TeşekkürlerMaşallah canım süpersin
Maşallah arkadaşima...bayaği fark var..inşallah birdaha 6 li rakamlari görmezsin...Selam 10. Takım arkadaşlarım, bugün çok mutluyum mezun oluyorum artık 4 aya yakın sürede 10 kilo verdim. Bunu başarmamda yarışmanın ve sizlerin katkısı çok büyük, çünkü daha önce de kilo vermeyi çok deneyen biriydim ve hiç hedefime ulaşamamıştım.
20 yaşlarına kadar hep 56 kilo civarıydım ama sonra kilo almaya başladım, sonra da vermek istedikçe aldım hep.
65 kiloyla evlendim, 3 hamilelik geçirdim ama hamileliklerimin kilo olarak etkisi olmadı bana, hep geri verdim aldıklarımı, hatta ikinci hamileliğimden sonra 61 kilo olmuştum. Ama sonra hep yiyerek aldım. Uzun süreli diyet yapamadım hiç hep bıraktım.
Yarışmaya başlarken 68 kiloydum, şu an 58 kilo oldum. Bu kiloyu en son 20 yaşlarımda görmüştüm yani 12 sene önce
Birde öncesi sonrası resmi yaptım, inşallah aynı kiloda kalırım. Ve inşallah tüm kilo vermek isteyenlerde başarır ve hep fit kalır.
Eki Görüntüle 2574796
Teşekkür ederim canım inşallah. Benim boyum 164.Maşallah arkadaşima...bayaği fark var..inşallah birdaha 6 li rakamlari görmezsin...
Boyun kaçti senin uzun boylu gösteriyor resimde sanki...
Woww süper degişim maşallah Allah bir daha nasip etmesinSelam 10. Takım arkadaşlarım, bugün çok mutluyum mezun oluyorum artık 4 aya yakın sürede 10 kilo verdim. Bunu başarmamda yarışmanın ve sizlerin katkısı çok büyük, çünkü daha önce de kilo vermeyi çok deneyen biriydim ve hiç hedefime ulaşamamıştım.
20 yaşlarına kadar hep 56 kilo civarıydım ama sonra kilo almaya başladım, sonra da vermek istedikçe aldım hep.
65 kiloyla evlendim, 3 hamilelik geçirdim ama hamileliklerimin kilo olarak etkisi olmadı bana, hep geri verdim aldıklarımı, hatta ikinci hamileliğimden sonra 61 kilo olmuştum. Ama sonra hep yiyerek aldım. Uzun süreli diyet yapamadım hiç hep bıraktım.
Yarışmaya başlarken 68 kiloydum, şu an 58 kilo oldum. Bu kiloyu en son 20 yaşlarımda görmüştüm yani 12 sene önce
Birde öncesi sonrası resmi yaptım, inşallah aynı kiloda kalırım. Ve inşallah tüm kilo vermek isteyenlerde başarır ve hep fit kalır.
Eki Görüntüle 2574796
Benim boyumda 161...hedef 57...inşallah bende başaririmTeşekkür ederim canım inşallah. Benim boyum 164.
İnşallah sende başaracaksın zaten seninde az kaldı. Ama hedefe yaklaştıkça kilolar azar azar gidebilir bu normal moralini bozma devam et aynı şekilde. Benimde son 1 ayda 1 kilo ancak gitmiştir.Benim boyumda 161...hedef 57...inşallah bende başaririm
Teşekkür ederim canım
Maşallah canımEvet hanımlar
Pazartesi : 76.2
Cuma. : 75.4
Fark. : -800 gr. 4 günde
Efsane geri döndü Allah ın izniyle( durun biraz gaza geleyim malum gazlarım meşhurdur benim )
HarikaSelam 10. Takım arkadaşlarım, bugün çok mutluyum mezun oluyorum artık 4 aya yakın sürede 10 kilo verdim. Bunu başarmamda yarışmanın ve sizlerin katkısı çok büyük, çünkü daha önce de kilo vermeyi çok deneyen biriydim ve hiç hedefime ulaşamamıştım.
Eki Görüntüle 2574796
TeşekkürlerrrrMaşallah canım
Arkadaşim sen listeye girecekmiydin bilmiyorum...Evet hanımlar
Pazartesi : 76.2
Cuma. : 75.4
Fark. : -800 gr. 4 günde
Efsane geri döndü Allah ın izniyle( durun biraz gaza geleyim malum gazlarım meşhurdur benim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?