Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorumHerkese merhabalar ben de katıldım aranıza neler yapmam gerekiyor acaba . 6.takım da yarışmışım 4 sene önce neler değişti hiç bilmiyorum
Valla sabahtan beri ben nere su şişesi oraya kaçamak mı aslaaa
saol canım evet iyi geldi. uzun bir aradan sonra dışarı çıkmak, gezmek moralimi de düzeltti. enerji verdi.
şu an indirim var. özellikle sürekli kullandığınız veya ihtiyacınız olan şeyler varsa bir bakın derim.
Bende dün bikaç bişey aldım sürekli kullandığın yada sevdiğin ürünlerin indirime girmesi çok güzel oluyor
aynen. gerçi ocak başında zam yapıp şimdi indirim yapıyorlar ya o da başka
Düzene girmen için sana if diyeti şart...ve saatleri öğün vakitleri ayni olmali...yani öylen ve akşam....bi öylen akşam ..bi sabah akşam düzenin olmaz...Sevgili takım arkadaşlarım. Dibine kadar eleştiriyi hak ettim. Şimdi beni aslanların önüne atabilirsiniz
Sabahkahvaltı yapmıyorum if de öğlen ve akşam iki öğün yada sabah ve öğlen 2 öğün)
Çay tabağı kadar patates kızartması 1 tane tavada yumurta 1 çay kaşığından biraz fazla helva. 2 çatal acuka 1dlm ekmek
Arada ev yapımı pasta 1 dlm 1tane 2 si bir arada neskafe
Akşam (17.30) 2 yk pırasa. 3 yk hindili mantar sote çiçek ekmekten 1 yaprak ve 2 tane turşu salatalık.
Su 3 bardak akşam spor yada spor niyetine dans
moni kaptanım ben annemin yanına gidecem bir kaç günlüğüne o yüzden bu hafta menü ve spor bildirmeyebilirim bilgin olsun
saracım annen nasıl oldu?
İyi diyelim iyi olsun canım kontrolleri var tomografi çekilecek tahliller yapılacak yanında olmak istiyorum inşallah sonuçlar temiz çıkar Fulyacım
Slm 10. Takimin guzel hatunlari
Ben 6. Takimdan sizi ziyarete geldim.
Kuslardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimlar hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
Hoşgeldin canim.Slm 10. Takimin guzel hatunlari
Kuslardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimlar hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
temiz çıkar canım Allahın izniyle. Rabbim tez zamanda şifa versin Şafi ismiyle
Slm 10. Takimin guzel hatunlari
Kuşlardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimler hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
En son anket yapmislardi ahmet apa onderliginde yeni grup kurulsun diye ama ne zaman geri donus yaparlar bilmiyorum. Eger yapmayi dusunuyorsan grupla dahaiyi motive oluyorsun. Ben abim icin bir takvim vikartmistim martin 15indeydi galiba baslarsan seviye 2 ramazana denk geliyorHoşgeldin canim..ben seviye 1 e yeni başladim..keşke bu programla önceden tanişsaydim..biraz geç oldu..2-3 kilom kaldi mezun olmama..hedef kiloma ulaştiğimda bilmiyorum ne yapacağimi
Simdi teleramdan mesaj geldi anket sonuclarinin aciklanmasi diye bakalim ne diyecek ahmet beyHoşgeldin canim..ben seviye 1 e yeni başladim..keşke bu programla önceden tanişsaydim..biraz geç oldu..2-3 kilom kaldi mezun olmama..hedef kiloma ulaştiğimda bilmiyorum ne yapacağimi
HosbuldumHoşgeldin canım
hoşgeldin canım
tamam kuzum, anneciğine acil şifalarmoni kaptanım ben annemin yanına gidecem bir kaç günlüğüne o yüzden bu hafta menü ve spor bildirmeyebilirim bilgin olsun
hoşgeldinSlm 10. Takimin guzel hatunlari
Kuşlardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimler hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?