Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben buraya emek veriyorsam karşılığında almak isterim @cansutr diskalifiye ben sabahtan beri seni bekliyorum
Kanguru_ özel durumundan ituru sadece ceza veriyorum günlük en az 10msj
Haklisin canim ama inanki unuttum kafam cok daginik biliyosun sende. Yoksa burda en cok takilanlardan biri benim.
Simdi kilomu yazimmi yazmimmi

Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin

Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
öğlen protein akşam sebze çok geç oldu ama olsun protein yiyince acıkmıyosun uzun süre aklın birşeylere gitmez akşam da aç yatmak daha iyi zaten sebze çok tok tutmuyor bence tabi

Ya ben bu cuma günleri çok geriliyorum
Kızlar birşey soracagim herballife kullanan var mi daha önce instigramdan ulaşmış hiçbir fikrim yok ama böyle incelenler filan var

Bugün eşimin galasına gittik diyetisyene gidiyor maaile (gençler) hep kilo problemleri vardı genetik birazda bekarlar ve benden kilolular biri özel bi danışmanla zayıfladı heosi ına gidiyormuş ama ücreti çok acayip

bahane onlar kaptan ya isteyince oluyo daha iyisi oluyo hemde sağlıklı beslenmeyi de öğreniyorsun annelerimiz hep sıcacık kek yaptım ekmek yemezsen doymazsın pratik diye makarna ister misin hep bunlar ilk seçeneklerdi benim küçüklüğümde şimdi mutluyum yani özel danışman ilaç falan boşver bence öbür yol her türlü avantajlı

Bazı zayıflama ilaçları( bitkisel de olsa ) metabolizmayı aşırı hızlandırarak kilo vermeyi sağlıyor, bu da kalbine, damarlarına, böbreklerine extra yük anlamına geliyor. Eğer altta yatan ve bilmediğin bi kalp problemin varsa, metabolizmanın bu kadar hızlanması ani kalp kriziyle sonuçlanabiliyor. Bence hiç riske atmaya değmez. Kilo vermenin formülü çok basit, kendine güvenmek ve pes etmemek. Bi de sevmediğin zayıf biri varsa onu düşünüp hırslanmak :)

Canım benim bir arkadaşım kullladı güzelde kilo verdi ama hepsini geri aldı bırakınca

Aynen benim kaynanam gibi

Bugünkü menüm: Sabah; 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek. Ara; 2 mandalina. Öğlen; 6 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek. Ara;1 muz Akşam; 4 tane ızgara köfte, yarım patates( fırında), ekmek yemedim. Ara; 1 elma, tarçınlı ılık süt

@erigim canım gerilme bak bana rağmen 1. Takımı geçmişiz. Bem bu kadar eksi olmasam derecemiz çok daha iyi olurdu.

canım benim niye geriliyorsun? stres yapmak yokkkk hepimiz sana desteğe hazırız

ben o tarz şeylere inanmıyorum. o anlık verilse bile geri alınacağına eminim. sen gıdacısın daha iyi bilirsin

@erigim canım gerilme bak bana rağmen 1. Takımı geçmişiz. Bem bu kadar eksi olmasam derecemiz çok daha iyi olurdu.
canım sen o kadar ağır bi dönem geçirdin böyle düşünme sakın. hem ben eminim ki bu durum sadece bu haftaya mahsustu bundan sonra hiç + görmicez

Kaptan ceza veririm sana gerilirsen :)) şaka bi yana tatlım ben diyete ilk başladığım zaman kiraz kapsülü hap kullandım 10 gün falan normalde tuvalet sorunu yaşamayan ben tuvalet sorunu yaşamaya başladım sonra hemen bıraktım benim ona ihtiyacım yok dedim ve devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…