Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Myron serisine bayıldım çok eğlenceli :)
Hiim evet hatirladim, oyunbozan da da myron vardi
Bir aralarda jean christophe grange takmustim, kitaplarin kurgusu gayet iyi ama finaller hep hayal kirikligi oluyor ben de.. Ahmet umit te de genelde bunu yasiyorum. Nasil bir son bekliyorsam artik

Ay ne yoruldum yaa. Daha yeni oturdum kizlar, belim koptu. Yarin annemler gelecek diye, tatli mi falan bugunden yapayim dedim. Sut pisir, yogurt mayala, kizi yatir, mutfagi toparla derken, bu saat oldu. Cok da aciktim yaa, tarcinli sut ictim ama yetmedi, onerisi olan ?

Kmsecikler yok, menumu de yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle
Zeytinyagli taze fasulye 3 kasik
Yogurt
Ara yesil elma, 3 ceviz
Aksam
Ton balikli salata
1 kasik pilav,1 kasik taze fasulye
Biraz once tarcinli sut

Hiim evet hatirladim, oyunbozan da da myron vardi
Bir aralarda jean christophe grange takmustim, kitaplarin kurgusu gayet iyi ama finaller hep hayal kirikligi oluyor ben de.. Ahmet umit te de genelde bunu yasiyorum. Nasil bir son bekliyorsam artik
Myron bolitar serisi çok fazlaymış ama türkçeye 10 tanesi çevrilmiş ben 4.deyim çok beğendim. Grange in tüm kitaplarını okudum ama kalkiendem sonra keşke yazmayıp meleklerin uçucunda yazmayı bıraksaymış dedim :) Ahmet Ümit hikayeler çok güzel ama sonlar çok hızlı olup yüzeysel kalıyor demi?
Canım bir dilim peynir hemen tokluk hissi oluşturuyor.

Evet yaa, aynen oyle. Sanirim leyleklerin ucusu'nu diyorsun. Amanin ne felaketti o kitap oyle, yok leyleklerle uyusturucu ticareti, yok gic yollarini takip etmeler.. İ iiih olmamisti
Eger okumadiysan kesinlikle Travenian tavsiye ederim. Ozellikle sibumi ve infazci, cok surukleyici. Bir de sever misin bilmiyorum ama, george orwel, hayvan ciftligi, 1984 guzel kitaplardir

Kızlar ben buraya emek veriyorsam karşılığında almak isterim cansutr diskalifiye ben sabahtan beri seni bekliyorum
Kanguru_ özel durumundan ituru sadece ceza veriyorum günlük en az 10msj

ben öglene dogru belirtmistim ama darti günün dahi oldugunu unuttugumu...senin diskalifiye ettigin saatde ben eve dahi varmamistim haftasonu trafigine takilip evede isede gec kalmistim ondan gercekten kilomu bildirmeye firsatim olmadi.yanlis hatirlamiyorsam buda ilk kezdi..Neyse Kaptan sen kararini verdin canin saolsun..Canim Takimim kendinize iyi bakin ve güzel güzel verin o kilolari kimyager1508 , Ahufizar , judiee , @keskee, dudujan , E Etabiti , Kanguru_ ve Kaptanim @elfkk yolunuz acik dartiniz eksilerde olsun

Cansum ya içimden bir parça koptu sanki. @erigim kız eve bile varamamış, ilk kez hemde. Potterhead mesela ben kaç aydır bu gruptayım diyet yaptığını, merhabadan başka doğru düzgün birşey yazdığını görmedim, @erigim sen ona bile çok anlayışlı davranıp geri aldın yine diyet yapmadı birşey demedin en sonunda mecbur kaldın. Cansununki çok ani bir karar olmadı mı? Bir daha düşünsen? Ben cansunun elinden gelen gayreti gösterdiğine eminim.

Cansu bak bu son dansın seni bekliycem diye izninide bildiremedim haftaya kilonu bildirip izne ayiriyorum ben misafirlik te bile elimden teli dusurdum eşim kızdı hatta bıldır ki gidiyom diye dusun şimdi cumayi unuttum gibi bir bahaneyi kabul etmiyorum ama

Ben boşuna mi diyorum gerom verim geriliyorum cumalari diye neden oturu hep bundan ötürü bu cansunun son şansı yada dovecem sonunda

Kaptan cansuyada son bi sans ver ya bidaha yaparsak cansu yada ben atarsin grupdan. Bu sari kartimiz olsun. Yogunmus kizcagiz. Ahununda dedigi gibi potterhead bazen menusunu yazop cikiyo bazen hocbise yazmiyo katilimi yok cansum onun gibi degil katilmaya calisiyo firsat buldukca. Haftaya izne ayrilsin donduunde bomba gibi olcak eminik

Cansucum Ayfer seni diskalifiye etmedi. Zaten sonuç listelerinde 1. Kez bildirimde bulunmadı yyazdi :) ama bu son sansin diskalifiye ederim diye kizginligini belirtti. Zaten bu haftada izne ayrilcan. Noolur toparlanip geri gel. Takimca seni çok seviyoruz. Tamam mi tatlim??

Okudum canım çol güzellerdir.
cansutr canım olur arada böyle şeyler dön hadi hemencil

Gunaydin hatunlaaarrrrrr :))))
Günaydın canım

Günaydın güzeller biz dün annemde kaldık bugünde annemi alıp bize götürecez. 2 gün de olsa anne yemeği yicem diyet yemeği bile olsa annem çok güzel yapıyor ya anne eli başka

Gunaydin canim nasilsinbebis nasil
İyiyuz teyzesi çok şükür. Haftaya kontrolumuz var bebisi de o zaman gorucez. Umarim herşey yolundadir.
Sen nasilsin? Sinirlerin yatisti mi biraz?

Günaydın güzeller biz dün annemde kaldık bugünde annemi alıp bize götürecez. 2 gün de olsa anne yemeği yicem diyet yemeği bile olsa annem çok güzel yapıyor ya anne eli başka

Ohhhh afiyet bal seker olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…