Onda acilcak birsey yok benceay git yaa zaten senden kurtulmak istiyoruz bizde
iyice bi tani canim ondan snr istersen acilir isterseb onun acilmasini beklerisn
kimyager1508 haklisin cnm kalkali yarim saat oldu olacak daha kahvalti etmedim.
Hakkimda hayirlisi nasipte ne varsa o olacaktir zaten.
Kötü birisi degil aslen ama kizlar konusunda ne istedigini tam bilmis degil bence..
Ya birisi yasimi sormustu 24 26 da okulu bitirmis olmayi Hedefliyorum
" Alismamis.... .... da, ....... durmazmis " lafi ne kadar da dogruymys yav
2 gundur yuruyorum guya, su anda yerimden kalkamiyorum. Belum, popom, bacaklarim ve hatta alt kaval kemiklerim dahi agriyor
Mutfak bagiriyor, geeeeel geeeeel yemek yap diye ama, ı ıhhhhh, kalkamiyorum
Canım sadec nescafe de çok kalori yokKizlar bisey sorucam, ben sade nescafe iciyorum, ucine sadece 1 corba kasigi sut ekliyorum. Nescafe kalorili birsey mi, yani gunde birkac tane icebilir miyim? Ozellikle isyerinde cok tuketiyoruz.
Benmiyim o?))))Kizlar yeni arkadas cagirdim gelirse iyi olur taze kan
kac zamandir katilmak isteyenlerin topigine bakiyorum bi turlu yakalayamiyodum
Hosgeldin canim.Iyi gunler,arkadaslar.
Nasil cok yediysem artik daha 1.5 ay once 50 kiloyken,su an kiyafetlerim uzerime olmayacak kadar genisledim.
Cesaret edip te tartildim simdi 54.5 kiloyum,nasil aldim ben 4.5 kiloyu 1.5 ayda ((( kilo vermek istiyorum,motivasyon yok.
Burayi buldum,birlikte kilo veririz diye dusunuyorum.
Boyum 160,yasim 24. Kilom da 54.5
Evet canimBenmiyim o?))))
kalorili seylero karvonhidratlari yemiyoruz canom saglikli vesleniyoruz kendilignden gidiyo kilolarne yapiyorsunuz nasil veriyorsunuz su kilolari?
@erigimArkadaslar kac kisi var bu takimda?
Cok tesekkur ederim.Evet,gercekten sansli hissettim baska kilo vermek isteyenlerin oldugunu da gorunceHosgeldin canim.
Burayi bulman senin icin buyuk bi sans
Beraber veririz kilolari insallah.
hedefin ne kac kilo olmak istyosun.
benm adim elif 1 bucuk 2 aydir burdayim ayrilamiyorum bagimlilik yapti bu kizlar bana :)
Aramiza Hosgeldin ben cansu takimimizin kaptani @erigim yardim.etmeye calisiyorum..Hedef Kilo kacti onuda soylersen cok iyi olur :) yazmissin bile...belli bir programm yok karatay dukan vr diyetisyen listeleriyle yuruyor bu takim. asagi yukari 10 sanirim bazi yazanlar hamilelerimiz 3 hamilemiz varArkadaslar kac kisi var bu takimda?
Benimle birlikte 8 kisi ve 3 hamilekalorili seylero karvonhidratlari yemiyoruz canom saglikli vesleniyoruz kendilignden gidiyo kilolar
@erigimcansutr Ahufizar masalimsii judiee @sosyoloji12 bide ben yarisiyoruz@kimyager1508 baldamlasxixmelis bide gamzeli de eski yarismacilarimiz hamileler onlarda ayrilmiyo burdan
Benimle birlikte 8 kisi ve 3 hamileguzel cok sevindim ayrica cok mutlu oldum bu saatten itibaren sizinleyimmmmm
hoş geldin canım. ben Derya. kaptanımızın yardımcılarındanım. topiğin zorunlu olarakta olsa gebelikten dolayı ilk mezunuyum. ben 2 ayda 8,2 kg verdim. sende moral motivasyon ve doğru beslenme, spor ile o kiloları verirsin.ne yapiyorsunuz nasil veriyorsunuz su kilolari?
Cok tesekkur ederimmmAramiza Hosgeldin ben cansu takimimizin kaptani @erigim yardim.etmeye calisiyorum..Hedef Kilo kacti onuda soylersen cok iyi olur :) yazmissin bile...belli bir programm yok karatay dukan vr diyetisyen listeleriyle yuruyor bu takim. asagi yukari 10 sanirim bazi yazanlar hamilelerimiz 3 hamilemiz varnasil veriyoruz basta beslenme ve spor buraya her gün yediklerini icdiklerini yaziyorsun iste bizde düzeltme yapiyoruz gerek varsa...
Cok tesekkur ederim,aydinlandim bir azhoş geldin canım. ben Derya. kaptanımızın yardımcılarındanım. topiğin zorunlu olarakta olsa gebelikten dolayı ilk mezunuyum. ben 2 ayda 8,2 kg verdim. sende moral motivasyon ve doğru beslenme, spor ile o kiloları verirsin.
İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim. takım kuralları yazıyor. ama kısaca bahsedersem;
ilk 2 hafta deneme süren eğer kilo verebilirsin 3. hafta listedesin. günlük en az 5 mesaj yazma, günlük menü, su, spor miktarları bildirme zorunluluğu var.
şimdiden başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim evet,evliyim,17 aylik bir oglum var.tekrar hosgeldin ozaman :)
evlimisin calisiyomusun neler yapiyosun kendini anlat bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?