Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Suyumu hep limonlu içerim, ne mutlu bana

bazen pes edesim geliyor o kadar spora rağmen gitmiyor kilolar ama sonra içtiğim onca hormon ilacı geliyor aklıma bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
Olsun hem ilaç içiyorum diyorsun en azından kilo almıyorsun pes edersen ipin ucu iyice kaçar bugüne kadar verdiğin emekler boşa gitmesin kuzum

bazen pes edesim geliyor o kadar spora rağmen gitmiyor kilolar ama sonra içtiğim onca hormon ilacı geliyor aklıma bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
Bende aynen ayni durumdayim..haftalarca ayni kiloda debelenip duruyorum..bikaç gram ileri geri...2 ci hedefime ulaştim sevinemiyorum bile...ama pes etmicez ..edersek biliyorumki onca mücadele boşuna olacak.. çok hizli bir şekilde onca emeklen verilen kilolar geri gelecek...haftalarca gidim gidim gram olarak giden kilolar 1 günde bile 1 kilo ile geri geliyor..yok yok ..ben o yenilgiye katlanamam büyük depresyon yaşarim ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…