Haklisin canim ama inanki unuttum kafam cok daginik biliyosun sende. Yoksa burda en cok takilanlardan biri benim.
Özel durumundan dolayı affettik zaten kilo yazma sure doldu artık geç kaldinHaklisin canim ama inanki unuttum kafam cok daginik biliyosun sende. Yoksa burda en cok takilanlardan biri benim.
Simdi kilomu yazimmi yazmimmi
öğlen protein akşam sebze çok geç oldu ama olsunKahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin
Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Ya ben bu cuma günleri çok geriliyorum
Kızlar birşey soracagim herballife kullanan var mi daha önce instigramdan ulaşmış hiçbir fikrim yok ama böyle incelenler filan var
Bugün eşimin galasına gittik diyetisyene gidiyor maaile (gençler) hep kilo problemleri vardı genetik birazda bekarlar ve benden kilolular biri özel bi danışmanla zayıfladı heosi ına gidiyormuş ama ücreti çok acayip
Bazı zayıflama ilaçları( bitkisel de olsa ) metabolizmayı aşırı hızlandırarak kilo vermeyi sağlıyor, bu da kalbine, damarlarına, böbreklerine extra yük anlamına geliyor. Eğer altta yatan ve bilmediğin bi kalp problemin varsa, metabolizmanın bu kadar hızlanması ani kalp kriziyle sonuçlanabiliyor. Bence hiç riske atmaya değmez. Kilo vermenin formülü çok basit, kendine güvenmek ve pes etmemek. Bi de sevmediğin zayıf biri varsa onu düşünüp hırslanmak :)Ya ben bu cuma günleri çok geriliyorum
Kızlar birşey soracagim herballife kullanan var mi daha önce instigramdan ulaşmış hiçbir fikrim yok ama böyle incelenler filan var
Bugün eşimin galasına gittik diyetisyene gidiyor maaile (gençler) hep kilo problemleri vardı genetik birazda bekarlar ve benden kilolular biri özel bi danışmanla zayıfladı heosi ına gidiyormuş ama ücreti çok acayip
Canım benim bir arkadaşım kullladı güzelde kilo verdi ama hepsini geri aldı bırakıncaYa ben bu cuma günleri çok geriliyorum
Aynen benim kaynanam gibiBazı zayıflama ilaçları( bitkisel de olsa ) metabolizmayı aşırı hızlandırarak kilo vermeyi sağlıyor, bu da kalbine, damarlarına, böbreklerine extra yük anlamına geliyor. Eğer altta yatan ve bilmediğin bi kalp problemin varsa, metabolizmanın bu kadar hızlanması ani kalp kriziyle sonuçlanabiliyor. Bence hiç riske atmaya değmez. Kilo vermenin formülü çok basit, kendine güvenmek ve pes etmemek. Bi de sevmediğin zayıf biri varsa onu düşünüp hırslanmak :)
Haksız mıyım ama çok işe yarıyo:)Aynen benim kaynanam gibi
Aynen canım süper işe yarıyor :)H
Haksız mıyım ama çok işe yarıyo:)
canım benim niye geriliyorsun? stres yapmak yokkkkYa ben bu cuma günleri çok geriliyorum
canım sen o kadar ağır bi dönem geçirdin böyle düşünme sakın. hem ben eminim ki bu durum sadece bu haftaya mahsustu bundan sonra hiç + görmicez@erigim canım gerilme bak bana rağmen 1. Takımı geçmişiz. Bem bu kadar eksi olmasam derecemiz çok daha iyi olurdu.
Benimde hedefim öyle canım.canım sen o kadar ağır bi dönem geçirdin böyle düşünme sakın. hem ben eminim ki bu durum sadece bu haftaya mahsustu bundan sonra hiç + görmicez
Bebisin uykusu mu geldi annesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?