Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar. Evet site sonunda açolmış bende dün girmemiştim açılmamıştır diye. Vizeler bitti pazar günü şimdi artık bu hafta hem günlğk tekrarımı heöde sporumu aksatmıycam inşAllah. Haftaya diyetisyenden randevu alıcam bir ay olmak üzere. Öptüm hepinizi

günaydınnn kızlarrrrr :),

hemen menüyü yazayım :)

sabah: sandviç (tb ekmeğe peynirli)

öğlen: tavuklu mercimek çorba, 2 kaşık şakşuka,salata,yoğurt

akşam: 4 kaşık kuru fasulye, yoğurtlu brokoli salatası

annen niye kızıyor canım. sen detay ver biz öneri veririz :)

Kızlar nasılsınız?
Hiç mi merak etmiyorsunuz beni
ahhh canım benimm hiç merak etmez miyim? bikaç gün uğramadığında profiline girip bakıyorum neler yapıyorsun diye

canım ilk önce senin şu uyku, yeme içme kısaca yaşamını kaliteli hale getirmen, bi düzene sokman lazım. yoksa ne işinde ne okulunda ne de hayatının diğer alanlarında verimli, başarılı olamazsın. en önemlisi hasta olursun Allah korusun.
ikincisi annen niye kızsın ki? artık büyüdün sen hem hoşlandığın çocukta iyi biriyse bence sorun yok.

hadi geçmiş olsun canımm. umarım hepsi çok başarılı geçmiştir.

kızlar havalardan mıdır bilmiyorum bende miskinlik, halsizlik, uyku hali var dün 10:30 gibi uyuyup kalmışım, haftasonu da paso uyudum sersem gibiyim

tabii uyuyunca sandviçte hazırlayamadım dün ve simit yedim bugün. öğlen ve akşam telafisi yapılacaktır ama , söz

Bende bende. Söylemek istemiyorum ama motivasyonumda bir düşüş var. Randevuyu bu perşembeye aldım.

annen niye gebertiyor ki? Hiim, kac yasindasin sen cansucum?

Herkese gunaydiin,
Ya kizlar cumadan beri gr oynamadi ben de. 69 da cakili kaldim resmen
Guya yuruyuse de basladim

Günaydın kuzeyi uyutup geleceğim çok yorgunum dün o kadar hamur işinin içinde 1kk kadar piyona kek yedim sabah panikle çıktım tartiya henüz oturmamış şimdide yalancı su boregi yapiyorum birde patatesli tavuk hepsi eltiye gidecek benim evi b.. Aldı goturuyo biraz böyle takilcaz

Herkese gunaydiin,
Ya kizlar cumadan beri gr oynamadi ben de. 69 da cakili kaldim resmen
Guya yuruyuse de basladim
Hmmm ne kadar uzulduumm morelim bozuldu yaa tujj nasil kaldin 69 daa bu ara atismadik hic ondandir :))

saka bi yana vucudn direniyodur canim sen diyete devam et bende ilkzmnlar veriyodum smdi gram gram gidiyo yavasliyo beli bi sure sonra
kolay gelsin canim

Geldim doğru düzgün geçmiş yapamadim ama baktığımda gore @Dt Makbule yok ortalarda başka gözümden kaçan yoksa judiee izinli Ahufizar nerdesin bakıyim
dudujan diyetisyenle gorusme nasıl geçti

kimyager1508 baldamlasxixmelis gamzeli52 nasılsınız hamileler son kontrollerde neler oldu

cansutr içindeki canavar uyanmış acaba bunu yeni aşk kıvılcımları na mi borçluyuz
Evet bu cuma senin ve ---elifin kilosu ikiye bölünecek

Kanguru_ nasılsın canım toparladinjz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…