Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay Allah ım brokoliyi nasılda yiyor.
Ya bu çocuk normal deyil, yada biz
Anne Baba tarafindan Küçük yaşta sağlikli beslenmeye aliştirilan çocuklar var gerçektende...benim kizimin sinifinda varmiş öyle bir çocuk 9 yaşinda..tatli çikolata abur cubur yerine meyve sebze yiyormuş ..biz ne yapiyoruz çocuklarimizi mutlu edelim diye çocuklarimizin elinden çikolata tatli şeyleri eksik etmiyoruz...aslinda onlara kötülük yapiyoruz farkinda olmadan

Benim bu kabak detoksu bitsin biraz serbest takilacağim..bunaldim ayni menüye takilmaktan.....tabi dikkati elden birakmamak şartiyla....sporumu oruç borckm bitene kadar akşamlari yapacağim..oruçluyken zor olur ..dilim damağim kuruyor spor esnasinda su içme ihtiyaci duyuyorum..o yüzden iftardan sonra yapacağim sporumu..

Aynen öyle

Bugünkü menüm....

Sahur...
1 haşlanmiş yumurta
2 wasa
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik..
1 fincan sütlü neskafe

Iftar...
1 kase kabak tarator
2 kaşik patates yemeği
1 portakal..

Spor yapmadim daha...yaparmiyim bilmiyorum..yapinca bildiririm

Su 1,5 litre

Sabah
2 yumurtadan peynirli, susamlı, çörek otlu omlet
Domates, salatalık, paprika, maydanoz, dereotu

Akşam
1 kâse yeşil mercimek çorbası
Karnıbahar, brüksel lahanası yoğurtlu
Salata

Su
1 lt yi geçer
Spor yok
Kızım geldi, alışverişe gittik filan derken 9.000 adım atmışım

Günaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonunda şaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun

Gözünaydin cnm sinav stressini atlatmişin. Hayirli uğurlu olsun
Nefis yemek tariflerinde çok var ödem atici çaylar ama geçenlerde ben bunu yapmiştim..fena değildi ..limondan dolayi ama acimsiydi tadi..

Teşekkür ederimmm, bakayım deneyeyim, bugün yemek yemeyi düşünmüyorum zaten ancak rahatlar vücudum ,yahu gitsin de şu şişlik, limonu çiğ çiğ yemeye bile razıyım çok sağ ol

Sinemaki,defne yaprağı,karabiber karanfil yok bende ama bakalım bir şeyler yapayım ☺

zencefilli kür , günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp

3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.

ben limonun 4/1 ini katıyorum kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.

Çok teşekkür ederimm❤ elmam da var, yapayım bir çay ☺

Hadi gözün aydın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…