Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim yok canim duzgun konusmuyoruz. O konusmak icin bahane ariyo ama ben yuz vermiyorum acikcasi. Biraz burnu surtsun suan kasabin onunde gezen kediler gibi etrafimda geziyo amabiraz daha gezsin :))

DASİM adındaki şeytan, evine selamsız ve besmelesiz girip çıkan insanların, karı-koca ve ailenin diğer fertleri arasına vesvese vermeye çalışır. Onları münakaşaya tutuşturarak yuvanın dağılması için çaba gösterirler. Her kim besmele çekmeyi unutup evine girse veya evde huzur kaçıracak bir şey görse “eûzu billâhi mink” “Senden Allah’a sığınırım” desin

Hadi gozunuz aydin, saglikli mutlu buyusun..
Benim de annemler geldi haftasonu, veee bu sabah itibariyle yuruyuse basladim. Tam 50 dk tempolu yurudum
Tlfona adimsayar yukleyecegim..

Valla hic kacamak yapmadim sen yaptin heraldeeee seni seniiiii
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah.

Aynen olabilir

sonunda ya :) canım sıkıldı :)

Güzel ömürler nasip etsin Rabbim.

Allah bagislasin vatana millete hayirli evlat olur ins.

Ben annemdeyim canım zor giriyorum.Ama yetiştim :)

Ben hiç kaçamak yapmadım sen yaptın mu yoksa

Allah analı babalı büyütsün canım .

Keşke hepimizin zayıflamasını dilesseydin

Ayy c.tesi gunu banlandim falan sandm giremeyince dusunuyom naptimda banlandim sonra bi baktm kimse giremiomus

ayyy bende aynı şeyi düşündüm, Allah Allah ne yazdım acaba falan diye düşündüm

oyyy Allah analı babalı büyütsün canımm, hayırlı evlat olsun inşaallaahhh.

Kızlar ben 110 kilo çıktım tartıda ama yemin ederim size tek bir lokma bile bozmadım yarın diyetisyen günü ödem falan olmuştur demi ? Çok moralim bozuk

bende h.sonu full evdeydim. cumartesi sadece eşimle 2-3 saat dışarı çıktık. pazara gittik, dışarda bişeyler yedik. sonra evde miskinlik yaptık bol bol. düğün sonrası ancak dinlenebildik çok iyi geldi

Sadece bi keremi yapim maydonoz kuru yesilcay icmyrm zaten rezene iciyrm

Kolay gelsin canim.
Ruzgarda oyle ya emen bebek gordumu bana saldiriyo aklina geliyo demekki

Kesinlikle öyle.Zaten bu fedakarlıkları sadece ben yapıyorum demedim.Benden bahsedildiği için kendimce nedenlerimi sıraladım.Öneriniz bana da çok mantıklı geldi.Bundan sonra öyle yapacağım

@erigim yok canim duzgun konusmuyoruz. O konusmak icin bahane ariyo ama ben yuz vermiyorum acikcasi. Biraz burnu surtsun suan kasabin onunde gezen kediler gibi etrafimda geziyo amabiraz daha gezsin :))

canım benim kontrolüm bu cumartesi. inşaallahh herşey yolundadır.

canım benim kontrolüm bu cumartesi. inşaallahh herşey yolundadır.
İnşallah canım inanın herşeyden bir hayır var
Eltiyede sezeryan deyince benim Dr dedim bu zaten sezeryanciymis
Çünkü aynı sebep ve ctesi günü yine
Su bitmiş sancin hiç yok ekxtra kordon dusuyo dedi ona neyse gittikapar topar iyi kide sezeryan olmuş bekleseydi mazallah kötü sonuçlar olurdu

ayyy Allah korusun canımm. bi arkadaşın kuzenide gününü doldurmuş fakat sancı falan olmamış. cumartesi kontrolü varmış dr hemen alalım istersen demiş. onlarda hazırlıksız gitmiş pazartesi diye sözleşip doktordan çıkmışlar. pazartesi sezeryan doğuma diye gidiyorlar bi bakmışlar ki bebek anne karnında ölmüş. işte nasipten ötesi olmuyor. Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.

Bende iyim cok sukur ruzgarla ugrasiyorum serdar ortacin sarkisini aciyorum guluyp kapatiyrm agliyo napcaz bakalom :))

:) Ayy benim çocukluğum aklıma geldi annem Serdar Ortaç hayranı olduğu için ben bilsem ki lerler karabiberlerimle büyüdüm ondan böle arabesk, duygusal oldum demekkiii

E Etabiti masalimsii şeklinde dediği gibi direniyordu sende Diren spora devam et akşam meyve yiyorsun çıkar yerine sodalı ayran iç

aynen akşam meyve yememek lazım . meyvedeki şeker yağ olarak depolanıyormuş. herşeyin fazlası zarar malum

Kıııız, cadııııı, bak gelirsem sacını başını yolarım
Sana inat sabah yuruyuslerini 1 saate cikaricam hiiic heveslenme, bu yipikten senden once ayrilicam siskooo patateees

Otomatik duzeltme harika olmus " MERASI cok yavastir " yazmussin, ne diyor bu dedim

" Alismamis.... .... da, ....... durmazmis " lafi ne kadar da dogruymys yav
2 gundur yuruyorum guya, su anda yerimden kalkamiyorum. Belum, popom, bacaklarim ve hatta alt kaval kemiklerim dahi agriyor
Mutfak bagiriyor, geeeeel geeeeel yemek yap diye ama, ı ıhhhhh, kalkamiyorum

Kizlar bisey sorucam, ben sade nescafe iciyorum, ucine sadece 1 corba kasigi sut ekliyorum. Nescafe kalorili birsey mi, yani gunde birkac tane icebilir miyim? Ozellikle isyerinde cok tuketiyoruz.

Kizlar bisey sorucam, ben sade nescafe iciyorum, ucine sadece 1 corba kasigi sut ekliyorum. Nescafe kalorili birsey mi, yani gunde birkac tane icebilir miyim? Ozellikle isyerinde cok tuketiyoruz.

canım benim diyete başladığım zamandan beri sürekli takip ettiğim bi sayfa vardı, oradaki bilgiler çok yardımcı oluyor. Al sorunun cevabı :)

Bir fincan kahvenin kırk hatırı var derler, peki bir fincan kahvenin kaç kalorisi var? Günün her saatinde severek içilen kahve kilo aldırır mı? Cevabı yazımızda bulacaksınız!

Sade Türk kahvesinin, sütlü ya da sade filtre kahvenin kalorisi düşüktür; kilo aldırmaz. Ancak kahve dükkanlarında satılan aromalı, kremalı kahveler çok tehlikelidir! Kremalı, aromalı kahve yaklaşık 600 kaloridir. Durumun can yakıcı kısmını şöyle açıklayalım: bir kahveden aldığınız 600 kaloriyi yakmak için yaklaşık 3 saat tempolu yürümeniz gerekiyor. Düzenli egzersiz yapıyorsanız bile fazladan 3 saat daha egzersiz yapmanız şart! Eh bir de spor yapmıyorsanız; kilo almanız kaçınılmaz! Bu tür kahveler yağlı ve şekerli olduğu için göbek ve bel çevresindeki yağlanmanın da sebebidir.

Özetle, aromalı, kremalı kahveler hem kilo aldırır hem göbek yapar.

Siz siz olun damağımı tatlandıracağım diye o yüksek kalorili ve yağlı kahvelerle vücudunuzu mahvetmeyin. Türk kahvesi ya da filtre kahve ya da Nescafe gibi markalardan hazır kahve alıp evde yapın.

Ben yeni uyaniyorum Allahtan önemli dersim yoktu bugün ilgibiz icin tskler kizlar ..haa annem niye kizar ya annem üniverste okudugum icin karsimdakide öyle olsun istiyor benden 3,5 yas büyük ve isi iyi yani aslinda maddi acidan en azindan ya..cok zeki, caliskan, adaletli, anlayisli, efendi ve sabirli birisi..ya tip olarak..illa cok yakisikli dedigim tiplerden degil ama karakterli gördüm bir Adamlik var sanki neyse bu belki sadece bir hayranlikti..dün bir konusma gecmis arkadasimla bende geldigimde..cansu benden korkuyormusun dedi bütün bende heralde neyse bir kac sey dedi bir an cesaret filan dedim bende birsey sorabilirmiyim dedim buyur dedi: pekhi sen bizi severmisin ? Yoksa xyz ( iki ise yaramaz türk erkek ismi verdim) aynimiyiz dedim...oda taabiki severim hissettiremedimmi..gibisinden konustu felan filan..severmisin diye sorarken hani arkadas anlaminda sormustum zaten almancadan sordum böyle seyler türkceden yanlis anlasilabilir
konusmanin etkisinde kaldim sanirim neyseki gidip bir erkege acilan tiplerden degilim yazinca icimde kalmiyor bari iyiki varsiniz kizlar

ayy Allah korusun ne fena birsey

Kıııız, cadııııı, bak gelirsem sacını başını yolarım
Sana inat sabah yuruyuslerini 1 saate cikaricam hiiic heveslenme, bu yipikten senden once ayrilicam siskooo patateees
ay git yaa zaten senden kurtulmak istiyoruz bizde
iyice bi tani canim ondan snr istersen acilir isterseb onun acilmasini beklerisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…