Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese gunaydiiiin, anlatin bakalum, foruma giremeyince ne kacamaklar yaptiniz
Valla hic kacamak yapmadim sen yaptin heraldeeee seni seniiiii
Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah.

Tünaydin kizlar aklima baska birsey gelseydi isteseydim yani olacakti yani cuma günü atildigimi zannedip...bir cumada site çökse ne olur acaba demistim cuma degil ama tüm haftasonu çöktü dünki yediklerim:
Sabahmlet, peynir, zeytin, maydanoz, yesil cay

Aksam: 2 lahmacun

bizimkiler forumu terk etmişler galiba, huuuu huuuuuu neredesiniz
Ben annemdeyim canım zor giriyorum.Ama yetiştim :)
Herkese gunaydiiiin, anlatin bakalum, foruma giremeyince ne kacamaklar yaptiniz
Ben hiç kaçamak yapmadım sen yaptın mu yoksa
Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz
Allah analı babalı büyütsün canım .
Keşke hepimizin zayıflamasını dilesseydin

Ayy c.tesi gunu banlandim falan sandm giremeyince dusunuyom naptimda banlandim sonra bi baktm kimse giremiomus

Ve geldim özledim ya
Sizler neler yaptıniz
oyyy Allah analı babalı büyütsün canımm, hayırlı evlat olsun inşaallaahhh.

Kızlar ben 110 kilo çıktım tartıda ama yemin ederim size tek bir lokma bile bozmadım yarın diyetisyen günü ödem falan olmuştur demi ? Çok moralim bozuk

bende h.sonu full evdeydim. cumartesi sadece eşimle 2-3 saat dışarı çıktık. pazara gittik, dışarda bişeyler yedik. sonra evde miskinlik yaptık bol bol. düğün sonrası ancak dinlenebildik çok iyi geldi

Kızlar ben 110 kilo çıktım tartıda ama yemin ederim size tek bir lokma bile bozmadım yarın diyetisyen günü ödem falan olmuştur demi ? Çok moralim bozuk
ödem olabilir canımm. eğer sağlığın açısından bi sakıncası yoksa yeşil çay veya maydanoz kürü yap iç. birde bol bol su iç. yürüyüş yap

bende h.sonu full evdeydim. cumartesi sadece eşimle 2-3 saat dışarı çıktık. pazara gittik, dışarda bişeyler yedik. sonra evde miskinlik yaptık bol bol. düğün sonrası ancak dinlenebildik çok iyi geldi
Odemdir canim bende gecen c.tesi gunu 80 dim simdi 78.8 odem varmis demekki seninkide oyledir belki.

Ya ben maydanozdan nefret edyrm ama kurunu yapmak istyrm cabk kilo vermek icn. Emziriyorm da bi sakincasi olurmu acaba

ya tek lokma bozmadım tek lokma niye gitmiyor bu kilolar
gider canım gider stres yapma. stres yaptıkça vücut savunmaya geçer unutma.

Odemdir canim bende gecen c.tesi gunu 80 dim simdi 78.8 odem varmis demekki seninkide oyledir belki.

Ya ben maydanozdan nefret edyrm ama kurunu yapmak istyrm cabk kilo vermek icn. Emziriyorm da bi sakincasi olurmu acaba
canım emzirdiğin için yorum yapamıcam. ama ben çok faydasını görüyordum. @erigim de emziriyor ya en doğru fikri o veriri maydanoz kürü ve yeşilçay hakkında

Az su içiyorum 2 gündür ondandır inş.
Stres yapmıyorum da işte moralim bozuluyor veremeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…