- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
HoşgeldinBen de geldim :)
Hoşbuldum cnmHoşgeldin canım
Al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin başım gözüm üstüneGel bakıyım yamacima
Tşk ederimHoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
bu ne gııMerhaba dostlarım, pek giremiyorum bu aralar bakıp çıkıyorum. Bu akşam yemeğinde fırında karnabahar brokoli vardı yedim 1 kaşık fıstık ezmesi,1 fincan nescafe. Her şey normaldi ta ki su içene kadar şimdi size göbüşümün fotosunu atacağımyarın neden artı çıktın demeyin bana :)) zaten 5-6 gündür wc yok adam akıllı halim duman ama bugün regl oldum çok şükür yarına iner umarımEki Görüntüle 2584076 9 değil 10 aylık gibiyim :))
TeşekkürlerHoşgeldin canım
Tesekkur ederim cnmMaşallah ...tebrikler canim..
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada bir beslenme programi var seviyelerden olusan onlari uyguluyorum.Merhaba bildirim gelince bakayım dedim sizin yorumunuz dikkatimi çekti.Nasil ve ne kadar surede verdiniz acaba o kadar kiloyu
Slm cnm. Ben de simdi dinliyorum kizlardan dinleyemedim. Yeni grubu sesli mesajl mitive edecekmis daha guzel olacak. Yapabilme imkanin varsa kc temizliginden sonra seviye 8i yapmaya calis cunku ahmet apanin kendisi demisti dinlemissindir "kc temizliginden sonra hemen seviye 8e gecmekte cok buyuk sifa vardir" demisti. Trde yapabilirsen kacirma bence bu sifayiÇok memnun oldum.
Ben yapıyorum, cuma günü seviye 2 ye geçtim.
Şimdi telegram dan dinledim. Tekrar yaptıracak. Oylama yapılmış ve 6.000 kişi tekrar yapılmasını istemiş.
Ne mutlu, herkes sağlığına kavuşsun ve ortalıkta hastalık kalmasın.
Seviye sürelerini kendime göre ayarlamam gerekiyor.
Türkiye 'ye Gitmeden karaciğer temizliği yapmam lazım.
Ve Türkiye'de 9. Seviyeyi uygulayıp döndükten sonra 8. Seviyeyi yapacağım, sonra tekrar 9 a geçeceğim inşallah
Bu telegram nedir bende katılsam mı yapabilirmiyim. Benim niye hiç güvenim yok yaaÇok memnun oldum.
Ben yapıyorum, cuma günü seviye 2 ye geçtim.
Şimdi telegram dan dinledim. Tekrar yaptıracak. Oylama yapılmış ve 6.000 kişi tekrar yapılmasını istemiş.
Ne mutlu, herkes sağlığına kavuşsun ve ortalıkta hastalık kalmasın.
Seviye sürelerini kendime göre ayarlamam gerekiyor.
Türkiye 'ye Gitmeden karaciğer temizliği yapmam lazım.
Ve Türkiye'de 9. Seviyeyi uygulayıp döndükten sonra 8. Seviyeyi yapacağım, sonra tekrar 9 a geçeceğim inşallah
Yarın temiz bir menüyle gelAl ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin başım gözüm üstüne
Kaptanım ben çay tiryakisiyim. 1lt belki olmuştur su ama çay 2. demliğe geçtim say. Açma germe gibi bacak egzersizi yaptım. 20dk Benim daha çok popo bacak filan sorunlu. Göbeğim mayalı hamur kıvamında
Bi yerde okudum miden iyiyse aç karnına portakal yiyip su ile desteklemeliymişin hemen etkisini gösteriyormuşMerhaba dostlarım, pek giremiyorum bu aralar bakıp çıkıyorum. Bu akşam yemeğinde fırında karnabahar brokoli vardı yedim 1 kaşık fıstık ezmesi,1 fincan nescafe. Her şey normaldi ta ki su içene kadar şimdi size göbüşümün fotosunu atacağımyarın neden artı çıktın demeyin bana :)) zaten 5-6 gündür wc yok adam akıllı halim duman ama bugün regl oldum çok şükür yarına iner umarımEki Görüntüle 2584076 9 değil 10 aylık gibiyim :))
Senleyim. Ne dersen oYarın temiz bir menüyle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?