Anne Baba tarafindan Küçük yaşta sağlikli beslenmeye aliştirilan çocuklar var gerçektende...benim kizimin sinifinda varmiş öyle bir çocuk 9 yaşinda..tatli çikolata abur cubur yerine meyve sebze yiyormuş ..biz ne yapiyoruz çocuklarimizi mutlu edelim diye çocuklarimizin elinden çikolata tatli şeyleri eksik etmiyoruz...aslinda onlara kötülük yapiyoruz farkinda olmadanAy Allah ım brokoliyi nasılda yiyor.
Ya bu çocuk normal deyil, yada biz
Aynen öyleAnne Baba tarafindan Küçük yaşta sağlikli beslenmeye aliştirilan çocuklar var gerçektende...benim kizimin sinifinda varmiş öyle bir çocuk 9 yaşinda..tatli çikolata abur cubur yerine meyve sebze yiyormuş ..biz ne yapiyoruz çocuklarimizi mutlu edelim diye çocuklarimizin elinden çikolata tatli şeyleri eksik etmiyoruz...aslinda onlara kötülük yapiyoruz farkinda olmadan
Akşam lahmacun olmamiş canim..ama haftasonu olduğu için ve haftada 1 kerede sinirli kalacaksa sorun değil okadarSabah 3 dilim peynir çay
Oglen bezelyw ayran 2 dilim ekmek
Ara kahve
Aksam 1 tane lahmacun
Spor yok
Mecburen yemek zorunda kaldım haftasonu dışarda ve aileyle olunca secim yapmak zor oluyor.gaziantepte diyet yapmak çok zor herşey çok lezzetliAkşam lahmacun olmamiş canim..ama haftasonu olduğu için ve haftada 1 kerede sinirli kalacaksa sorun değil okadar
Gözünaydin cnm sinav stressini atlatmişin. Hayirli uğurlu olsunGünaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonundaşaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun
Teşekkür ederimmmGözünaydin cnm sinav stressini atlatmişin. Hayirli uğurlu olsun
Nefis yemek tariflerinde çok var ödem atici çaylar ama geçenlerde ben bunu yapmiştim..fena değildi ..limondan dolayi ama acimsiydi tadi..
3 Günlük Detoks Çayı İle 2 Kg Veriyoruz - Nefis Yemek Tarifleri
3 Günlük Detoks Çayı İle 2 Kg Veriyoruz Tarifi nasıl yapılır? 310 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Sinemaki,defne yaprağı,karabiber karanfil yok bende ama bakalım bir şeyler yapayım ☺Gözünaydin cnm sinav stressini atlatmişin. Hayirli uğurlu olsun
Nefis yemek tariflerinde çok var ödem atici çaylar ama geçenlerde ben bunu yapmiştim..fena değildi ..limondan dolayi ama acimsiydi tadi..
3 Günlük Detoks Çayı İle 2 Kg Veriyoruz - Nefis Yemek Tarifleri
3 Günlük Detoks Çayı İle 2 Kg Veriyoruz Tarifi nasıl yapılır? 310 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
zencefilli kür , günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüpGünaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonundaşaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun
Çok teşekkür ederimm❤ elmam da var, yapayım bir çay ☺zencefilli kür , günlük taze de yapılabilir malzemeler 3 e bölünüp
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini katıyorum kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
Hadi gözün aydın olsun canımGünaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonundaşaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun
Çok sağ olun ☺❤Hadi gözün aydın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?