HarikasinGünaydın takımım kilo bildirimi geliyor
Geçen hafta: 58,9 kg
Bugün: 58 kg
Fark: 0,9 kg
Yüzde: 1,53%
Kaptanım ben mezun olmak istiyorummoni
teşekkür ederim canım, inşallah sende en kısa zamanda ulaşırsın hedefine. Reami yaparken bende şaşırdım kendimi her gün gördüğüm için farkı anlamıyordumHarikasinayni donemde basladik beni gectin tebrik ederim arkadasim .Degisime de inanamadim 10 kilo bu kadar farkeder mi? Helal olsun sabit kalsın kilon artmasin birdaha insallah.❤
60kiloyum ...
@Okuloncesi95 ...
@55olmakistiyorum
Efser
Kilo bildirimlerini henüz yapmayan arkadaşlar
moni
canım bu hafta listede olmak ister misin? çok acele yazmalısınilk bildirimim sayılır
bu hafta kilom 94.9
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? benim regl hala gelmedi
GalibaArkadaşim sen listeye girecekmiydin bilmiyorum...
2 mil Leslie yaparsin dimi canim...Hayırlı akşamlar
Sabah : Et sote , zeytin ,helva ,1 dilim ekmek
Öğlen : 1 küçük dilim patatesli börek, 1 dilim muhallebili tatlı , 1 dilim kekceza mı verin
Ara: mandalina
Akşam : Yarım Çupra balık
1 litre su
Yürüyüş yok
Spor yatmadan egzersiz yapacağım
Tamam canim beraber yapalim o vakit bende 3 mil yapcam birazdan..Yaparım
iyi akşamlar kızlarrr
uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldımbu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın
moni
Gitmesen iyiydi canım ya buradan uzaklaşınca daha çok kilo slınıyor emin ol
galiba geçiktim görmedimcanım bu hafta listede olmak ister misin? çok acele yazmalısın
Canım benim fikrim gitmemenden yanabiraz uzaklaşmam gerek saracım. tıkandım kaldım. dinlenmek istiyorum. ama tabi yediklerime dikkat edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?