- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
1. Takımla yarışıyorduk canım bende ona bakacaktım tam. Telefonla yavaş yavaş yazınca gitmiyor yazdıklarım buldum taktiği:)@erigim biz bu hafta hangi takımla yarışıyorduk??? onların ortalama nasıl acaba?
saol kaptanim mahcup etmigcem bana güveninC cansute hiç itiraz etmiyorum izne ayrılabilir son toparlan da gel ama mutlaka kilo bıldır forma giripte bildirim yapmama lüksü yok denetleniyorSweetdimple m tarafından
C cansute hiç itiraz etmiyorum izne ayrılabilir son toparlan da gel ama mutlaka kilo bıldır forma giripte bildirim yapmama lüksü yok denetleniyorSweetdimple m tarafından
Olur, okuruz beraber. Polisiye gerilimden kimleri okuyorsun?Sağol cnm annemle sohbetin dibine vuruyoruz.:)
Hiç böyle göbek görmemiştim yaw o ney :=
Canım ben polisiye-gerilim çok seviyorum ama pek ayırt etmem okurum. Türk ve dünya klasiklerinde 3-5 kitap kaldı onlarıda okuyup tamamlayacam. Arada seninle aynı kitabı okuyup yorum yapalım.
Hiç sorma artık benim bir parça giderse ki hiç gitmeye niyeti boşluğunu hisedeceğim.
Amin amin amin canım. Önce gitsin kilolar sonra gelsin bebişler :) Biran önce başarayım arkadaş olsunlar seninkiyle arayı açmayım:)
Tess gerritsen okumadıpıö kitabı kalmadı,bu aralar harlem coban a taktım çok beğendim kitaplarını.Olur, okuruz beraber. Polisiye gerilimden kimleri okuyorsun?
Canım ondan haberim yok eşiyle kavga etti
Şirinem etiketleyince koştum geldimEvet cansucum foruma girilince bildirim yapmak zorundayız birazdan tartıl istersen yemek yemediysen Rüzgar arkadaşımızda bugün foruma girmiş ama takıma uğramamış şirinem
İkisinin de tum serisi mevcut ben deTess gerritsen okumadıpıö kitabı kalmadı,bu aralar harlem coban a taktım çok beğendim kitaplarını.
Canım ondan haberim yok eşiyle kavga ettibaya ciddiydi inşallah olaylar ilerlememistir
Myron serisine bayıldım çok eğlenceli :)İkisinin de tum serisi mevcut ben de
Olmaz canım bugün bildirmelidir acilKilomuda yarin sabah bildirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?