Suyumu hep limonlu içerim, ne mutlu banaDoç.Dr.Cenk KILIÇ
LİMONLU SU
– Malum “Su Hayattır!”. Limonlu su, zengin elektrolitleri ile (potasyum, kalsiyum ve magnezyum) bedenin her köşesini şahanesiyle sular.
2 – Limonlu su, karaciğerin en sevdiğidir. Tüm yiyeceklerden daha fazla enzim üretmesine yardımcı olur.
3 – Limonlu su, karaciğeri toksinlerden temizler, arındırır. Yani limonlu su, süper bir detoks içeceğidir.
4 – Limonlu su, bağışıklık sistemini güçlendirir.
5 – Limonlu su, bedenin kendini iyileştirme mucizesini destekler.
6 – Limonlu su, serotonini yükseltir. Modu mutluluğa çevirir.
7 – Limonlu su, stres savardır. Tüm endişeleri, negatif kuruntuları ve hatta depresyonu da alt eder.
8 – Limonlu su, beyne iyi gelir. Dikkati canlandırır.
9 – Limonlu su, metabolizma ve sindirimi sorunlarını giderir. Beden besinleri daha iyi özümser. Bu da elbette kilo vermek demektir.
10 – Limonlu su, pektin lifi içeriği ile iştah kontrolü de sağlar.
11 – Limonlu su, kemik erimesini önler.
12 – Limonlu su, böbrek taşı, safra taşı, pankreas taşı ve kalsiyum birikimlerini eritir.
13 – Limonlu su, kanı, damarları, arterleri temizler.
14 – Limonlu su, yüksek tansiyona iyi gelir. Düşük tansiyonluların dikkat etmesi gerekebilir. Düşük tansiyon için limonlu suya Himalaya veya deniz tuzu eklenmesi önerilir.
15 – Limonlu su, enfeksiyonları hafifletir.
16 – Limonlu su, eklemlerde biriken
ürik asidi seyreltir. Eklem ağrılarına ve dizlere iyi gelir.
17 – Limonlu su, diş ağrılarına ve diş eti hastalıklarına da iyi gelir.
18 – Limonlu su, bütün bedeni yeniler, gençleştirir.
19 – Limonlu su, müthiş bir antioksidandır. Cildin kolajen üretimini destekler. Çizgiler, sarkmalar yok olur.
20 – Limonlu su, vücudun pH değerini alkali yönünde yükseltir. Bedenin yüksek pH seviyesinde uzun süre kalmasını sağlar. Daha yüksek pH seviyesi, hastalıkların bedende yaşayamamasına sebep olur. Kanser dahi alkali bir ortamda yaşayamaz.
Hayirli sabahlar arkadaşlar..
Pazartesi bildirimimi yapayim
Cuma...60.5 kg
Bugün..60.0
Eksi 0,5 ...
Sağol canim nihayet 2 ci hedefime ulaştim..son hedef 57 ..inşallah başaririm..
zayifken hep 60 kilo olmak istemiştim
Cok iyisin maşallahHayirli sabahlar arkadaşlar..
Pazartesi bildirimimi yapayim
Cuma...60.5 kg
Bugün..60.0
Eksi 0,5 ...
Olsun hem ilaç içiyorum diyorsun en azından kilo almıyorsun pes edersen ipin ucu iyice kaçar bugüne kadar verdiğin emekler boşa gitmesin kuzumbazen pes edesim geliyor o kadar spora rağmen gitmiyor kilolar ama sonra içtiğim onca hormon ilacı geliyor aklıma bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
Gunaydin kızlar cuma 66.80 bugün 67.40
Insallah bende öyle umut ediyorum blyoksa böyle olmaz mehter takımı gibi bir ileri bir geriGünaydın arkadaşlar bende az da olsa artıdayım
Cuma. 62.9
Bugün. 63.0
0.100 artı
Cuma inşallah eksi olurum
Teşekkür ederim arkadaşimCok iyisin maşallah
Bende aynen ayni durumdayim..haftalarca ayni kiloda debelenip duruyorum..bikaç gram ileri geri...2 ci hedefime ulaştim sevinemiyorum bile...ama pes etmicez ..edersek biliyorumki onca mücadele boşuna olacak.. çok hizli bir şekilde onca emeklen verilen kilolar geri gelecek...haftalarca gidim gidim gram olarak giden kilolar 1 günde bile 1 kilo ile geri geliyor..yok yok ..ben o yenilgiye katlanamam büyük depresyon yaşarim ...bazen pes edesim geliyor o kadar spora rağmen gitmiyor kilolar ama sonra içtiğim onca hormon ilacı geliyor aklıma bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?