Adana dürüm için dedim.Ekmek yok tatlışım çorbayı ekmeksiz içerim benayrıca bu hafta hastane işlerim var o yüzden menülerim düzensiz olabilir
Çikolatamı bir paket mi akşam mı? Arkana sakla kimse görmesinMerhaba kızlar.
Sabah-yarım simit
Öğlen-dört kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık fırın tavuk, salata
Akşam- bir dilim börek, 2 kaşık fırın sebze, salata
Sonra bir paket çikolata
Ahmet apa şeysin de meyve yok tatlım yoksa istemezmiyimsu çok az içmişsin en az 2 litreye tamamlamaya çalış gün içinde
meyve de yemelisin gün içinde
Annem yapmıştı. Sen diyene kadar da fark etmedim. Sayılmaz bişi olmaz dimi. İf olsun bugünkü adıPırasada pirinç varmıydı?
Akşam yemeğini 1 saat daha geç yersen süper olur.
Suyu biraz daha iç
Azda hareket
Iyi gidiyorsun
2 okce nedir? Açlıktan ayakkabıları kemirme benim gibimenüm
sabah yok
öğle
yesillikle omlet
7 zeytin
aksam
1 tabak barbunya
Yarim tabak civarında pilav
2okce
2 lokma peynir ekmek
moni
sorun şu ki ortada bir menü yok gibi bir şeyBugün kü menü tam cezalık
Kahvaltı peynir yumurta sadece 1 bardak çay
Oglen avakado pekmez
Ara kahve
Akşam 7 kaşık yeşil mercimekli pilav 1 bardak ayran
Ara 3 bisküvi yarim cevizli sucuk
1.5 lt şu spor yok
Şuanda diyet yaptığım söylenemez bu şekilde diyet programı olmaz benim ki sadece daha fazla kiko almamalı. Sabah yememe sebebim bebek durmuyo diğeri okuma gidiyor bitaraftan onu yedirmeye çalışıyorum bende iştah kalmıştı ancak öğle uykusuna yatiinca biseyler yiyorum veya dinlenebiliyorum.sorun şu ki ortada bir menü yok gibi bir şey
diyet yapmak aç kalmak değildir, aksine gerekli olan her şeyi yiyerek sağlıklı kilo vermeli.
hayırMutfağı toplamak spordan sayılırdı?
anladım canım, Allah kolaylık versin.Şuanda diyet yaptığım söylenemez bu şekilde diyet programı olmaz benim ki sadece daha fazla kiko almamalı. Sabah yememe sebebim bebek durmuyo diğeri okuma gidiyor bitaraftan onu yedirmeye çalışıyorum bende iştah kalmıştı ancak öğle uykusuna yatiinca biseyler yiyorum veya dinlenebiliyorum.
Ne kadarlık bebiş. İf diyetine göz atsana. Seni çok zorlamaz bence zaten sabahı es geçiyorsunŞuanda diyet yaptığım söylenemez bu şekilde diyet programı olmaz benim ki sadece daha fazla kiko almamalı. Sabah yememe sebebim bebek durmuyo diğeri okuma gidiyor bitaraftan onu yedirmeye çalışıyorum bende iştah kalmıştı ancak öğle uykusuna yatiinca biseyler yiyorum veya dinlenebiliyorum.
Ama mutfak evin en çok uğraştıran yeri. Wc banyo ovalasam
fatmacım, o en son yediğin 2 lokma ekmek peynir seni acıktırcak
daha doyurucu diyet menülerin olmalı ki acıkma.
su miktarın nedir?
eğer yatmadan acıkırsan lütfen bir bardak ayran iç, zararlı hiçbir şey yeme
cumaya 4 gün var ve çok güzel bir hedef belirlemişsin
Bulgurmu pirinç pilavmi...
kuzunun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara
Adana dürüm için dedim.
Çikolatamı bir paket mi akşam mı? Arkana sakla kimse görmesin
Ahmet apa şeysin de meyve yok tatlım yoksa istemezmiyim
Annem yapmıştı. Sen diyene kadar da fark etmedim. Sayılmaz bişi olmaz dimi. İf olsun bugünkü adı
2 okce nedir? Açlıktan ayakkabıları kemirme benim gibi
Mutfağı toplamak spordan sayılırdı?
Tşk ederim.buna çözüm bulmak zorundayım.sabaglari uyanınca canım hiç bişey istemiyor sadece akşam yemekleri acıkıyorum o zamanda dengesiz beslwniyorumanladım canım, Allah kolaylık versin.
İf ye bakTşk ederim.buna çözüm bulmak zorundayım.sabaglari uyanınca canım hiç bişey istemiyor sadece akşam yemekleri acıkıyorum o zamanda dengesiz beslwniyorum
Hedefim 627 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZAR MISINIZ
moni 104 >> hedef 102
@nezesali 56,1 >> hedef ?
@perihan00 57,8 >> hedef 57
Nergis 35 63 >> hedef ?
@sara_2878,5 >> hedef 77
@gezegenfeza75,3 >> hedef 74,3
Antepia27 122,3 >> hedef ?
@Baby Cat 74,5 >> hedef 74
R reklam 67,5 >> hedef 66,7
@Canevim71,9 >> hedef 70,9
Mthn83 83>>hedef 82.5
@Efillim 80>> hedef 78
@nisandeniz 99,9 >> hedef 98
@Ecrinya 88 >>hedef 87
@kahvemsimutluluk 72,5 >> hedef ?
@feruzecerci55 >> hedef ?
@Gizemm061,5 >> hedef 60
@sogumuskahve 77 >> hedef ?
@Orkidee023860 >> hedef ?
@kackaloribu64,4 >> hedef ?
Canım o diyet nedir ya bilmiyorumİf ye bak
1 yaşayacak bu ay içinde. Digeride anaokuluNe kadarlık bebiş. İf diyetine göz atsana. Seni çok zorlamaz bence zaten sabahı es geçiyorsun
Aralıklı oruç diye bak. 8 saat yemek 16 saat oruç uykuda orucun içinde. Yediklerinede dikkat ettinmi tamamınaCanım o diyet nedir ya bilmiyorum
Oyy maşallah. Bende de var büyümeyen bir bebek. Küçük çocuk zor1 yaşayacak bu ay içinde. Digeride anaokulu
Hemde çok zor birde çok yaramazOyy maşallah. Bende de var büyümeyen bir bebek. Küçük çocuk zor
Olsun hamd olsun de. Benim oğlum yaklaşık 6 yaşında ama zihinsel engelli 21 aylık civarı bırak azıcık yaramaz olsunHemde çok zor birde çok yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?