- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
hadi bi tartılda gel canımmmAllah tarti günu kompleeeeee unuttummm bu aralar gel gitlerdeyim :S
hedefim 55. Boyum 1,61 aslında 55 çok zayıf oluyo da sonrasında bi k kilo alırım diye 55 e düşmek istiyorumkesinlikle bende gördüm.senin hedefin kaç canım?
hedefim 55. Boyum 1,61 aslında 55 çok zayıf oluyo da sonrasında bi k kilo alırım diye 55 e düşmek istiyorum
Hakkaten yaa, bastir kaptanHadi tartilmayanlar saat kaç oldu
Biraz boyum olsaydı kiloyu çok dert etmezdim de benim boyumda bi kilo bile hemen farkediyo, göbeğim çıkıveriyobenim mantıktasın :) bende 165 boyum 57 olmak istiyorum
Kiz ben 1:64 boya 75 kiloydumBiraz boyum olsaydı kiloyu çok dert etmezdim de benim boyumda bi kilo bile hemen farkediyo, göbeğim çıkıveriyo
Bilmiyorum ki neden öyle olmuş gerçi benim ablamın göbdeği de böyle olmuştu öne doğru büyüdü kişiden kişiye değişiyordur belki. Bence de çok kaslı ama eski haline dönmeye başlamış tekrar öyle olacak.Ben de kendi adıma ondan etkilenmeye çalıştım acaba ben de bir gün eski halim gibi olabilecek miyimOyy tovbe yarabbim, o ne ilginc bir hamile gobegi yaa. Yok anacim yaa, bu kadar kas fazla. Bana erkekte bile itici geliyor.
Bizim gozumuz yusyuvarlak hamis gobeklerine alismis
ahhhh o göbek ben kendimi bildim bileli en sadık dostum, sağ olsun beni hiç bırakmazBiraz boyum olsaydı kiloyu çok dert etmezdim de benim boyumda bi kilo bile hemen farkediyo, göbeğim çıkıveriyo
olabilirsin tabiki de tatlımm, şu bebişleri hayırlısıyla bi doğuralım yarışa kaldığımız yerden devam edicezzBen de kadının göbeği niye öyle olmus
Bilmiyorum ki neden öyle olmuş gerçi benim ablamın göbdeği de böyle olmuştu öne doğru büyüdü kişiden kişiye değişiyordur belki. Bence de çok kaslı ama eski haline dönmeye başlamış tekrar öyle olacak.Ben de kendi adıma ondan etkilenmeye çalıştım acaba ben de bir gün eski halim gibi olabilecek miyim
Ewet gec oldu biliyrm anca yazabiliyrmkilom 68.7 smdi okucm yazlrnzi snrada pek gremeyblrm opuyorum hepiniziiii
ohhh iyi yaparsın canımmm, saç kesim boya ne varsa yap benceha haa, biraz daha zayiflayayim da, saclarimi kestirmek de istiyorum. Hatta 20 yildan beri ilk kez kahkul kestiricem
Bu fotograf ne zaman ki halinBen de kadının göbeği niye öyle olmus
Bilmiyorum ki neden öyle olmuş gerçi benim ablamın göbdeği de böyle olmuştu öne doğru büyüdü kişiden kişiye değişiyordur belki. Bence de çok kaslı ama eski haline dönmeye başlamış tekrar öyle olacak.Ben de kendi adıma ondan etkilenmeye çalıştım acaba ben de bir gün eski halim gibi olabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?