Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yanlis anlamadin cnm umarim en iyisini diyetisyenin bilir ben ama karatayi dinlemeye calisiyorum + kendimde gözlemledigimde karbonlari cikarinca cok iyi gidiyorum ondan dolayi günde 1 muz sabah neyse ama ikinciyi görünce cikarmani tavsiye ettim jojolarda olsa biz kilo vermeli eylemli hareket ettikce elinde sonunda yok olacak onlar

karatayci oldugumdan meyveye karsiyim ama onun disinda potterhead in dedigi 10 numara olmus
1 dilim yesil elma,1 dilim ayva, 2 havuc
Buda mi yasak arkadas yaaaa
Vay anam vay..
gidiyorsun disleri fircaliyoruz sonra bir yesil cay demleyip icine bir 1/2 tarcin cubugu atiyorsun hadi cabuk bakiyim
Yok anacim yaa, hele bu saatte yesil caya tovbe. Acaip uykusuzluk yapiyor ben de. Sipami uyuttuktan sonra sut isitip tarcinla iceyim diyirum. Kiz bak buna da karsi gelme, sacini basini yolarim senin

yok onda SIKinti ama cok asiri tatli cekiyorsa dedigim gibi dis fircalama yardimci olabiliyor ben 2 kupa sip siyah kahve icer yinede 1-2 saat sonra misil misil uyurum bende sorun var zaten kalmiski yesil cay bana hic etki etmez ondan istedigim saatde icerim

kahvalti 14 gibi : menemen, zeytin, peynir ceviz, salatalik

aksam: 18 1 tabak yogurtlu makarnali corba

en fazla 30dk daha girer cikarim sonra ben ise kacar bugün hic yazmayanlari birazdan firsat bulursam etiketliycem kacis yok (cansu gene kafayi bozdu diyenleride duyuyorum )

Yok cnm niye yanlış anlayım hatta daha iyi oluyor yarın hepsini soracam diyetisyene.

etiketlemedim ama aklima geldin eski menü listerine bakarken..sonra coktandir yok dedim dank etti sen dublelerdendin nasil gidiyor hamilelik 14 hafta ayyyy cinsiyet bellimi anlatsana ne olur

Senin pabucun dama atildiiii
Artik seni degil, bebisi merak edicez bebis nasil annesiii, cinsiyet belli olmadi mi hala
Henüz belli değil arkadaşlar. Ben de çok merak ediyorum.kızım ogrendigimizden bu yana kız olsun diyordu.3 gündür erkek olsun anne diyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş. 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum bakalım

Selam fistiklar
menumi yazip cikiyorum uykum geldi
sabah
1 yk mihlama
1kk peynir
5 6 zeytin
1 cay kasigi pwkmez
1 dlm ekmek

Ogle
vi kase pekmezli yoğurt

aksam
avuc ici kadar katmer
yaninda peynir

1 lt su
15 dkk egErsiz

iyi geceleeeeeerrr

Selam fistiklar
sabah
1 yk mihlama
1kk peynir
5 6 zeytin
1 cay kasigi pwkmez
1 dlm ekmek

Ogle
vi kase pekmezli yoğurt

aksam
avuc ici kadar katmer
yaninda peynir

1 lt su
15 dkk egErsiz

iyi geceleeeeeerrr
Dur kiiiiz gitmeeee, daha karpuz kesicektik

Selam fistiklar
sabah
1 yk mihlama
1kk peynir
5 6 zeytin
1 cay kasigi pwkmez
1 dlm ekmek

Ogle
vi kase pekmezli yoğurt

aksam
avuc ici kadar katmer
yaninda peynir

1 lt su
15 dkk egErsiz

iyi geceleeeeeerrr

pekmezler gözüme batarken...katmerin ortaya cikmasi

sabah oldu hala uyasim yok..uymaya caliscam ya isden sonra hemen uykuya dalmak zorr oluyor ki gece yarisina kadar calisinca uyku kaciyor ya ben sanki birinden hoslanmaya basliyorum ama annem gebertir bunun ac kapama gibi dügmesi varmi öneriler ve tavsiyeler icin acigim

Annen neden kızsın canım? Kim tanıdığın birimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…