Hiim evet hatirladim, oyunbozan da da myron vardiMyron serisine bayıldım çok eğlenceli :)
Myron bolitar serisi çok fazlaymış ama türkçeye 10 tanesi çevrilmiş ben 4.deyim çok beğendim. Grange in tüm kitaplarını okudum ama kalkiendem sonra keşke yazmayıp meleklerin uçucunda yazmayı bıraksaymış dedim :) Ahmet Ümit hikayeler çok güzel ama sonlar çok hızlı olup yüzeysel kalıyor demi?Hiim evet hatirladim, oyunbozan da da myron vardi
Bir aralarda jean christophe grange takmustim, kitaplarin kurgusu gayet iyi ama finaller hep hayal kirikligi oluyor ben de.. Ahmet umit te de genelde bunu yasiyorum. Nasil bir son bekliyorsam artik
Canım bir dilim peynir hemen tokluk hissi oluşturuyor.Ay ne yoruldum yaa. Daha yeni oturdum kizlar, belim koptu. Yarin annemler gelecek diye, tatli mi falan bugunden yapayim dedim. Sut pisir, yogurt mayala, kizi yatir, mutfagi toparla derken, bu saat oldu. Cok da aciktim yaa, tarcinli sut ictim ama yetmedi, onerisi olan ?
Evet yaa, aynen oyle. Sanirim leyleklerin ucusu'nu diyorsun. Amanin ne felaketti o kitap oyle, yok leyleklerle uyusturucu ticareti, yok gic yollarini takip etmeler.. İ iiih olmamistiMyron bolitar serisi çok fazlaymış ama türkçeye 10 tanesi çevrilmiş ben 4.deyim çok beğendim. Grange in tüm kitaplarını okudum ama kalkiendem sonra keşke yazmayıp meleklerin uçucunda yazmayı bıraksaymış dedim :) Ahmet Ümit hikayeler çok güzel ama sonlar çok hızlı olup yüzeysel kalıyor demi?
Canım bir dilim peynir hemen tokluk hissi oluşturuyor.
Cansum ya içimden bir parça koptu sanki. @erigim kız eve bile varamamış, ilk kez hemde. Potterhead mesela ben kaç aydır bu gruptayım diyet yaptığını, merhabadan başka doğru düzgün birşey yazdığını görmedim, @erigim sen ona bile çok anlayışlı davranıp geri aldın yine diyet yapmadı birşey demedin en sonunda mecbur kaldın. Cansununki çok ani bir karar olmadı mı? Bir daha düşünsen? Ben cansunun elinden gelen gayreti gösterdiğine eminim.ben öglene dogru belirtmistim ama darti günün dahi oldugunu unuttugumu...senin diskalifiye ettigin saatde ben eve dahi varmamistim haftasonu trafigine takilip evede isede gec kalmistimondan gercekten kilomu bildirmeye firsatim olmadi.yanlis hatirlamiyorsam buda ilk kezdi..Neyse Kaptan sen kararini verdin canin saolsun..Canim Takimim kendinize iyi bakin ve güzel güzel verin o kilolari kimyager1508 , Ahufizar , judiee , @keskee, dudujan , E Etabiti , Kanguru_ ve Kaptanim @elfkk yolunuz acik dartiniz eksilerde olsun
Cansu bak bu son dansın seni bekliycem diye izninide bildiremedim haftaya kilonu bildirip izne ayiriyorum ben misafirlik te bile elimden teli dusurdum eşim kızdı hatta bıldır ki gidiyom diye dusun şimdi cumayi unuttum gibi bir bahaneyi kabul etmiyorum amaben öglene dogru belirtmistim ama darti günün dahi oldugunu unuttugumu...senin diskalifiye ettigin saatde ben eve dahi varmamistim haftasonu trafigine takilip evede isede gec kalmistimondan gercekten kilomu bildirmeye firsatim olmadi.yanlis hatirlamiyorsam buda ilk kezdi..Neyse Kaptan sen kararini verdin canin saolsun..Canim Takimim kendinize iyi bakin ve güzel güzel verin o kilolari kimyager1508 , Ahufizar , judiee , @keskee, dudujan , E Etabiti , Kanguru_ ve Kaptanim @elfkk yolunuz acik dartiniz eksilerde olsun
Ben boşuna mi diyorum gerom verim geriliyorum cumalari diye neden oturu hep bundan ötürüCansum ya içimden bir parça koptu sanki. @erigim kız eve bile varamamış, ilk kez hemde. Potterhead mesela ben kaç aydır bu gruptayım diyet yaptığını, merhabadan başka doğru düzgün birşey yazdığını görmedim, @erigim sen ona bile çok anlayışlı davranıp geri aldın yine diyet yapmadı birşey demedin en sonunda mecbur kaldın. Cansununki çok ani bir karar olmadı mı? Bir daha düşünsen? Ben cansunun elinden gelen gayreti gösterdiğine eminim.
ben öglene dogru belirtmistim ama darti günün dahi oldugunu unuttugumu...senin diskalifiye ettigin saatde ben eve dahi varmamistim haftasonu trafigine takilip evede isede gec kalmistimondan gercekten kilomu bildirmeye firsatim olmadi.yanlis hatirlamiyorsam buda ilk kezdi..Neyse Kaptan sen kararini verdin canin saolsun..Canim Takimim kendinize iyi bakin ve güzel güzel verin o kilolari kimyager1508 , Ahufizar , judiee , @keskee, dudujan , E Etabiti , Kanguru_ ve Kaptanim @elfkk yolunuz acik dartiniz eksilerde olsun
Okudum canım çol güzellerdir.Evet yaa, aynen oyle. Sanirim leyleklerin ucusu'nu diyorsun. Amanin ne felaketti o kitap oyle, yok leyleklerle uyusturucu ticareti, yok gic yollarini takip etmeler.. İ iiih olmamisti
Eger okumadiysan kesinlikle Travenian tavsiye ederim. Ozellikle sibumi ve infazci, cok surukleyici. Bir de sever misin bilmiyorum ama, george orwel, hayvan ciftligi, 1984 guzel kitaplardir
Günaydın canımGunaydin hatunlaaarrrrrr :))))
Gunaydin canim nasilsinbebis nasilGunaydin hatunlaaarrrrrr :))))
İyiyuz teyzesi çok şükür. Haftaya kontrolumuz var bebisi de o zaman gorucez. Umarim herşey yolundadir.Gunaydin canim nasilsinbebis nasil
Günaydın güzeller biz dün annemde kaldık bugünde annemi alıp bize götürecez. 2 gün de olsa anne yemeği yicem diyet yemeği bile olsa annem çok güzel yapıyor ya anne eli başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?