- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ne de olsa ana listede değilsin, benim gibi menü de yazma istersen rahat oluyor , stres yapıyorsan menü ile ilgili, ama tabi sen bilirsin canım bak ben biraz ara verince iyi geldi ama arkadaşların da dediği gibi burafan uzaklaşınca alınabiliyor da. Kendin için en iyisini sen bilirsin kuzumbiraz uzaklaşmam gerek saracım. tıkandım kaldım. dinlenmek istiyorum. ama tabi yediklerime dikkat edeceğim.
Seni ceza paklamaz, bu gidişle darağacı görünüyorHayırlı akşamlar
Sabah : Et sote , zeytin ,helva ,1 dilim ekmek
Öğlen : 1 küçük dilim patatesli börek, 1 dilim muhallebili tatlı , 1 dilim kekceza mı verin
Ara: mandalina
Akşam : Yarım Çupra balık
1 litre su
Yürüyüş yok
Spor yatmadan egzersiz yapacağım
Benim gibi yap, listeden çık, kilo bildirme, yine burda ol.iyi akşamlar kızlarrr
uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldımbu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın
moni
Elhamdülillah iyiyim, biraz yorgunum sadeceHayırlı geceleer biricik takımıım nasılsinız.. herkes iyidir insaallah..
18 inde sınav var çalışasım yok☺ rusça çalışmam lazım mayısta işe başlayacağım çalışasım yok ama uykum var gibi ama uyuyasım yokHayırlı geceleer biricik takımıım nasılsinız.. herkes iyidir insaallah..
Biyerde duymuştum18 inde sınav var çalışasım yok☺ rusça çalışmam lazım mayısta işe başlayacağım çalışasım yok ama uykum var gibi ama uyuyasım yok
gibi ama uyumak da istiyorumböyle karışık bir haldeyim, az önce bir açlık krizi vurdu geçti çok şükür☺
Desenize önce türkçeyi öğren ne rusçası :) ama ruh halim karışık ben napim nasıl yazayım
Aslında burada bulunma nıx daha iyi olacaktır en azından temelli salmazsınız kendiniziiyi akşamlar kızlarrr
uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldımbu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın
moni
Benim işim ruslarla agam, turizmciyiz☺Biyerde duymuştum
Yatarken telefondan açıp kulaklıkla dinle, sen uykudayken beyin bunları hafızana kaydeder, sende daha kolay öğrenirsin diye.
Rusçayı napacak kızım, ruslarla ne işin var
Fulyacım, stres oldun farkındayım ben de ne zamandır, inşallah biraz kendini dinlemek sana iyi gelir ve bomba gibi dönersiniyi akşamlar kızlarrr
moni
zaten bende yazıp çıktım, dışarıdaydım bakamadım bir daha da cevabına.galiba geçiktim görmedim
daha henüz diyetim rayına oturmadıyinede takımda eksik varsa kaptanım geçilmediysem takıma girebilirim
Ruslar iyidir, üst komşum rus, onların çok faydası var.Benim işim ruslarla agam, turizmciyiz☺
Hedefim 77,5 inşallah*** 10. Takım 657. ETAP ***
Nezesali (555,9///%)
canevim (70,7///%)
moni (107,0///%0,)
perihan00 (60,8/// %)
Ekrl (63,2///%)
sara_28(82,0///%)
gezegenfeza(78,1///%)
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
2evlatanası (71,4/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
efser(94,9/)606. etapta 85,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
_Phantom-Opera_ (53/?) mezun üye geri döndü.
baby_cat(/75,4)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?