- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hadi yapalım anladımLonely single girl istersen 1 ci seviyeyi beraber yapalim...sen anladinmi nasil yapilacağini ?
Sağol canim..yarin denicem bakalim umarim yapabilirimÖnemli kuralları söyleyim
Kaçta kalkarsan kalk, kahvaltı saat öğlen 1 de bitecek (Ben 12 de başlayıp 12:30 da bitmiş oluyorum)
Her kahvaltıda yumurta şart (2,3,kiloya göre 4 tane bile yenebilir)
Peynir,
Zeytin
Yeşillik
Çiğ kuruyemiş
Domates, salatalık, marul, turp vb.
Akşam
Saat 7 de bitecek ( Ben 6 da başlayıp 6: 30 da bitmiş oluyorum)
Içinde un, patates, havuç, pirinç olmayan çorba yada sebze yemeği,
Salata ( nar ekşisi ve hazır soslar yasak)
Et türü
Yasaklı saatler dışında şekersiz çay, kahve( nescafe yasak), bitki çayı serbest
Hergün 30 dakika yürüyüş şart ( canım ne isterse onu yapiyorum)
Su içme saatleri
Kahvaltıdan en geç yarım saat önce su içmeyi bırakmak, en erken 2 saat sonra başlamak.
Yemekle birlikte su, çay, kahve, ayran yasak.
Ben akşam salatasina tuz koymuyorum, diğer yemeklerden kesmiyorum.
Yemeklere tereyağı
Salatalara zeytinyağı kullanıyorum.
Etin yanında yoğurt yemek hazımsızlık yaptığı için tercih edilmese iyi olurHadi yapalım anladım
☺ ama ben yoğurt yerim öğünlerde yasak mı bilmiyorum ama öyle katı olarak değil de yine de yaparım . hadi yarın başlayak ben bugün biraz fazla kaçırdım söylemesi ayıp ☺muhtemelen yarın 76 küsür çıkarım hala wc sıkıntısı çözülmedi hatta alerji bile oldum :) ben böyle 1 hafta tıkanırsam vücut alerji alatmı veriyor ama yine de sabah tartılayım ona göre başlamış olayım. Hadi o zaman hayırlı uğurlu olsun bize
Bende sütlü neskafe yaninda kaşar peyniri özlicem...ama denicem..son 2 kilomuda bu diyetlen vereyim inşallahHadi yapalım anladım
☺ ama ben yoğurt yerim öğünlerde yasak mı bilmiyorum ama öyle katı olarak değil de yine de yaparım . hadi yarın başlayak ben bugün biraz fazla kaçırdım söylemesi ayıp ☺muhtemelen yarın 76 küsür çıkarım hala wc sıkıntısı çözülmedi hatta alerji bile oldum :) ben böyle 1 hafta tıkanırsam vücut alerji alatmı veriyor ama yine de sabah tartılayım ona göre başlamış olayım. Hadi o zaman hayırlı uğurlu olsun bize
Neskafe kesinlikle yasakBende sütlü neskafe yaninda kaşar peyniri özlicem...ama denicem..son 2 kilomuda bu diyetlen vereyim inşallah
Allah herkesi korusunŞimdi eve girdik deprem den dolayı Rabbim cümlemizi korusun inşallah
Büyük panik yasadik
Bende çok sevindim.
Ne yapacaksın? Diyetisyen yardımı alacak misin, kendin mi çabalayacaksın?
Hoşgeldin bacım
Hoşgeldin tekrar aramiza..Merhaba lar sevgili takımım
Kürtçü dükkanına döndüm nihayet
Yeni arkadaşlar im için kendimi tanıtayım
Adım Fatma 47 yasindayim Gaziantep te
Yaşıyorum
4 erkek çocuk annesiyim
Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum
Hoşgeldin tekrar aramiza..bende 8 ci takimdan geldim buraya ...benimde 4 coçuk var. 2 kiz 2 erkek..almanyada yaşiyorum 44 yaşindayim...
Inşallah canim...Çok memnun oldum canım tanıştığı muza yaşımız yakın evlat sayilarimizda
Aynı
Hoşbulduk canım inşallah sağlıcakla kilo veririz
Et yemeyeceğim için sıkıntı yok ☺ tamam ilk hedef 10 gün inşallah Zaten onu atlattık mı gerisi gelir inşallahEtin yanında yoğurt yemek hazımsızlık yaptığı için tercih edilmese iyi olur
Yazmayı unutmuşum meyva kesinlikle yasak
Sadece avokado ve limon serbest
Takıldığınız yerde sorabilirsiniz
Geçmiş olsun canım Allah korusun birdaha kimseye yaşatmasınŞimdi eve girdik deprem den dolayı Rabbim cümlemizi korusun inşallah
Büyük panik yasadik
Geçmiş olsun canım Allah korusun birdaha kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?