Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım metabolizmayı çok hızlandırıyor tabi şekersiz içmen gerekiyor yanında 2 bardak su ile. dur sana faydalarını bulayım hemen :)
Ayrıca kahve içince acayip tokluk hissi oluşuyor bende bilmiyorum psikolojik mi ama diyette çok faydasını götüyorum

canım metabolizmayı çok hızlandırıyor tabi şekersiz içmen gerekiyor yanında 2 bardak su ile. dur sana faydalarını bulayım hemen :)
Ben zaten içersem şekersiz içiyorum canım deneyim bende.
Maşallah ne çok yararı varmış bende içmeye çalışayım artık.
Ayrıca kahve içince acayip tokluk hissi oluşuyor bende bilmiyorum psikolojik mi ama diyette çok faydasını götüyorum
Başkalarından da duymuştum bunu canım ama hiç denemedim yarından itibaren deneyim bende.

Kızlar dün akşam biraz instagramda takıldım da orada benim takip ettiğim sporcu bir bayan var. Yeshaira Robles ismi.Kendisi spor yapıyor bikini kategorisinde yarışmalara katılıyordu. Olympia da bikini dalında dereceleri oluyordu. Spora abandığım zamanlarda yarışmaları da takip ediyordum da:) Ne yapmış ne yemiş ne içmiş. Ciddi ağırlık çalışıp tamamen temiz besleniyor, protein sebze ve kompleks karb diyeti yapıyorlar.Bikini vucudunda da çok kaslı olmayan define vucuda sahip oluyorlar.Belki herkese çok estetik gelmeyebilir ama ben daha çok işin yağ yakma tekniği ile ilgilendiğim için bana ilgi çekici geliyordu.Neyse daha fazla uzatmayayım geçtiğimiz sene bu kadın hamile kaldı. Temmuz da doğum yaptı ve yarışma kilosu 49-52 arası iken 92-93 kiloyla doğuma gitti ve şimdi eski haline dönmeye calışıyor. Boyu 163 falan. Önce hamilelik öncesi formunu paylaşacağım sonra da hamilelik ve sonrasını.

Bu da kadının hamilelik boyunca geçirdiği süreç.Oldukça kilo almış,ve 90larla doğuma gitmiş

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-27-11-30-02.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 47
Şimdi doğum yapalı 3-4 ay falan oldu ve doğumdan 1-2 hafta sonra 75lerle diyete girdi 3 ayda 60lara düştü. Emzirme durumları falan nasıl bilmiyorum ama baya bi uğraş veriyor tabi eski formuna dönmek için

Vallahi her tarz okurum canim, ama psikoloji agirlikli kitaplari daha cok severim, macera kitaplari da iyiyse hosuma gidiyor. Bu aralar tekrar Travenian kitaplarina sardirdim, sonra yenuden dunya klasiklerine baslamak istiyorum. Sen neler okursun

***10.takım 441.etap***

erigim(79.3/ 77.8 /1.5/%1.89)1.4 kg tartı farkı eklenmiştir
cansutr ( 77.5/ / /% )
keskee ( 60.5 /59.1 /1.4 /%1.16 ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4/69/1.4/%1.99 )
Ahufizar(58,2/56.7 /1.5 /%0.86 )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 /-15 /%-1.99) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Dt Makbule(64/ 63.2 / 0.8/%1.25 ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015
potterhead(65/ 66/ -1 /% -1.54 ) yeni üye başlangıç kilosu:63,9 hedef kilosu: giriş tarihi:28,10, 2015--üye deneme süresi başarısız sebep: katılım eksikliği menü paylaşmama kilo almaya devam etme / çok üzgünüm ikinci şansını boşa harcadığın için diskalifiyen silindi dilersen başka takımlarda yarışabilirsin bilgin olsun

Kizlaaaaar ben 15 aralik da ise donuyorum, kizimla son 3 haftamiz
2 yildan sonra ise dinmek cok garip geliyor. Kizimdan ayrilmayi dahic ama hic istemiyorum.. Tek tesellum yaz gelinceye kadar annemin bakacak olmasi, gizum arkada kalmayacak. Kadincagiz butun duzenini, evini birakip bu hafta sonu bize geliyor..
Resmen calismayi unuttum ben yaa,is yerindekiler de beni unutmuslardir

İse baslayana kadar en az 5 kilo daha vermek hedefim. Alisverise cikmam gerekiyor. Baslamadan birkac gun once halledicem, buraz daha kilo vermis olurum. Kuafir, alisveris.. Anaaam 10.000 bakımım gelmis benim
Ee 2 yildir hizmetci topuzuyla gezince, bu eller oje, manikur yuzu gormedi

selam kızlar sabah sabah baya kaynatmışsınız maaşalllaahhhh
listemiz şimdilik çok iyi gidiyor geçen haftadan eser yok hepinizi tebrik ederim

Yok canım o nasıl bi göbek ya ben hiç öyle birşey gormedim vala iğrenç tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…