Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya ben 37 senedir bir kez salatasini yedim sadece aslinda ben de kizima yedirsem ne guzel olur..

Canım bende geçen seneye kadar brokoliyi hiç yememiştim ama artık çok seviyorum. Yemelisin bence sende kızında.
Ben brokoliyi 10 dk haşlayıp sonra onu küçük doğrayıp yoğurtlayıp yiyorum. Yada sadece haşlayıp tabağımı süslüyorum :)

Kizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem

Menümüde yazayım unutmadan
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 adet mandalina
2 dal marul
Ara öğün:
1 adet mandalina
1 bardak süt
Öğlen:
Peynirli sandviç
Ara öğün:
1 adet elma
Akşam:
1 kase yeşil mercimek çorba
karnıbahar+brokoli+havuç salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık kuru yeşil biber haşlaması
2 bardak ayran

Sevdim menünü :)

Bugünkü menüm. Sabah peynir, zeytin, marul, 1 dlm ekmek. Ara; 3 kuru kayısı, yoğurt Öğlen; yeşil fasulye 5 kaşık, 2 dlm ekmek Ara; 1 mandalina, yoğurt Akşam; 1 kase kırmızı mercimek, bol salata, ekmek yemedim. Ara; elma ve süt 1 saat kadar bebek arabasıyla dolandık ( spordan sayılıyorsa)

Menüleerin güzel canım. Ekmek tambuğday mı bide :)

Kizlar ben nete giremicem ne kdr sure bilmiyorm evi terkettim erigim ister izinli yaz ister grupdan cikar nezmn gelrm belli degl blkide gelmem
canım benim noollduu???? umarım çok önemli bişey yoktur. bizi merakta bırakma arada haber et fırsat buldukça.

Sağol canım diyet iyi gidiyor, bu hafta biraz ödemin var o kadar diyete ve spora rağmen gitmedi. Sen nasılsın?

sağol canımm bende iyiyim. ödem için maydanoz kürü, yeşil çay ve bol su öneririm ama bebişin emiyorsa sadece bol su iç ve bol bol yürüyüş yap.

menün güzel canımm. aynen devam :)

gayet güzel canımm. maaşallah yemek yemeye başladın.

güzel canım menün

Kanguru_ hayırdır ne oldu canım ya bence kızgınlıkla çıktın halledilecek bir mevzu değil mi valla çok merak ettim iyi misin

Sağol canım diyet iyi gidiyor, bu hafta biraz ödemin var o kadar diyete ve spora rağmen gitmedi. Sen nasılsın?
ödemdir canım bol su tüket emziriyorsun başka yolu yok
Kahvaltı:
Minicik bir dilim kek
1 yumurta
1 bardak çay
Öğlen:
2-3 yemek kaşığı pilav
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
Akşam:
Bir tabak mantı
canım hep karbonhidrat hele mantı
afiyet olsun
haşladım bol yoğurtla kuzeyle yedik
Maalesef öyle oldu.Şimdi yürüyüşe çıkıyorum ama
hadi bakalım yak mantıyı
yarışmayı boşver özeldende yazdım bizi haberdar et
diyetisyen menüsü kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…