- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
***10.takım 441.etap***
erigim(79.3/ 77.8 /1.5/%1.89)1.4 kg tartı farkı eklenmiştir
cansutr ( 77.5/ / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
keskee ( 60.5 /59.1 /1.4 /%1.16 ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / 68.7 / 0.9 /% 1.29 )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )1.kez bildirimde bulunmadı
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4/69/1.4/%1.99 )
Ahufizar(58,2/56.7 /1.5 /%0.86 )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 /-15 /%-1.99) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü
10.takım ortalaması:% 0.54
Hadi gozunuz aydin, saglikli mutlu buyusun..
Benim de annemler geldi haftasonu, veee bu sabah itibariyle yuruyuse basladim. Tam 50 dk tempolu yurudum
Tlfona adimsayar yukleyecegim..
Valla hic kacamak yapmadim sen yaptin heraldeeee seni seniiiii
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah.
Aynen olabilir
sonunda ya :) canım sıkıldı :)
Güzel ömürler nasip etsin Rabbim.
Tünaydin kizlar aklima baska birsey gelseydi isteseydim yani olacakti yani cuma günü atildigimi zannedip...bir cumada site çökse ne olur acaba demistimcuma degil ama tüm haftasonu çöktü dünki yediklerim:
Sabahmlet, peynir, zeytin, maydanoz, yesil cay
Aksam: 2 lahmacun
Allah bagislasin vatana millete hayirli evlat olur ins.
Ben annemdeyim canım zor giriyorum.Ama yetiştim :)
Ben hiç kaçamak yapmadım sen yaptın mu yoksa
Allah analı babalı büyütsün canım .
Keşke hepimizin zayıflamasını dilesseydin
Ayy c.tesi gunu banlandim falan sandm giremeyince dusunuyom naptimda banlandim sonra bi baktm kimse giremiomus
ayyy bende aynı şeyi düşündüm, Allah Allah ne yazdım acaba falan diye düşündüm
oyyy Allah analı babalı büyütsün canımm, hayırlı evlat olsun inşaallaahhh.
Kızlar ben 110 kilo çıktım tartıda ama yemin ederim size tek bir lokma bile bozmadım yarın diyetisyen günü ödem falan olmuştur demi ? Çok moralim bozuk
bende h.sonu full evdeydim. cumartesi sadece eşimle 2-3 saat dışarı çıktık. pazara gittik, dışarda bişeyler yedik. sonra evde miskinlik yaptık bol bol. düğün sonrası ancak dinlenebildik çok iyi geldi
gider canım gider stres yapma. stres yaptıkça vücut savunmaya geçer unutma.
canım emzirdiğin için yorum yapamıcam. ama ben çok faydasını görüyordum. @erigim de emziriyor ya en doğru fikri o veriri maydanoz kürü ve yeşilçay hakkında
Sadece bi keremi yapim maydonoz kuru yesilcay icmyrm zaten rezene iciyrm
Kolay gelsin canim.
Ruzgarda oyle ya emen bebek gordumu bana saldiriyo aklina geliyo demekki
Bugün daha yeni giriş yapabildim.Haberin vardır @erigim son zamanlarda buralar çok karışık.Menümü yazıp hemencecik çıktığım da doğrudur.Sabah evden çıkıyor 16:00'dan önce eve gelemiyorum malum öğrenciyim.Eve geldikten sonra da ders başı.Hafta sonları sabah erken çıkıyorum akşam gelebiliyorum ancak (kurs).Yani foruma giremememin nedeni var ve bunların hiçbiri bahane değil yani elimden geldikçe menü paylaşmaya çalışıyorum.Ayrıca saatlerime dikkat ederseniz forumda olduğum sürece takımda dolanıyorum.Kanguru_ katılımım olmayabilir gördüğünüz gibi her biriniz izahatı var.Kusura bakma arkadaşım da böyle takım arkadaşlığı olmaz.
Kesinlikle öyle.Zaten bu fedakarlıkları sadece ben yapıyorum demedim.Benden bahsedildiği için kendimce nedenlerimi sıraladım.Öneriniz bana da çok mantıklı geldi.Bundan sonra öyle yapacağım
@erigim yok canim duzgun konusmuyoruz. O konusmak icin bahane ariyo ama ben yuz vermiyorum acikcasi. Biraz burnu surtsun suan kasabin onunde gezen kediler gibi etrafimda geziyo amabiraz daha gezsin :))
DASİM adındaki şeytan, evine selamsız ve besmelesiz girip çıkan insanların, karı-koca ve ailenin diğer fertleri arasına vesvese vermeye çalışır. Onları münakaşaya tutuşturarak yuvanın dağılması için çaba gösterirler. Her kim besmele çekmeyi unutup evine girse veya evde huzur kaçıracak bir şey görse “eûzu billâhi mink” “Senden Allah’a sığınırım” desin
canım benim kontrolüm bu cumartesi. inşaallahh herşey yolundadır.Geldim doğru düzgün geçmiş yapamadim ama baktığımda gore @Dt Makbule yok ortalarda başka gözümden kaçan yoksa @judiee izinli @Ahufizar nerdesin bakıyim
@dudujan diyetisyenle gorusme nasıl geçti
kimyager1508 @baldamlasxixmelis @gamzeli52 nasılsınız hamileler son kontrollerde neler oldu
cansutr içindeki canavar uyanmış acaba bunu yeni aşk kıvılcımları na mi borçluyuz
Evet bu cuma senin ve ---elifin kilosu ikiye bölünecek
Kanguru_ nasılsın canım toparladinjz mi
İnşallah canım inanın herşeyden bir hayır varcanım benim kontrolüm bu cumartesi. inşaallahh herşey yolundadır.
ayyy Allah korusun canımm. bi arkadaşın kuzenide gününü doldurmuş fakat sancı falan olmamış. cumartesi kontrolü varmış dr hemen alalım istersen demiş. onlarda hazırlıksız gitmiş pazartesi diye sözleşip doktordan çıkmışlar. pazartesi sezeryan doğuma diye gidiyorlar bi bakmışlar ki bebek anne karnında ölmüş. işte nasipten ötesi olmuyor. Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.İnşallah canım inanın herşeyden bir hayır var
Eltiyede sezeryan deyince benim Dr dedim bu zaten sezeryanciymis
Çünkü aynı sebep ve ctesi günü yine
Su bitmiş sancin hiç yok ekxtra kordon dusuyo dedi ona neyse gittikapar topar iyi kide sezeryan olmuş bekleseydi mazallah kötü sonuçlar olurdu
Bende iyim cok sukur ruzgarla ugrasiyorum serdar ortacin sarkisini aciyorum guluyp kapatiyrm agliyo napcaz bakalom :))
E Etabitimasalimsii şeklinde dediği gibi direniyordu sende Diren spora devam et akşam meyve yiyorsun çıkar yerine sodalı ayran iç
Hmmmne kadar uzulduumm morelim bozuldu yaa tujj nasil kaldin 69 daa bu ara atismadik hic ondandir :))
saka bi yana vucudn direniyodur canim sen diyete devam et bende ilkzmnlar veriyodum smdi gram gram gidiyo yavasliyo beli bi sure sonra
kolay gelsin canim
Otomatik duzeltme harika olmusKızlar dün eşimin kuzeni geldi bebek görmeye çok severim kendisini merası çok yavaştır yıllarca uğraştı ama dün tebrik ettim hayır dedi pastaya ve meyveyede benim saatim henüz gelmedi diye yemedi bir kere daha kampiladim kendimi
Kizlar bisey sorucam, ben sade nescafe iciyorum, ucine sadece 1 corba kasigi sut ekliyorum. Nescafe kalorili birsey mi, yani gunde birkac tane icebilir miyim? Ozellikle isyerinde cok tuketiyoruz.
Yok o dün bendin kendi kendine konusanYine kendi kendime sohbet ediyorum galiba
ayyy Allah korusun canımm. bi arkadaşın kuzenide gününü doldurmuş fakat sancı falan olmamış. cumartesi kontrolü varmış dr hemen alalım istersen demiş. onlarda hazırlıksız gitmiş pazartesi diye sözleşip doktordan çıkmışlar. pazartesi sezeryan doğuma diye gidiyorlar bi bakmışlar ki bebek anne karnında ölmüş. işte nasipten ötesi olmuyor. Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.
ay git yaa zaten senden kurtulmak istiyoruz bizdeKıııız, cadııııı, bak gelirsem sacını başını yolarım
Sana inat sabah yuruyuslerini 1 saate cikaricamhiiic heveslenme, bu yipikten senden once ayrilicam siskooo patateees
iyice bi tani canim ondan snr istersen acilir isterseb onun acilmasini beklerisnBen yeni uyaniyorum Allahtan önemli dersim yoktu bugün ilgibiz icin tskler kizlar..haa annem niye kizar ya annem üniverste okudugum icin karsimdakide öyle olsun istiyor benden 3,5 yas büyük ve isi iyi yani aslinda maddi acidan en azindan ya..cok zeki, caliskan, adaletli, anlayisli, efendi ve sabirli birisi..ya tip olarak..illa cok yakisikli dedigim tiplerden degil ama karakterli gördüm bir Adamlik var sanki neyse bu belki sadece bir hayranlikti..dün bir konusma gecmis arkadasimla bende geldigimde..cansu benden korkuyormusun dedi bütün bende heralde neyse bir kac sey dedi bir an cesaret filan dedim bende birsey sorabilirmiyim dedim buyur dedi: pekhi sen bizi severmisin ? Yoksa xyz ( iki ise yaramaz türk erkek ismi verdim) aynimiyiz dedim...oda taabiki severim hissettiremedimmi..gibisinden konustu felan filan..severmisin diye sorarken hani arkadas anlaminda sormustum zaten almancadan sordum böyle seyler türkceden yanlis anlasilabilir
konusmanin etkisinde kaldim sanirimneyseki gidip bir erkege acilan tiplerden degilim yazinca icimde kalmiyor bari iyiki varsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?