- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Kahvaltı:
Minicik bir dilim kek
1 yumurta
1 bardak çay
Öğlen:
2-3 yemek kaşığı pilav
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
Akşam:
Bir tabak mantı
Ya ben 37 senedir bir kez salatasini yedim sadeceaslinda ben de kizima yedirsem ne guzel olur..
Maalesef öyle oldu.Şimdi yürüyüşe çıkıyorum amaHep karbonhidrat canım
Canım hayırdır noldu?Kizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
Kizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
Sevdim menünü :)Menümüde yazayım unutmadan
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 adet mandalina
2 dal marul
Ara öğün:
1 adet mandalina
1 bardak süt
Öğlen:
Peynirli sandviç
Ara öğün:
1 adet elma
Akşam:
1 kase yeşil mercimek çorba
karnıbahar+brokoli+havuç salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık kuru yeşil biber haşlaması
2 bardak ayran
Umarım iyisindir, kendine dikkat etKizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
Bugünkü menüm. Sabah peynir, zeytin, marul, 1 dlm ekmek. Ara; 3 kuru kayısı, yoğurt Öğlen; yeşil fasulye 5 kaşık, 2 dlm ekmek Ara; 1 mandalina, yoğurt Akşam; 1 kase kırmızı mercimek, bol salata, ekmek yemedim. Ara; elma ve süt 1 saat kadar bebek arabasıyla dolandık ( spordan sayılıyorsa)
canım benim noollduu???? umarım çok önemli bişey yoktur. bizi merakta bırakma arada haber et fırsat buldukça.Kizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
Sağol canım diyet iyi gidiyor, bu hafta biraz ödemin var o kadar diyete ve spora rağmen gitmedi. Sen nasılsın?
menün güzel canımm. aynen devam :)Bugünkü menüm. Sabah peynir, zeytin, marul, 1 dlm ekmek. Ara; 3 kuru kayısı, yoğurt Öğlen; yeşil fasulye 5 kaşık, 2 dlm ekmek Ara; 1 mandalina, yoğurt Akşam; 1 kase kırmızı mercimek, bol salata, ekmek yemedim. Ara; elma ve süt 1 saat kadar bebek arabasıyla dolandık ( spordan sayılıyorsa)
gayet güzel canımm. maaşallah yemek yemeye başladın.Menümüde yazayım unutmadan
Sabah:
2 dilim peynir
1 adet mandalina
2 dal marul
Ara öğün:
1 adet mandalina
1 bardak süt
Öğlen:
Peynirli sandviç
Ara öğün:
1 adet elma
Akşam:
2 bardak ayran
Bugünkü menüm;
Sabah; tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç
Öğlen: tavuklu sebzeli çorba
5 kaşık patlıcan musakka
Küçük biber dolması (yarısını yemedim)
Lıght yoğurt
Akşam; mercimek çorba, ıspanak, 1 dilim tb ekmeği
kimyager1508 dün aksam gece yarisina kadar isdeydim...bugünde oglene kadar yatmisim ondan kayiplardaydim
hoşgeldin canımmm, bizler iyiyiz sizler nasılsınızselam 10 takım bakayım dedim neler oluyor burdagizli saklı yok ama pat diye daldım valla
nasıl gidiyor havanız nasıl
ödemdir canım bol su tüket emziriyorsun başka yolu yokSağol canım diyet iyi gidiyor, bu hafta biraz ödemin var o kadar diyete ve spora rağmen gitmedi. Sen nasılsın?
canım hep karbonhidrat hele mantıKahvaltı:
Minicik bir dilim kek
1 yumurta
1 bardak çay
Öğlen:
2-3 yemek kaşığı pilav
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
Akşam:
Bir tabak mantı
afiyet olsunBugünkü menüm;
Sabah; tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç
Öğlen: tavuklu sebzeli çorba
5 kaşık patlıcan musakka
Küçük biber dolması (yarısını yemedim)
Lıght yoğurt
Akşam; mercimek çorba, ıspanak, 1 dilim tb ekmeği
haşladım bol yoğurtla kuzeyle yedikCanım bende geçen seneye kadar brokoliyi hiç yememiştim ama artık çok seviyorum. Yemelisin bence sende kızında.
Ben brokoliyi 10 dk haşlayıp sonra onu küçük doğrayıp yoğurtlayıp yiyorum. Yada sadece haşlayıp tabağımı süslüyorum :)
hadi bakalım yak mantıyıMaalesef öyle oldu.Şimdi yürüyüşe çıkıyorum ama
yarışmayı boşver özeldende yazdım bizi haberdar etKizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
diyetisyen menüsü kokuyorMenümüde yazayım unutmadan
Sabah:
2 dilim peynir
1 adet mandalina
2 dal marul
Ara öğün:
1 adet mandalina
1 bardak süt
Öğlen:
Peynirli sandviç
Ara öğün:
1 adet elma
Akşam:
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?