Hayirli mutlu sabahlar .. kaçamaksiz bir gün diliyorum hepimize..
Bugünümle beraber 3 oruç borcum kaldi..ondan sonra düzenimi yinede bozmayacağum inşallah...karatayimsi beslenmeyi düşünüyorum tam olarak uymasamda..2 öğün olarak.kahvalti ve akşam yemeği düşünüyorum.....öylende çay kahve içerim...
Allah sabır versindiyet yaparken en önemli şey huzur insanın huzuru yoksa istediği gibi diyette yapamıyor zaten sıkıldıkça yemek yemeyi seven biri olarak can sıkıcı insanların arasında olmak ve mecburi güleryüzlü davranmak zorunda olmak diyeti yeteri kadar zor bir hale getiriyor
Amin..teşekkür ederim arkadaşimAllah kabul etsin orucunu canım
Aynen canım yaaa katılıyorum sana 2020 ye girdim üzerimizden kara bulutlar eksik olmuyor yine de Rabbim e binlerce şükürler olsun bu günümüze ama 2 gündür bu huzursuzluk beni mahvetti allahımm herkesin derdine derman versin inşallah sınavdan geçiyoruz sanada Allah sabır versin kuzumdiyet yaparken en önemli şey huzur insanın huzuru yoksa istediği gibi diyette yapamıyor zaten sıkıldıkça yemek yemeyi seven biri olarak can sıkıcı insanların arasında olmak ve mecburi güleryüzlü davranmak zorunda olmak diyeti yeteri kadar zor bir hale getiriyor
Aynen canım yaaa katılıyorum sana 2020 ye girdim üzerimizden kara bulutlar eksik olmuyor yine de Rabbim e binlerce şükürler olsun bu günümüze ama 2 gündür bu huzursuzluk beni mahvetti allahımm herkesin derdine derman versin inşallah sınavdan geçiyoruz sanada Allah sabır versin kuzum
AminnnnAmin canım Allahım sanada sabır versin inşallah
Dişardan olunca insan yine evine çekilip kapisini kapatiyor..umarim aile akraba içinde değildir sıkıntın..öyleysede düzelir inşallah..Sol bacağım tuhaf bir şekilde ağrıyor sanki kramp girmiş gibi ağırlaştı o yüzden spor yapamadım
Baklavaya gelince iş yerinde arkadaşlar almış canımda sıkkındı hayır demedim
Afiyet olsun, yağ olmasın su olup aksın gitsinSol bacağım tuhaf bir şekilde ağrıyor sanki kramp girmiş gibi ağırlaştı o yüzden spor yapamadım
Baklavaya gelince iş yerinde arkadaşlar almış canımda sıkkındı hayır demedim
Tüm gün mü20 dakika leslie yaptim...
2 tanede ceviz ve 1 parça salatalik yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?