Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 haklisin cnm kalkali yarim saat oldu olacak daha kahvalti etmedim.
Hakkimda hayirlisi nasipte ne varsa o olacaktir zaten.
Kötü birisi degil aslen ama kizlar konusunda ne istedigini tam bilmis degil bence..

Ya birisi yasimi sormustu 24 26 da okulu bitirmis olmayi Hedefliyorum

ay git yaa zaten senden kurtulmak istiyoruz bizde
iyice bi tani canim ondan snr istersen acilir isterseb onun acilmasini beklerisn
Onda acilcak birsey yok bence bastan abi deneye basladik oda demeyin. Kadar yaslimiyim demisti gülerekten ama büyük diye dedik

Acele etme tatlım, zamanla ne olduğunu anlarsın :)

ohhh iyidir iyidir spor. spordan sonra ılık bi duş al rahatlarsın biraz. zaten 2-3 güne bişey kalmaz alışırsın.

Kizlar bisey sorucam, ben sade nescafe iciyorum, ucine sadece 1 corba kasigi sut ekliyorum. Nescafe kalorili birsey mi, yani gunde birkac tane icebilir miyim? Ozellikle isyerinde cok tuketiyoruz.
Canım sadec nescafe de çok kalori yok masalimsii nın dediği gibi ama nescafe yerine türk kahvesini tercih etmeye çalış. çünkü nescafe selülit ve göbek bölgesinde yağlanma yapıyor. önceden bende çok içiyordum diyete başlayınca bıraktım. gerçi ben bol süt tozu kullanıyordum

Iyi gunler,arkadaslar.
Nasil cok yediysem artik daha 1.5 ay once 50 kiloyken,su an kiyafetlerim uzerime olmayacak kadar genisledim.
Cesaret edip te tartildim simdi 54.5 kiloyum,nasil aldim ben 4.5 kiloyu 1.5 ayda ((( kilo vermek istiyorum,motivasyon yok.
Burayi buldum,birlikte kilo veririz diye dusunuyorum.
Boyum 160,yasim 24. Kilom da 54.5

Hosgeldin canim.
Burayi bulman senin icin buyuk bi sans
Beraber veririz kilolari insallah.
hedefin ne kac kilo olmak istyosun.
benm adim elif 1 bucuk 2 aydir burdayim ayrilamiyorum bagimlilik yapti bu kizlar bana :)

Hosgeldin canim.
Burayi bulman senin icin buyuk bi sans
Beraber veririz kilolari insallah.
hedefin ne kac kilo olmak istyosun.
benm adim elif 1 bucuk 2 aydir burdayim ayrilamiyorum bagimlilik yapti bu kizlar bana :)
Cok tesekkur ederim.Evet,gercekten sansli hissettim baska kilo vermek isteyenlerin oldugunu da goruncehedefim 48.
Insallah veririz birlikte.
Belirli bir program var mi,yoksa kafamiza gore mi takiliyoruz?

Arkadaslar kac kisi var bu takimda?
Aramiza Hosgeldin ben cansu takimimizin kaptani @erigim yardim.etmeye calisiyorum..Hedef Kilo kacti onuda soylersen cok iyi olur :) yazmissin bile...belli bir programm yok karatay dukan vr diyetisyen listeleriyle yuruyor bu takim. asagi yukari 10 sanirim bazi yazanlar hamilelerimiz 3 hamilemiz var nasil veriyoruz basta beslenme ve spor buraya her gün yediklerini icdiklerini yaziyorsun iste bizde düzeltme yapiyoruz gerek varsa...

ne yapiyorsunuz nasil veriyorsunuz su kilolari?
hoş geldin canım. ben Derya. kaptanımızın yardımcılarındanım. topiğin zorunlu olarakta olsa gebelikten dolayı ilk mezunuyum. ben 2 ayda 8,2 kg verdim. sende moral motivasyon ve doğru beslenme, spor ile o kiloları verirsin.
İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim. takım kuralları yazıyor. ama kısaca bahsedersem;
ilk 2 hafta deneme süren eğer kilo verebilirsin 3. hafta listedesin. günlük en az 5 mesaj yazma, günlük menü, su, spor miktarları bildirme zorunluluğu var.
şimdiden başarılar dilerim

Cok tesekkur ederimmmkaptan @erigim oyle mi?siz de yardimcisisiniz anladigim kadariyla cuma gunu de tartlilarak kilolarimizi yaziyoruz peki,gunluk rapor var mi?

Cok tesekkur ederim,aydinlandim bir az 3cu haftadan listede olacagim,guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…