Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam cnm geziye katilacagini bilmiyordum. o zaman en mantiklisi senin dedigin gibi olur

Merhaba, ben kahvemsi
36 yaşındayım.
Pazartesi gunku kilom 72,5 kg.
Boyum 1,73 cm.
Mali musavirim.
Çalışıyorum şu an.
Evliyim.
Çocuk yok.
İstanbul'da yaşıyorum.
Boyun ve omurgamda sağlık sorunu nedeni ile gördüğüm tedavide kortizon içerikli ilaçlar kullandım. 2,5-3 yıl önce 65 civarı iken 81,5 kglere kadar çıktım. Kilo almam her yönden yaşam kalitemi düşürdü ve başka sağlık sorunlarına yol açmaya başladı. Kolestrolum son zamanlarda aşırı yüksekti. Ve karar verdiğim gün tartıda 81,5 gördüğüm andı.
Kilo vermeyi; kardeşimin düğününde bobrek dekolteli görümce elbisesi giymek için istiyorum desem de önce sağlığım ve yaşam kalitem için istiyorum. Evde bir sürü kıyafetim varken tekrar masraf yapıp gardrop yenilemek ve 42 beden kıyafet almak istemediğim için istiyorum. Bir de ideal kilomda daha iyi hissediyorum kendimi.
Birikim topiklerinin sıkı takipcisiyim.

Allah gönlüne göre versin canım

Selam kızlar
Yaş 31
Evli ,iki çocuk 4 ve 1,5 yaş
Emziriyorum ama çok az
1.60 boy kilo 60
Doğumdan sonra aldım
Hedef 55
Matematik öğretmeniyim
Çalışmıyorum
Şu an yurtdışımdayım

Aranıza katılmak istiyorum lakin ben çok sıkı menü oluşturmuyorum porsiyon azaltıyorum
Bu sorun olur mu Menümde herşey var ama az az
Paylaşım yaparım Leslie yapıyorum
Şu içiyorum detoks suları falanda içiyorum akşam belli bir saatten sonra yemiyorum

Grup baya kalabalık olmuş, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben artık fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Bende kendimi tanıtayım, ben 33 yaşındayım ankarada yaşıyorum evliyim 3 çocuğum var. Buraya Eylül ayında başlamıştım boyum 164 ve 68 kiloydum, geçen ay 58 kiloyla mezun oldum. Şu an korumaya çalışıyorum, inşallah sizde çok güzel kilolar verirsiniz.

Herkes kendi beslenme düzenini seçiyor nasıl istersen
Hoşgeldin ayrıca

Hoşgeldin canım
Menülerini yaz, eğrisini doğrusunu konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…