Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben çalışıyorummm :)) kızlar ya haftasonu evdeydim hep, forum da kapalıydı çok canım sıkıldı resmen depresyona girdim

ben çalışıyorummm :)) kızlar ya haftasonu evdeydim hep, forum da kapalıydı çok canım sıkıldı resmen depresyona girdim
bende cok sikldim ya forum hayatimda bayaga bi yer kapliyoms yani onu anladm :))
bence forumun kapalı haline alıştılar hala öyle sanıyorlar
bencdde canim :))

Alıntı yaptım am eklenmedi güzel dileklerini için çok sağolun hepiniz

Kanguru_ bir seferden birşey olmaz maydonoz kuru yap çok odem varsa ama Yeşilçay günde bir fincanı geçme süte geçiyor çünkü

E Etabiti spora başlamıştır bravo

dudujan canım stres yapma odemdir yarın belli olur ak mi kara mi

kimyager1508 ve masalimsii aynı bende patladom ikide bir bakıyorum

@ve atıldığını şananlar site onarımda yazıyor niye öyle düşündünüz bu kadar kadını kaldıran bi site ara sıra böyle bakıma giriyor hafta sonları

Ben yogunum eltinin yemeklerini yap misafirlerini ağır süt tam gelmediği için bebek agliyo bizimki stres yapiyo onu sakinlestir baya yoğun gündü kuzeyde bebeği kisksnip az emiyormus gibi zirt pirt emmek istiyor valla küçükken de anliyolarmis eltinin memecikleri gorunce benimkilere sariliyo

Aaaaa deme öyle gerçekten acıkıyordur belki :)

Sadece bi keremi yapim maydonoz kuru yesilcay icmyrm zaten rezene iciyrm

Kolay gelsin canim.
Ruzgarda oyle ya emen bebek gordumu bana saldiriyo aklina geliyo demekki

potterhead zaten kesin durumdan bile habersiz
Bugün daha yeni giriş yapabildim.Haberin vardır @erigim son zamanlarda buralar çok karışık.Menümü yazıp hemencecik çıktığım da doğrudur.Sabah evden çıkıyor 16:00'dan önce eve gelemiyorum malum öğrenciyim.Eve geldikten sonra da ders başı.Hafta sonları sabah erken çıkıyorum akşam gelebiliyorum ancak (kurs).Yani foruma giremememin nedeni var ve bunların hiçbiri bahane değil yani elimden geldikçe menü paylaşmaya çalışıyorum.Ayrıca saatlerime dikkat ederseniz forumda olduğum sürece takımda dolanıyorum. Kanguru_ katılımım olmayabilir gördüğünüz gibi her biriniz izahatı var.Kusura bakma arkadaşım da böyle takım arkadaşlığı olmaz.

Kızlar menümü yazıp çıkayım eşimle sinemaya gidecez bugün ama dışarda salata yicem merak etmeyin kaçamak yok!!!!
Sabah:
07.00 muz
09:30 1 bardak şekersizz+açık çay+2 dilim peynirle tam buğday ekmeğine sandviç
11:00 1 kutu süt+mandalina
13:30 ton balığı+domates+2 dilim tb ekmeği+haşlanmış biber+2 adet kornişon turşu iyice yıkadım tuzu gitsin diye
16:00 muz
18:00 kutu süt yanımda içiyorum
19:30 tavuklu salata
Evde sadece muz kaldı yarın alışverişe gidecem meyve dolduracam evi:)

Menü çok güzel de bence ekmek miktarı azaltılabilir

Canim burda herkesin bi isi var.herkes biselerden fedakarlik yapip geliyo. Benim amacim seni sikayette degildi biraz daha gecmise gidip okursan anlarsin zaten. Takim arkadasi olmaz diyosan gormezden gel beni tatlim.

Canim burda herkesin bi isi var.herkes biselerden fedakarlik yapip geliyo. Benim amacim seni sikayette degildi biraz daha gecmise gidip okursan anlarsin zaten. Takim arkadasi olmaz diyosan gormezden gel beni tatlim.
Kesinlikle öyle.Zaten bu fedakarlıkları sadece ben yapıyorum demedim.Benden bahsedildiği için kendimce nedenlerimi sıraladım.Öneriniz bana da çok mantıklı geldi.Bundan sonra öyle yapacağım

o muzu cikart menülerinden bence cok sekerli dogal olarak...turusuyda cikar sirke icerir oda ödem yapiyor bildigim kadariyla yanlissa düzeltin arkadaslar...sütde yag oranina dikkat etmeye calis yoksa sorun yok...hic bozmadigim halde gram veremedim demistin belki ögünleri degistirmelisin belki 2-3 ögüne inersen daha faydali olacak..yani bu herkezin yapisiyla alakali birsey...benim vücüdüm kiloyu 2-3 ög+n yapinca daha kolay verdigimi fark ettim ondan 3 saatde bir yemeleri biraktim ki cok eskiden öyle yapardim...bu bir diyetisyenin önerisi degilse bir dene 2-3 ögün ve her tür karbonhydrati cikar cünkü onlarda vücüttda su tutarlar.

arkadaslar ne oluyoruz yapmayin böyle yakisiyor mu hic görmemezllikten gelme vesaire yapmayin. potterhead anliyorum kuzum sende cok yogunsun her zaman girip hem yazilanlari takip edip yazmak kolay olmuyor..amar ruzgar sadece vaktinde sanada bir sans verildigi icin ufak bir kiyas yapti hemen kizma

Kizlar olmaz böyle 10.Takimimiz biz kimsenin kimseyle sorunu olmasi gibi görmemezliktan gelme gibi birsey hos olmaz bize yakismaz...burayi ellerde okuyor unutmayin 2 gün burasi iptaldi kafadan bir tatil yaptik (evet keske whatsapp olsaydi irtibatda kalmis olurduk düsüncesi geldi)

simdi kalkinma zamani kendimize gelelim bir sirkilenelim..kac haftadir top 3 de yokuz bu degisecek insallah kendimden baslica ve birinizden bu hafta tamperformans bekliyorum menü yoklamasi yapicagim...birde unuttugum bir liste var @erigim özelden atarmisin belki bulamiycam

bu saatde buraya nasil girdigimi merak edenler bugün okulu askiya aldim disziplinsizlik hayatimi kaplamis sanki neyseki bu zamanlarda gececek eski benimi cok özledim tuttugunu koparan hirsli azimli kendine güvenen kizi cok özledim

Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer..

Oğuz Atay

Canım ekmek gramlı diyetisyen yazdı ama yarın bende azalt diyecem çok geliyor.
turşu tuz için diyetisyeni dedi canım hafta bir kere. Karbonhidratı çıkarmak bende istiyorumda kilom fazlaymış o yüzden varmış bunlar. Ama tüm tavsiyeleri not ettim yarın hepsini soracam.

Kizlar menumu yazayim, sonra yine gelicem
Sabah
Domates,salatalik,1 yumurta
Ogle
Karisik meyve tabagi
Yogurt
Aksam
Semizotu yemegi
3 kasik bulgur pilavi
Mantar
Yogurt

Ya alıntı yükleniyor sınır oldum kaçıncı bu

potterhead canım evet oradaki durumları biliyorum katılım filan bunları geçtik tamam ama haftalardır düzenli kilo alıyorsun menüler berbat ben seni cuma sabah etiketlerin listelere almiycagimi ve dilersen başka takımla gorusebilirsin dedim (sonuçta diskalifiyen kalktı)
Böyle takım arkadaşligini bilmem ama ben böyle üyeyle daha fazla devam edemem sen ikinci sansida kullanmadin
Geçmişi okumuş olsaydın daha önce YAZDIKLARIMI gorursun
Cok iyi bir kardeş ama kötü bir uyesin üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…