

dudujan pilav fazla mi olmuş 8kasik

Ay artık tam buğday ekmeği istemiyom diye diyetisyene yazdım whatsup dan o da bana çorba da içme akşam 8 kaşık pilav ye dedi ama onu yiyincede canım ekmek istedi

aaa terbiyesizzzz, canım senin daha önce yaşadıklarını biliyorsa fırsattan istifade etmeye çalışmış belli ki ayyyy çok sinir oldummmm bence bidaha kesinlikle görüşme

Yok canım bilmiyor. Öyle herkese söylemiyorum ki farklı amaçlara girmesinler diye. Tartıyorum bakıyorum yavşak değilse biri öyle anlatıyorum o da tamam bundan sevgili olur diyorsam. Yok görüşmem zaten . Ay bide ben ilk defa bi erkeğe hesap ödemek için teklif etmedim o yemeğe davet etti ilk buluşma diye. İstedi hesabı yarısını karttan çek dedi yarısını ben ödedim :)) baktı benden bi cacık olmaz hesabı ödesin diye düşündü galiba :))

Sorma canım ya. Valla evlenilecek erkek kalmadı. Evlenmeyi bırak sevgili olacak erkek kalmadı.
Naslsnz napiyosnz kizlaarrr @erigim gecms olsn diyelm masalimsii tavrini koymssn ne guzel Allah islah etsin.

Amin canım.

Oww ben geçirememde direk elimi çektim böyle şeyleri sevmiyorum dedim ısrar edersem dedi bende ısrarcı insanlardan nefret ederim dedim.

Bu arada yaşasın kadın gücü, feministlik :))

Aynen ya millet sapıttı iyice
bu arada benim profil resmim nasıllll??????
10 numara canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…