Merhaba memleketten misafirlerimiz gelecek onları bekliyorum ☺sen ne yapıyorsun
Bügün bütün gün dışarıda koşturmaca ayaklarıma kara sular indi resmen ama iyi spor oldu bana
Bende dün aç yattim..karnim gurulduyordu açliktan sma mecburum..bu ay eksi 2 kilo hedefini tutturmaliyim...geriye hedefime 2 kilo kalacak...bakalim pazartesi günü tarti umarim yüzüme güler ve direnci kirarimJapon bir adam var şu an aklıma gelmiyor ismi günde bir ögün yiyin diyor ama acıkmadan mideniz guruldamadan yemeyin diyor 60 yaşında adan 40 gibi duruyor gercekten az ye öz ye midenin yarısını boş tut ben de bünyemde anladım bunu dün cok aç kaldım az yedim sabah 0.200grm eksik geldim
İnşallah canım benim senin zaten menü cok az oluyor hep inanıyorum istedigin olacaktırBende dün aç yattim..karnim gurulduyordu açliktan sma mecburum..bu ay eksi 2 kilo hedefini tutturmaliyim...geriye hedefime 2 kilo kalacak...bakalim pazartesi günü tarti umarim yüzüme güler ve direnci kirarim
Ne güzel söyledinÇalıların rüzgarda yuvlanarak dolaşan kovboy kasabası gibiçıkın ortaya
kilolar paylaşarak azalır
Paylaşmak konusunu hafife almamak lazımNe güzel söyledin
Aynen canim nekadar paylaşim okadar başari elde edip kendimizi daha iyi kontrol edebiliriz....
Bende yine çok hafif ve sağlikli kahvaltimi yaptim..yarina inşallah 5 li rakamlari görebilirim
Bu kaçamak sayilir canim..ama dediğin gibi belki bünyeyi şaşirtabilir...İyiakşamlar hanımlar bugünkü pazarı sevmedim
Sabah
1 simit
Ögle
Filtre kahve
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak yogurtlu makarna
Sanırım nefsime yenik düştüm uzun zamandır makarna yemiyordum iki kaşık derken bir tabak oldu neyse kızmadım kendime belki vücut şaşırır da Bi işe yarar belki dedim
Saat. 6 benim için mutfak kapandı
Su 1 litre ama devam
Spor. 5 bin adım yürüyüş
Şu spor u evde yapamıyorum işte ben afiyet olsun canım ama yaramasın löp löp et olmasın inşallahBu kaçamak sayilir canim..ama dediğin gibi belki bünyeyi şaşirtabilir...
Bende birazdan spor yapcam..yemek olarsk patatesli sulu köfte ve bulgur pilav var bugün....
Sağol canim..bende evde spor yapmayi sevmem aslinda ama bulunduğum bölgede bayanlar için spor salonu yok mecburum artik....Şu spor u evde yapamıyorum işte ben afiyet olsun canım ama yaramasın löp löp et olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?