Bira daha iyim cok sukur hic degilse valizimi alip gitmekden vazgctm :))İyiyuz teyzesi çok şükür. Haftaya kontrolumuz var bebisi de o zaman gorucez. Umarim herşey yolundadir.
Sen nasilsin? Sinirlerin yatisti mi biraz?
Ohhhh afiyet bal seker olsun :))
Gecms olsun canim Allah kurtarsinKızlar eltim sezeryan olacak doğumu bekliyoruz hastanedeyiz ugrayamam bugün galiba
Kızlar eltim sezeryan olacak doğumu bekliyoruz hastanedeyiz ugrayamam bugün galiba
çok şükür canımm, Rabbim içinize ferahlık nasip etsin, eşinde hatalarının farkına varmıştır inşaallaahhhBira daha iyim cok sukur hic degilse valizimi alip gitmekden vazgctm :))
Güzel ama yesil cay koy seftali suyunu cikar daha iyi olur.Günaydın kızlarrr :)
Bu sabah çok güzel uyandın, gözümü açtığımda 4 yaşındaki yeğenişkom yanımdaydı :) halası yer onuuu :))
Sonra Kuzenimle türk kahvesi içtim..
Sonra da kahvaltımı yaptım.
Menüm; 2 tane haşlanmış yumurta, peynir, 8 tane zeytin, yarım bardak şeftali suyu
Yavrum kiyamam kiCansum ya içimden bir parça koptu sanki. @erigim kız eve bile varamamış, ilk kez hemde. Potterhead mesela ben kaç aydır bu gruptayım diyet yaptığını, merhabadan başka doğru düzgün birşey yazdığını görmedim, @erigim sen ona bile çok anlayışlı davranıp geri aldın yine diyet yapmadı birşey demedin en sonunda mecbur kaldın. Cansununki çok ani bir karar olmadı mı? Bir daha düşünsen? Ben cansunun elinden gelen gayreti gösterdiğine eminim.
Sağlıkla doğsun bebiş inş canım. Eltinde sağlıkla kurtulur inş.Kızlar eltim sezeryan olacak doğumu bekliyoruz hastanedeyiz ugrayamam bugün galiba
Tünaydinlar kizlar yeni uyandim zil sesi saolsunçok geç yatinca uyulmuyor bir türlü. Ben atildim diye gözlerim dahi doldu Dogru anladiysam kilomu haftaya cuma bildirip öyle izine cikmis olacagim..o kiloda 2 ye bölünür sanirim yanlis anladiysam düzeltin....Bu ara tüm takim arkadaslarimdan destekleri icin tsk ederim..sizler nasil sevip güveniyorsaniz ayni sekilde bende sizlere karsi aynisini hissediyorum
günaydın kızzzlllaarrr :))
çok şükür forum açıldı. 2 gündür girilemiyordun
Güzel ama yesil cay koy seftali suyunu cikar daha iyi olur.
herkez hala bakımda zannediyor sanırımbizimkiler forumu terk etmişler galiba, huuuu huuuuuu neredesiniz
Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?