- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Allahtan boya derdim yok. Bu yasima kadar sadece 3 kez boyadim. Beyazlar cikmadan bi daha boyatmam zatenohhh iyi yaparsın canımmm, saç kesim boya ne varsa yap bence
iki yıl önceki halim canım kilo 61 falandıBu fotograf ne zaman ki halin
Gayet fit gorunuyorsun da, eger simdiki halinse, ne kilo vermesi diyecektimiki yıl önceki halim canım kilo 61 falandı
Ha haa, tasma tak da gezdirsin bariEve yeni girdim kuzey köpek çok istiyordu deli oluyor köpek gorunce ama evde bakımı çok zor hekede apartmanda yoksa bende çok isterim neyse gerçeğe benzer oyuncak aradık ve bulduk yavrum ya onunla konuşuyor
Tasmalida vardı gezdiriyorum çocuklarda genelde iki uç yaş kız çocuklarıHa haa, tasma tak da gezdirsin bari
Nerdeeee şimdi buna 20 kilo koy öyle bir haldeyim:) bi +20 daha olmasın temennim o:))Gayet fit gorunuyorsun da, eger simdiki halinse, ne kilo vermesi diyecektim
Su masalcı kuzu var da yuzube bakmiyo akilli kitaplarda oyle kapiya vur diyo benim kucuk okuzcuk alip kitabi yere vuruyoBizim ev de hayvanat bahcesikedi,kopek,esek,kuzu,fil.. Ve daha pek cogu ha bir de kiyamet gibi topumuz var, oglan cocugu benimkisi
Aksama kadar okuldayim sabahda unuttum
Sağol cnm annemle sohbetin dibine vuruyoruz.:)dikkat et kendine, annenle güzel sohbetler canım :)
Hiç böyle göbek görmemiştim yaw o ney :=Bu da kadının hamilelik boyunca geçirdiği süreç.Oldukça kilo almış,ve 90larla doğuma gitmiş
Eki Görüntüle 1701965 Eki Görüntüle 1701966 Eki Görüntüle 1701967 Eki Görüntüle 1701968 Eki Görüntüle 1701969 Eki Görüntüle 1701970 Eki Görüntüle 1701971
Canım ben polisiye-gerilim çok seviyorum ama pek ayırt etmem okurum. Türk ve dünya klasiklerinde 3-5 kitap kaldı onlarıda okuyup tamamlayacam. Arada seninle aynı kitabı okuyup yorum yapalım.Vallahi her tarz okurum canim, ama psikoloji agirlikli kitaplari daha cok severim, macera kitaplari da iyiyse hosuma gidiyor. Bu aralar tekrar Travenian kitaplarina sardirdim, sonra yenuden dunya klasiklerine baslamak istiyorum. Sen neler okursun
Hiç sorma artık benim bir parça giderse ki hiç gitmeye niyeti boşluğunu hisedeceğim.ahhhh o göbek ben kendimi bildim bileli en sadık dostum, sağ olsun beni hiç bırakmaz
Amin amin amin canım. Önce gitsin kilolar sonra gelsin bebişler :) Biran önce başarayım arkadaş olsunlar seninkiyle arayı açmayım:)dudujan canım 2 aydır sğlığınla ilgili ciddi şeyler yaşadın. Rabbim tekrar yaşatmasın inş. sen ilk önce kendin için kilo ver. ben hep öyle demiştim kendi kendime. ameliyat sonrası doktor bana pco ya yatkınlık var kilo vermen dediğinde çok zoruma gitmişti. ama bişeyler de dank etmişti. ondan sonra bebiş kendiliğinden geliverdi zaten. eşimle her konuştuğumuzda Derya kilo vermeninde çok etkisi oldu diyor.
Rabbim sana ve isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla minik melekler nasip inşaalllaaahhhhh.... amin amin amiinnn
Allahtan boya derdim yok. Bu yasima kadar sadece 3 kez boyadim. Beyazlar cikmadan bi daha boyatmam zatensen de boya falan yok de mi? Bitkisel falan diye dusunup sakin boya yaptirma.
Boya hamilelik ve emzirme suresince yasak annelere duyurulur bitkisel diye birşey yok boya boyadır sabredin
ahhh kuzum yaaaaEve yeni girdim kuzey köpek çok istiyordu deli oluyor köpek gorunce ama evde bakımı çok zor hekede apartmanda yoksa bende çok isterim neyse gerçeğe benzer oyuncak aradık ve bulduk yavrum ya onunla konuşuyor
Evet ortalamanın kötü değil ama daha iyi olabilirdik ilk üçe giremeyiz bu hafta takımlar çok iyi
Şimdi gidip gruplar arası yarışta kim bölmüş bi bakalim
bence de bence de yalnız bırakma bizim kuzularıSağol cnm annemle sohbetin dibine vuruyoruz.:)
Hiç böyle göbek görmemiştim yaw o ney :=
Canım ben polisiye-gerilim çok seviyorum ama pek ayırt etmem okurum. Türk ve dünya klasiklerinde 3-5 kitap kaldı onlarıda okuyup tamamlayacam. Arada seninle aynı kitabı okuyup yorum yapalım.
Hiç sorma artık benim bir parça giderse ki hiç gitmeye niyeti boşluğunu hisedeceğim.
Amin amin amin canım. Önce gitsin kilolar sonra gelsin bebişler :) Biran önce başarayım arkadaş olsunlar seninkiyle arayı açmayım:)
ahhh cansu ahhh ne yapıcaz biz seninle böyle ? bu hareketlerin hepsi sana gelsinnnnnAksama kadar okuldayim sabahda unuttumaksam 7 gibi yazarim..ama.mutlaka izine ayrilmak istiyorum yoksa bu gidisle dikalifiye olcam 11.12 ye kadar izin isterim.itirazda istemiyorum izinden sonra toplanmia yeni energi ile dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?