Gözün aydın canımGünaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonundaşaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun
Çok teşekkürler ,❤❤Gözün aydın canım
Günaydın güzel arkadaşlarımmm. Sınavlarım güzel geçti☺ bana şöyle acil ve aşırı ödem attıran çay tarifi verebilir misiniz? Aşırı ödem var 2 kg kadar , regl haftası da değil, elimde maydanoz,zencefil,ıhlamur,kiraz sapı, limon, toz tarçın var pul biber var. ,ne bileyim hepsini karıştırıp içicem en sonundaşaka şaka alerjiden zehirlenirim Allah korusun
Ben bugün dışarı daydım giremedim bu cumaya tam gaz gidiyorum bakalımBurasi yine çok sesiz bu hiç iyi değil ..bu durum cuma gününe yine iyi yansimayacak böyle giderse..
Allah kabul etsin canımBugünkü menüm...
Sahur..
1 haşlanmiş yumurta...
1 kirmizi paprika
1 havuç
1 dilim beyaz peynir
Maydanoz
Iftar....
1 kase kabak tarotor
4 kaşik biber kavurma
1 portakal
1 dilim kaşar peynir
7 zeytin
2 ceviz
1 fincan sütlü neskafe
Şimdilik su 1 litre
Spor birazdan yapcam
İnşallah canımMerhaba kızlar benim regl hâlâ gelmedi bu yüzden ödemim çok fazla ama suyumu iöerek sporumu yaparak elinden geleni yapıyorum yarın inşallah eksi gelirim
Bu kiloların artık gitmesini istşyorum bir an önce 7 li rakamlara gelmek istiyorum
Sağol canim..Allah kabul etsin canım
Sen azimlisin, daha önce yaptın yine yaparsınMerhaba kızlar benim regl hâlâ gelmedi bu yüzden ödemim çok fazla ama suyumu iöerek sporumu yaparak elinden geleni yapıyorum yarın inşallah eksi gelirim
Bu kiloların artık gitmesini istşyorum bir an önce 7 li rakamlara gelmek istiyorum
Benim menüm kızlar
Sabah
Bol sogan ve acı biber li omlet
Aksam
1 kase şehriye corbası
1 tabak etli nohut yemegi
Salata
2 litre su
23.bin adım yürüyüş
Ayaklarıma kara sular indi resmen güzel yürüdüm
Teşekkürler ❤Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?