Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biraz uzaklaşmam gerek saracım. tıkandım kaldım. dinlenmek istiyorum. ama tabi yediklerime dikkat edeceğim.
Ne de olsa ana listede değilsin, benim gibi menü de yazma istersen rahat oluyor , stres yapıyorsan menü ile ilgili, ama tabi sen bilirsin canım bak ben biraz ara verince iyi geldi ama arkadaşların da dediği gibi burafan uzaklaşınca alınabiliyor da. Kendin için en iyisini sen bilirsin kuzum

Seni ceza paklamaz, bu gidişle darağacı görünüyor

Benim gibi yap, listeden çık, kilo bildirme, yine burda ol.
Sende de bam teli vardır, biyerden tekrar başlayabilirsin.

Kahvaltı
2 yumurta sarısı
Domates, paprika, marul
1 kk peynir
1 avuç badem
Biraz dünden kalan et

Akşam
Yeşil mercimek çorbası
Salata
Fırında tavuk
2 kaşık yoğurt

Su
1,5 lt +
2 bardak lahana suyu

Spor
Sabah 6 dan beri ayaktayım insaf

Hayırlı geceleer biricik takımıım nasılsinız.. herkes iyidir insaallah..
18 inde sınav var çalışasım yok☺ rusça çalışmam lazım mayısta işe başlayacağım çalışasım yok ama uykum var gibi ama uyuyasım yok
gibi ama uyumak da istiyorum böyle karışık bir haldeyim, az önce bir açlık krizi vurdu geçti çok şükür☺
Desenize önce türkçeyi öğren ne rusçası :) ama ruh halim karışık ben napim nasıl yazayım

Biyerde duymuştum
Yatarken telefondan açıp kulaklıkla dinle, sen uykudayken beyin bunları hafızana kaydeder, sende daha kolay öğrenirsin diye.
Rusçayı napacak kızım, ruslarla ne işin var

Aslında burada bulunma nıx daha iyi olacaktır en azından temelli salmazsınız kendinizi

Fulyacım, stres oldun farkındayım ben de ne zamandır, inşallah biraz kendini dinlemek sana iyi gelir ve bomba gibi dönersin

*** 10. Takım 657. ETAP ***

Nezesali (555,9///%)
canevim (70,7///%)
moni (107,0///%0,)
perihan00 (60,8/// %)
Ekrl (63,2///%)
sara_28(82,0///%)
gezegenfeza(78,1///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

2evlatanası (71,4/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
efser(94,9/)606. etapta 85,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
_Phantom-Opera_
(53/?) mezun üye geri döndü.
baby_cat(/75,4)

Hedefim 77,5 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…