Valla hic kacamak yapmadim sen yaptin heraldeeee seni seniiiiiHerkese gunaydiiiin, anlatin bakalum, foruma giremeyince ne kacamaklar yaptiniz
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah.Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz
herkez hala bakımda zannediyor sanırım
Gunaydin kizlaarr
ay cok sukur acildi sonunda forum
Ve geldim özledim ya
Geldi zeynep bebeğimiz kakasını yediği için bir gün fazla kaldı hastanede iyi şimdi tedavisi bitti
Sizler neler yaptıniz
Allah bagislasin vatana millete hayirli evlat olur ins.Ve geldim özledim ya
Sizler neler yaptıniz
Ben annemdeyim canım zor giriyorum.Ama yetiştim :)bizimkiler forumu terk etmişler galiba, huuuu huuuuuu neredesiniz
Ben hiç kaçamak yapmadım sen yaptın mu yoksaHerkese gunaydiiiin, anlatin bakalum, foruma giremeyince ne kacamaklar yaptiniz
Allah analı babalı büyütsün canım .Ve geldim özledim ya
Sizler neler yaptıniz
Keşke hepimizin zayıflamasını dilesseydinTünaydin kizlar aklima baska birsey gelseydi isteseydim yani olacakti yani cuma günü atildigimi zannedip...bir cumada site çökse ne olur acaba demistimcuma degil ama tüm haftasonu çöktü dünki yediklerim:
Sabahmlet, peynir, zeytin, maydanoz, yesil cay
Aksam: 2 lahmacun
ayyy bende aynı şeyi düşündüm, Allah Allah ne yazdım acaba falan diye düşündümAyy c.tesi gunu banlandim falan sandm giremeyince dusunuyom naptimda banlandim sonra bi baktm kimse giremiomus
oyyy Allah analı babalı büyütsün canımm, hayırlı evlat olsun inşaallaahhh.Ve geldim özledim ya
Sizler neler yaptıniz
ödem olabilir canımm. eğer sağlığın açısından bi sakıncası yoksa yeşil çay veya maydanoz kürü yap iç. birde bol bol su iç. yürüyüş yapKızlar ben 110 kilo çıktım tartıda ama yemin ederim size tek bir lokma bile bozmadım yarın diyetisyen günü ödem falan olmuştur demi ? Çok moralim bozuk
ya tek lokma bozmadım tek lokma niye gitmiyor bu kilolarödem olabilir canımm. eğer sağlığın açısından bi sakıncası yoksa yeşil çay veya maydanoz kürü yap iç. birde bol bol su iç. yürüyüş yap
Odemdir canim bende gecen c.tesi gunu 80 dim simdi 78.8 odem varmis demekki seninkide oyledir belki.bende h.sonu full evdeydim. cumartesi sadece eşimle 2-3 saat dışarı çıktık. pazara gittik, dışarda bişeyler yedik. sonra evde miskinlik yaptık bol bol. düğün sonrası ancak dinlenebildik çok iyi geldi
gider canım gider stres yapma. stres yaptıkça vücut savunmaya geçer unutma.ya tek lokma bozmadım tek lokma niye gitmiyor bu kilolar
canım emzirdiğin için yorum yapamıcam. ama ben çok faydasını görüyordum. @erigim de emziriyor ya en doğru fikri o veriri maydanoz kürü ve yeşilçay hakkındaOdemdir canim bende gecen c.tesi gunu 80 dim simdi 78.8 odem varmis demekki seninkide oyledir belki.
Ya ben maydanozdan nefret edyrm ama kurunu yapmak istyrm cabk kilo vermek icn. Emziriyorm da bi sakincasi olurmu acaba
Az su içiyorum 2 gündür ondandır inş.Odemdir canim bende gecen c.tesi gunu 80 dim simdi 78.8 odem varmis demekki seninkide oyledir belki.
Ya ben maydanozdan nefret edyrm ama kurunu yapmak istyrm cabk kilo vermek icn. Emziriyorm da bi sakincasi olurmu acaba
Stres yapmıyorum da işte moralim bozuluyor veremeyincegider canım gider stres yapma. stres yaptıkça vücut savunmaya geçer unutma.
canım emzirdiğin için yorum yapamıcam. ama ben çok faydasını görüyordum. @erigim de emziriyor ya en doğru fikri o veriri maydanoz kürü ve yeşilçay hakkında
bozma tatlım. bol bol su iç ödemin başlıca düşmanı bol su.Az su içiyorum 2 gündür ondandır inş.
Stres yapmıyorum da işte moralim bozuluyor veremeyince
söyle tatlımmmHu huuuuuuuu
Ses soluk yok yaa nerde bu millet nerde bu devletsöyle tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?