Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar eltim sezeryan olacak doğumu bekliyoruz hastanedeyiz ugrayamam bugün galiba

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallaahhh :)

Bira daha iyim cok sukur hic degilse valizimi alip gitmekden vazgctm :))
çok şükür canımm, Rabbim içinize ferahlık nasip etsin, eşinde hatalarının farkına varmıştır inşaallaahhh

Günaydın kızlarrr :)

Bu sabah çok güzel uyandın, gözümü açtığımda 4 yaşındaki yeğenişkom yanımdaydı :) halası yer onuuu :))

Sonra Kuzenimle türk kahvesi içtim..

Sonra da kahvaltımı yaptım.
Menüm; 2 tane haşlanmış yumurta, peynir, 8 tane zeytin, yarım bardak şeftali suyu

Tünaydinlar kizlar yeni uyandim zil sesi saolsun çok geç yatinca uyulmuyor bir türlü. Ben atildim diye gözlerim dahi doldu Dogru anladiysam kilomu haftaya cuma bildirip öyle izine cikmis olacagim..o kiloda 2 ye bölünür sanirim yanlis anladiysam düzeltin....Bu ara tüm takim arkadaslarimdan destekleri icin tsk ederim..sizler nasil sevip güveniyorsaniz ayni sekilde bende sizlere karsi aynisini hissediyorum

Güzel ama yesil cay koy seftali suyunu cikar daha iyi olur.

Yavrum kiyamam ki birdaha sokmigcam kendimi bu durumu söz..@erigim sende saol anlayisin icin tskler mahcup etmigcem

Aynen doğru anlamissin canimcimm. Şimdiden haftaya cuma için alarmi kur ki unutmayasin :))

kızlar o zaman gelsin menüler :)r

cumartesi:

sabah: 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir

öğlen:1 tabak kuru fasulye, yoğurt

akşam: 1 dilim börek, yarım dilim incecik pasta (kuzenim asker iznine gelmişti 1 gün yemin töreninden ötürü, orda yemek zorunda kaldım)

pazar günü:

kahvaltı: az menemen, fırında patates (közleme gibi , annem yapmış) peynir, zeytin, yarım dilim tb ekmeği

öğlen(3 gibi) : yarım kase tarhana çorba, 1 adet palamut (az yağ ile kızarttım) ,bol salata, az muhlama.

Öğlen yemeğini fazla yediğim için acıkmadım, akşam sadece çay içtim.

Mıhlamayı çok severim , uzun zamandır yemiyordum teyzoş yapınca dayanamadım

Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz

Hadi gozunuz aydin, saglikli mutlu buyusun..
Benim de annemler geldi haftasonu, veee bu sabah itibariyle yuruyuse basladim. Tam 50 dk tempolu yurudum
Tlfona adimsayar yukleyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…