- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hakikaten hamile gibisin bebişim.Merhaba dostlarım, pek giremiyorum bu aralar bakıp çıkıyorum. Bu akşam yemeğinde fırında karnabahar brokoli vardı yedim 1 kaşık fıstık ezmesi,1 fincan nescafe. Her şey normaldi ta ki su içene kadar şimdi size göbüşümün fotosunu atacağımyarın neden artı çıktın demeyin bana :)) zaten 5-6 gündür wc yok adam akıllı halim duman ama bugün regl oldum çok şükür yarına iner umarımEki Görüntüle 2584076 9 değil 10 aylık gibiyim :))
Bende gireyim demi. Ne kaybederim kiKizlar korkmayin..bakin ben başladim keşke önceden başlasaydim ..bu firsati kaçirmayin bence.. grup olarak yapilacak inşallah..daha güzel motive olursunuz....
Kemik suyu ve öğünler benim için sıkıntı, çok düşünüyordum nasıl yapacağım diye.Tesekkur ederim cnm
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada bir beslenme programi var seviyelerden olusan onlari uyguluyorum.
Slm cnm. Ben de simdi dinliyorum kizlardan dinleyemedim. Yeni grubu sesli mesajl mitive edecekmis daha guzel olacak. Yapabilme imkanin varsa kc temizliginden sonra seviye 8i yapmaya calis cunku ahmet apanin kendisi demisti dinlemissindir "kc temizliginden sonra hemen seviye 8e gecmekte cok buyuk sifa vardir" demisti. Trde yapabilirsen kacirma bence bu sifayi
Güvenin yoksa hiç başlamaBu telegram nedir bende katılsam mı yapabilirmiyim. Benim niye hiç güvenim yok yaa
O vakit 2 öğünle ve kacamaksiz gelSenleyim. Ne dersen o
Önce oku canım, sonra inan.Bende gireyim demi. Ne kaybederim ki
Merhaba deniz benimde boyum 170_172 arası hala net değilmerhaba arkadaşlar ben Deniz 26 yaşında 167 cm boyunda 88 kg iki çocuk annesi ev hanımı bir kadınım.Kizim 6 yaşında oğlum ise 32 aylık.Malatya da yaşıyorum.Sekiz yıl önce adet düzensizliği için hormon tedavisi gördüm kullandığım ilaçlarla çok fazla kilo aldım ardından hamilelik derken ipin ucu kaçtısonrasında sürekli verdim aldım , aldım verdim bu şekilde devam etti.Aynaya bakınca kendimi mutlu hissetmiyorum ve kilo vermek istiyorum.Daha önce herhangi bir takım da yarismadim.İlk hedefim 70 kiloya düşmek inşallah olur
Şu başa dönme işi beni tedirgin ediyor. Düzenli bir rutinin yokkiGüvenin yoksa hiç başlama
Önce netten can simidi seviye 1 diye arattir.
Sonra diğer seviyeleri oku.
Yapabileceğine inancın olursa face den gruba katıl.
HoşgeldinBende kendimi tanıtıyım
45 yaşında, evli, 3 çocuk annesiyim.
163 boyunda, 75 kilo civarıyım.
Ahmet apanin kurduğu sistemle başladım.
1. Seviyeyi 39 gün yapıp 2. Seviyeye yeni geçtim.
Daha önce bu grupta yarışıp mezun olmuştum, korumayıp tekrar geldim.
Akıllı olun, ben yemiyorsam sizde yemeyin.
beni kızdırmayın
Basladiktan 1,5 hafta sonra yeni yılda misafirlikteydim.Şu başa dönme işi beni tedirgin ediyor. Düzenli bir rutinin yokki
Ne demişTelegramda benden bahsetmiş
Işte buna ben güçlü irade derim..Basladiktan 1,5 hafta sonra yeni yılda misafirlikteydim.
Akşam 6 da evde yemeğimi yedim gittim, ne yiyecekler vardı siz düşünün.
Sadece limonlu su ve türk kahvesi içtim.
Ondan 2 hafta sonra camide bebek mevlidi yaptılar, neler neler vardı.
Ben sadece kavurma et ve salata yedim, onuda kendi yemek saatimde. Elalemin cık cık larına kulaklarımı tıkadım.
Arada yine gezmelere gidiyorum.
Düzenimi hiç bozmadım.
2 hafta sonra yine mevlit var, yine aynısı olacak.
Umrumdamı, asla.
Yine bildiğimi yapacağım.
Ben istedikten sonra kimse beni yolumdan döndüremez.
Kendi kararını kendin vereceksin
Ben zaten un koymam canımSulu köfte yoğurdum unsuz hadi bakalım
Ac durmakta sıkıntı yok, benim sonrası sıkıntıydı, onuda ahmet bey sayesinde çözeceğim inşallah....
Işte buna ben güçlü irade derim..
Insan kendi nefsini terbiye etmesini bilirse herşeyin üstesinden gelir..
Bizde tutsun dağılmasın diye koyarız. Kabartma tozu bizde koymayız.Ben zaten un koymam canım
Kıyma, ince bulgur, baharat ve kabartma tozu koyarım
Sonrası?Ac durmakta sıkıntı yok, benim sonrası sıkıntıydı, onuda ahmet bey sayesinde çözeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?