Ama midem senin gibi dusunmuyor10 numara 5 yıldız olmuş
Kizlar menumu yazayim, sonra yine gelicem
Sabah
Domates,salatalik,1 yumurta
Ogle
Karisik meyve tabagi
Yogurt
Aksam
Semizotu yemegi
3 kasik bulgur pilavi
Mantar
Yogurt
gidiyorsun disleri fircaliyoruz sonra bir yesil cay demleyip icine bir 1/2 tarcin cubugu atiyorsun hadi cabuk bakiyimAma midem senin gibi dusunmuyor
İceriden bagiriyor simdi, tatliiiiii, tatliiiii
Canım ekmek gramlı diyetisyen yazdı ama yarın bende azalt diyecem çok geliyor.
turşu tuz için diyetisyeni dedi canım hafta bir kere. Karbonhidratı çıkarmak bende istiyorumda kilom fazlaymış o yüzden varmış bunlar. Ama tüm tavsiyeleri not ettim yarın hepsini soracam.
1 dilim yesil elma,1 dilim ayva, 2 havuc
Yok anacim yaa, hele bu saatte yesil caya tovbe. Acaip uykusuzluk yapiyor ben de. Sipami uyuttuktan sonra sut isitip tarcinla iceyim diyirum. Kiz bak buna da karsi gelme, sacini basini yolarim seningidiyorsun disleri fircaliyoruz sonra bir yesil cay demleyip icine bir 1/2 tarcin cubugu atiyorsun hadi cabuk bakiyim
etiketlemedim ama aklima geldin eski menü listerine bakarken..sonra coktandir yok dedim dank etti sen dublelerdendinKızlar nasılsınız?
Hiç mi merak etmiyorsunuz beni
1 dilim yesil elma,1 dilim ayva, 2 havuc
Buda mi yasak arkadas yaaaa
Vay anam vay..
Yok anacim yaa, hele bu saatte yesil caya tovbe. Acaip uykusuzluk yapiyor ben de. Sipami uyuttuktan sonra sut isitip tarcinla iceyim diyirum. Kiz bak buna da karsi gelme, sacini basini yolarim senin
Senin pabucun dama atildiiiiKızlar nasılsınız?
Hiç mi merak etmiyorsunuz beni
Yok cnm niye yanlış anlayım hatta daha iyi oluyor yarın hepsini soracam diyetisyene.yanlis anlamadin cnm umarim en iyisini diyetisyenin bilir ben ama karatayi dinlemeye calisiyorum + kendimde gözlemledigimde karbonlari cikarinca cok iyi gidiyorum ondan dolayi günde 1 muz sabah neyse ama ikinciyi görünce cikarmani tavsiye ettimjojolarda olsa biz kilo vermeli eylemli hareket ettikce elinde sonunda yok olacak onlar
etiketlemedim ama aklima geldin eski menü listerine bakarken..sonra coktandir yok dedim dank etti sen dublelerdendinnasil gidiyor hamilelik 14 hafta ayyyy cinsiyet bellimi anlatsana ne olur
Henüz belli değil arkadaşlar. Ben de çok merak ediyorum.kızım ogrendigimizden bu yana kız olsun diyordu.3 gündür erkek olsun anne diyor.Senin pabucun dama atildiiii
Artik seni degil, bebisi merak edicezbebis nasil annesiii, cinsiyet belli olmadi mi hala
Dur kiiiiz gitmeeee, daha karpuz kesicektikSelam fistiklar
menumi yazip cikiyorum uykum geldi
sabah
1 yk mihlama
1kk peynir
5 6 zeytin
1 cay kasigi pwkmez
1 dlm ekmek
Ogle
vi kase pekmezli yoğurt
aksam
avuc ici kadar katmer
yaninda peynir
1 lt su
15 dkk egErsiz
iyi geceleeeeeerrr
Senin uykun yok galiba :)Dur kiiiiz gitmeeee, daha karpuz kesicektik
Yok canim yaa, ezos sagolsun 2 yildir beni alistirdi.. Uyku mu o da neSenin uykun yok galiba :)
Selam fistiklar
menumi yazip cikiyorum uykum geldi
sabah
1 yk mihlama
1kk peynir
5 6 zeytin
1 cay kasigi pwkmez
1 dlm ekmek
Ogle
vi kase pekmezli yoğurt
aksam
avuc ici kadar katmer
yaninda peynir
1 lt su
15 dkk egErsiz
iyi geceleeeeeerrr
Annen neden kızsın canım? Kim tanıdığın birimi?sabah oldu hala uyasim yok..uymaya caliscam ya isden sonra hemen uykuya dalmak zorr oluyor ki gece yarisina kadar calisinca uyku kaciyorya ben sanki birinden hoslanmaya basliyorum ama annem gebertir bunun ac kapama gibi dügmesi varmi öneriler ve tavsiyeler icin acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?