Aslinda sonuna kadar çok istiyorum devam etmeye ..zaman ne gösterecek bakarim ..ona göre kararimi vereceğim çokta zayiflamak istemiyorum..En son anket yapmislardi ahmet apa onderliginde yeni grup kurulsun diye ama ne zaman geri donus yaparlar bilmiyorum. Eger yapmayi dusunuyorsan grupla dahaiyi motive oluyorsun. Ben abim icin bir takvim vikartmistim martin 15indeydi galiba baslarsan seviye 2 ramazana denk geliyor
Hosbuldum cnm ❤hoşgeldin canım
tamam kuzum, anneciğine acil şifalar
hoşgeldin
Ister istemez zayiflama oluyor cnm. Durumuna gore kendin karar verirsin.Aslinda sonuna kadar çok istiyorum devam etmeye ..zaman ne gösterecek bakarim ..ona göre kararimi vereceğim çokta zayiflamak istemiyorum..
Maşallah ...tebrikler canim..Hosbuldum cnm ❤
Ister istemez zayiflama oluyor cnm. Durumuna gore kendin karar verirsin.
Ben 30 agustostaki grupla basladim 105 kiloyla bugun 69 kiloyum
hoşgeldin canım, bize kendini tanıtabilirsinŞimdi ne yapacağız bilemiyorum ?
hoşgeldin canımMerhaba hanımlar,
Ben 1,5 aydır diyetisyen ile zayıflama sürecindeyim.
81,5 ile başladım.
Yarın tartı günüm.
Geçen hafta pazartesi 72,5 idim.
Hedefim 65-68 gelip korumak.
tekrardan hoşgeldinBugün ki menü mü anlatayım ☺
Bugün 5 saatlik bir yolculuk yaptım annemlerden kendi evime geçtim ve sabah kahvaltım çubuk kraker di ☺☺
Akşam da fırında balık yedim bide salata .
.suan bile aç gibiyim ama bunu suyla bastırcam
Hoşgeldin aramiza ..Herkese merhaba109 kilo ile diyete başladım. 99’a indim. Hedefim 59
Yaza kadar iner miyim sizce?
İkinci bebeği düşünüyorum. Doktor kilo yüzünden yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi.Yani kilo versem hem hafifleyeceğim hem de sağlığıma kavuşacağım.
YAZIO kalori sayacını indirdim. Şimdilik iyi gidiyorum
hoşgeldin canım, tabii ki yaza çok zaman var ve harika kilolar verebilirsinHerkese merhaba109 kilo ile diyete başladım. 99’a indim. Hedefim 59
Yaza kadar iner miyim sizce?
İkinci bebeği düşünüyorum. Doktor kilo yüzünden yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi.Yani kilo versem hem hafifleyeceğim hem de sağlığıma kavuşacağım.
YAZIO kalori sayacını indirdim. Şimdilik iyi gidiyorum
hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben de geldim :))
Hoş buldum. İnşallahhhhoşgeldin canım, tabii ki yaza çok zaman var ve harika kilolar verebilirsin
hoşgeldin canım
Teşekkürler. Hoş buldumHoşgeldin aramiza ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?