Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızçelerim,
geçen etap muhteşemdik.

Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.

Bunu kendimize borçluyuz.

E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.

''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

Günaydın kızlar
Hedef iddiayı artırsak mı ? Hiç güvenim yokmuş kendime. Sanırım tartıya aşık oldum sürekli onunla yakın olmak istiyorum
Bugün 81.6. Dün 82.2
Haftaya artıralım kız biz sen gibi degiliz maşallah demekki isteyince oluyormuş bu cuma rekor sende olacak sanırım

Selam kızlar yazamadım. Çok hastayım, beş gündür de antibiyotik kullanıyorum ama işe yaramadı
Dün sabah simit, öğlen yoğurtlu brokoli, akşam Adana kebap yedim ama sonra dayanamayıp browni yedim.
Bugün kesin kararlıyım, şekeri hayatımdan tamamen çıkaracağım. Yeni hayatımın ilk günü bugün
Üç yıl önce bugün kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Özle bir günde yeni alışkanlıklara başlıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…