Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 441.etap***

erigim(79.3/ 77.8 /1.5/%1.89)1.4 kg tartı farkı eklenmiştir
cansutr ( 77.5/ / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
keskee ( 60.5 /59.1 /1.4 /%1.16 ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / 68.7 / 0.9 /% 1.29 )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )1.kez bildirimde bulunmadı
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4/69/1.4/%1.99 )
Ahufizar(58,2/56.7 /1.5 /%0.86 )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 /-15 /%-1.99) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:% 0.54

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve yeni girdim kuzey köpek çok istiyordu deli oluyor köpek gorunce ama evde bakımı çok zor hekede apartmanda yoksa bende çok isterim neyse gerçeğe benzer oyuncak aradık ve bulduk yavrum ya onunla konuşuyor
Ha haa, tasma tak da gezdirsin bari

takım içi eşlesme

1.grup

judiee (0.2)& @Ahufizar(0.86) & @keskee(1.16)

2.grup

@elfkkk(1.29) & @Dt Makbule (1.54)& @potterhead(-)

3.grup

@ruzgarinannesii(0) & E Etabiti (1.99) & @erigim(1.89)

4.grup

cansutr (0) & @M Merve(0)& dudujan (-1.99)

*Her grup üyesi kendi grubundakilerle yarışır (bireylerin yüzdeleri karşılaştırılır)
*Her grup diğer gruplarla yarışır (grupların toplam yüzdeleri karşılaştırılır)

***10.takım 441.etap***

erigim(79.3/ 77.8 /1.5/%1.89)1.4 kg tartı farkı eklenmiştir
cansutr ( 77.5/ / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
keskee ( 60.5 /59.1 /1.4 /%1.16 ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / 68.7 / 0.9 /% 1.29 )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )1.kez bildirimde bulunmadı
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4/69/1.4/%1.99 )
Ahufizar(58,2/56.7 /1.5 /%0.86 )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 /-15 /%-1.99) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:% 0.54

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim ev de hayvanat bahcesi kedi,kopek,esek,kuzu,fil.. Ve daha pek cogu ha bir de kiyamet gibi topumuz var, oglan cocugu benimkisi
Su masalcı kuzu var da yuzube bakmiyo akilli kitaplarda oyle kapiya vur diyo benim kucuk okuzcuk alip kitabi yere vuruyo bol bolda essek ve top eşeklerin kulaklarını iyi kemiriyor

dikkat et kendine, annenle güzel sohbetler canım :)
Sağol cnm annemle sohbetin dibine vuruyoruz.:)
Hiç böyle göbek görmemiştim yaw o ney :=
Vallahi her tarz okurum canim, ama psikoloji agirlikli kitaplari daha cok severim, macera kitaplari da iyiyse hosuma gidiyor. Bu aralar tekrar Travenian kitaplarina sardirdim, sonra yenuden dunya klasiklerine baslamak istiyorum. Sen neler okursun
Canım ben polisiye-gerilim çok seviyorum ama pek ayırt etmem okurum. Türk ve dünya klasiklerinde 3-5 kitap kaldı onlarıda okuyup tamamlayacam. Arada seninle aynı kitabı okuyup yorum yapalım.
ahhhh o göbek ben kendimi bildim bileli en sadık dostum, sağ olsun beni hiç bırakmaz
Hiç sorma artık benim bir parça giderse ki hiç gitmeye niyeti boşluğunu hisedeceğim.
Amin amin amin canım. Önce gitsin kilolar sonra gelsin bebişler :) Biran önce başarayım arkadaş olsunlar seninkiyle arayı açmayım:)

Allahtan boya derdim yok. Bu yasima kadar sadece 3 kez boyadim. Beyazlar cikmadan bi daha boyatmam zaten sen de boya falan yok de mi? Bitkisel falan diye dusunup sakin boya yaptirma.

Boya hamilelik ve emzirme suresince yasak annelere duyurulur bitkisel diye birşey yok boya boyadır sabredin

canım normalde boya yapıyordum ama yaklaşık mayıs ayından beri boya yapmadım. zaten boya da kendi saçımın rengine çok yakındı. şimdi uzasın boyalardan kurtulmak istiyorum. benim saç rengim açık kumral boya da zamanla sarıya dönüyor hoş durmuyor. şimdi beyazlarım baya çıktı ama mutluyum onlarla

Eve yeni girdim kuzey köpek çok istiyordu deli oluyor köpek gorunce ama evde bakımı çok zor hekede apartmanda yoksa bende çok isterim neyse gerçeğe benzer oyuncak aradık ve bulduk yavrum ya onunla konuşuyor
ahhh kuzum yaaaa

Evet ortalamanın kötü değil ama daha iyi olabilirdik ilk üçe giremeyiz bu hafta takımlar çok iyi

Şimdi gidip gruplar arası yarışta kim bölmüş bi bakalim

hakikaten yaaa bu hafta takımlar çok iyi

bence de bence de yalnız bırakma bizim kuzuları

Aksama kadar okuldayim sabahda unuttum aksam 7 gibi yazarim..ama.mutlaka izine ayrilmak istiyorum yoksa bu gidisle dikalifiye olcam 11.12 ye kadar izin isterim.itirazda istemiyorum izinden sonra toplanmia yeni energi ile dönerim
ahhh cansu ahhh ne yapıcaz biz seninle böyle ? bu hareketlerin hepsi sana gelsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…