sabah oldu hala uyasim yok..uymaya caliscam ya isden sonra hemen uykuya dalmak zorr oluyor ki gece yarisina kadar calisinca uyku kaciyorya ben sanki birinden hoslanmaya basliyorum ama annem gebertir bunun ac kapama gibi dügmesi varmi öneriler ve tavsiyeler icin acigim
ahhh canım benimm hiç merak etmez miyim? bikaç gün uğramadığında profiline girip bakıyorum neler yapıyorsun diyeKızlar nasılsınız?
Hiç mi merak etmiyorsunuz beni
canım ilk önce senin şu uyku, yeme içme kısaca yaşamını kaliteli hale getirmen, bi düzene sokman lazım. yoksa ne işinde ne okulunda ne de hayatının diğer alanlarında verimli, başarılı olamazsın. en önemlisi hasta olursun Allah korusun.sabah oldu hala uyasim yok..uymaya caliscam ya isden sonra hemen uykuya dalmak zorr oluyor ki gece yarisina kadar calisinca uyku kaciyorya ben sanki birinden hoslanmaya basliyorum ama annem gebertir bunun ac kapama gibi dügmesi varmi öneriler ve tavsiyeler icin acigim
Günaydın kızlar. Evet site sonunda açolmış bende dün girmemiştim açılmamıştır diye. Vizeler bitti pazar günü şimdi artık bu hafta hem günlğk tekrarımı heöde sporumu aksatmıycam inşAllah. Haftaya diyetisyenden randevu alıcam bir ay olmak üzere. Öptüm hepinizi
günaydın kızlarrrrr, hadi kalkııınnnnnn,masalimsii seçilciğim ben kahveleri kaptım geldim hadi uyanalım artıkkkk
Bende bende. Söylemek istemiyorum ama motivasyonumda bir düşüş var.kızlar havalardan mıdır bilmiyorum bende miskinlik, halsizlik, uyku hali vardün 10:30 gibi uyuyup kalmışım, haftasonu da paso uyudum sersem gibiyim
tabii uyuyunca sandviçte hazırlayamadım dün ve simit yedim bugün. öğlen ve akşam telafisi yapılacaktır ama , söz
Bende bende. Söylemek istemiyorum ama motivasyonumda bir düşüş var.Randevuyu bu perşembeye aldım.
sabah oldu hala uyasim yok..uymaya caliscam ya isden sonra hemen uykuya dalmak zorr oluyor ki gece yarisina kadar calisinca uyku kaciyorya ben sanki birinden hoslanmaya basliyorum ama annem gebertir bunun ac kapama gibi dügmesi varmi öneriler ve tavsiyeler icin acigim
HmmmHerkese gunaydiin,
Ya kizlar cumadan beri gr oynamadi ben de. 69 da cakili kaldim resmen
Guya yuruyuse de basladim
kolay gelsin canimGünaydın kuzeyi uyutup geleceğim çok yorgunum dün o kadar hamur işinin içinde 1kk kadar piyona kek yedim sabah panikle çıktım tartiya henüz oturmamış şimdide yalancı su boregi yapiyorum birde patatesli tavuk hepsi eltiye gidecek benim evi b.. Aldı goturuyo biraz böyle takilcaz
Bende iyim cok sukur ruzgarla ugrasiyorum serdar ortacin sarkisini aciyorum guluyp kapatiyrm agliyo napcaz bakalom :))iyiyiz tatlım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?