- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Madem sana çok yardımı oluyor çocukla git canım kızkardeşimm doğum sonrası depresyona girmişti çocukla gitmişti orada yardımcı oluyor doktorlar. Nasıl karnımız ağrıdığında gidiyorsak ruhumuz ağrıdığındada ihmal etmemeliyiz bence.Yavas yavas )) son 1 aydir terapistime de gidemiyorum cocugu birakacak kimse yok sinirlerim tepemdeeeeee ))) iflah olmam ben )))))
Aslinda tuz yag minimum kullanan duzenli spor yapan abur cubur yemeyen yapay icecek icmeyen yesil cay icen gunde 2.5-3 litre su tuketen biriydim ben ))))) kendimi kaybetmis durumdayim )))))
Terapistim toparlamaya yardimci oluyordu da,dedigim gibi,gidemiyorum hayatimi duzene sokmaliyim sartlar pek uygun deyil )))
Çok geçmiş olsun rota virüsü salgını var aman dikkat edin büyüklere de bulaşıyor.Kızlar ben geldim iki gündür giremedim, büyük kızım geçen haftadan beri ishaldi çok arttı her tarafa kusuyo, yatağına kakasını kaçırdı, her taraf perişan oldu. Ben de yemek falan yapamadım peynir ekmek ne bulduysam yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Yarın telafi için şok bi diyet planlıyorum. Geçmişi okumaya çalıştım, sizler iyi gidiyorsunuz, ben de bi kaç güne yetişeceğim inşallah
Amin amin amin amin :)Ay grubun çoğu emziren ve gebelerle dolu darısı bekarlaratopic kreş gibi
Benim eşim normalde her işi yapar ama akşam mutfağı topla bende çamaşırlar birikti atayim dedim sofrada ne varsa buzdolabına koymuş artan 2 kaşık salatayı bile kış geldi ya çekildin inine dedim küstü bana :)Oyyy cok yoruldum ben bugun yaa, sipa uyuyunca eve giristim. Esim grip olmus, kanepeye yayildi, tum is bana kaldi
Sabah 8:30 dan beri ayaktayim, ilk defa simdi oturdum
Bugun yuruyus yapamadim, ezosun yaninda uyuyup kalmisim
Yeni spor ayakkabi sldim, sabah yeni cicilerimle yuruyecegim ..
Canım işe yarıyor mu onlar bende almayı düşünüyorum.Günaydın kızlar
Termal esorfmanlarim geldi malum artık kış ve zor terliyor vücut birazdan inşallah kuzey uyanmazsa bi leslie yapiyim dimi
Arkadaşım aldı hiçbir işe yaramıyor birde o kadar dar ki nefes alamadım dedim :)o termal eşorfman nasıl oluyor ki :) dün nette gezinirken zayıflama taytı gördüm yağ yakıyormuş, mühendislik harikası falan yazıyordu onun gibi bişi mi :))))
Madem sana çok yardımı oluyor çocukla git canım kızkardeşimm doğum sonrası depresyona girmişti çocukla gitmişti orada yardımcı oluyor doktorlar. Nasıl karnımız ağrıdığında gidiyorsak ruhumuz ağrıdığındada ihmal etmemeliyiz bence.
Çok geçmiş olsun rota virüsü salgını var aman dikkat edin büyüklere de bulaşıyor.
Amin amin amin amin :)
Benim eşim normalde her işi yapar ama akşam mutfağı topla bende çamaşırlar birikti atayim dedim sofrada ne varsa buzdolabına koymuş artan 2 kaşık salatayı bile kış geldi ya çekildin inine dedim küstü bana :)
Bende yeni cici aldım dün spora başlayacam bende bugün
Canım işe yarıyor mu onlar bende almayı düşünüyorum.
Arkadaşım aldı hiçbir işe yaramıyor birde o kadar dar ki nefes alamadım dedim :)
Günaydın güzeller benim saat 10 da doktor randevum var orada beklerken yazayım dedim midem için geldin bakalım ne diyecek.
haha öle şeler bana göre değil. en etkili zayıflama yöntemi sağlıklı beslenme ve spor. Diğerleri para tuzağı. o parayla gidip bir sürü bitki çayı alırımşu üşengeçliği bırakıp benim bitki çayı doldurmam lazım evi ya, akşamları güzel olur hemde kış geliyor çeşit çeşit almam lazım.
canım inş güzel şeler der, iyileşmiştir
Endoskobi verdi canım yarın saat 11 de ama şikayetlerim nerdeyse yok demecek kadar az büyük ihtimalle iyileşmiştir dedi.Şimdi evime geçeyim mis gibi kahvaltımı yapayım zaten ev 10 dakika sürüyor yarım saat sonra gelirim yine :)
kimyager1508 haha kesinlikle şu sıralar benim ruh halim :)) naber canımmm
Endoskobi verdi canım yarın saat 11 de ama şikayetlerim nerdeyse yok demecek kadar az büyük ihtimalle iyileşmiştir dedi.Şimdi evime geçeyim mis gibi kahvaltımı yapayım zaten ev 10 dakika sürüyor yarım saat sonra gelirim yine :)
afiyet olsun canımm
Brüksel lahanasının tadı ve kokusu çok baskın etle beraber pek hoş olmayabîlir bence ayrı yap derim en azından etin tadını bozmamış olur. Tencereye halka şeklinde soğanları koyup zeytinyağında biraz çevir, sonra ortadan böldüğün lahanaları ekle ve biraz da böyle sotele ve azıcık su ekleyip yumuşayana kadar pişir, yerken limon da sıkabilirsin. Ben en çok böyle seviyorum, haşlamadan daha güzel oluyor.Kızlar günaydın...
Havalardan mıdır bilmem ama ben bu aralar miskin oldum resmen, 12 den 1 den önce uyumayan ben dün resmen 9:30 da uyumuşum. Şu sıralar sıcak yatağımdan kalkmak çok zor geliyor. Garfield gibi oldummm , az yemek yiyeninden ama
Bu arada herkese tek tek alıntı yapamadım ama cidden ne çok yeğenimiz var bizim takımda :) bebiş olan yerde huzur olur ondan böyle güzel bi takımız biz :)))
Bu arada bu akşam ki menüde brüksel lahanası ve et yapacağım. Bizim evde ilk defa yapılacak :) annem saolsun ne brokoli, ne brüksel lahanası yapar ( ki yememiştir de :) ). Sizce etle lahanayı beraber mi soteleyeyim yoksa lahanayı haşlayıp limonlayıp eti de yanında soteleyeyim mi bilemedim. varsa güzel tarifleriniz beklerim kızl
Geçmiş olsun canım, umarım sonuçlar iyi çıkmıştırGünaydın güzeller benim saat 10 da doktor randevum var orada beklerken yazayım dedim midem için geldin bakalım ne diyecek.
şu 2-3 aydır kaç kere oldum ya bıktım artık inş bu son olur. Afiyet olsun canım bende güzel bir tabak hazırladım :)salı günü de teyzem de endoskobi oldu canım. hadi afiyet olsun canım sana :)cumartesiye az kaldı bende kahvaltı tabağımı hazırlayıp güzel kahvaltı yapcamm :)
Sağol canım inş geçmiştir. Gel beraber yapalım kahvaltıyı :)bugün iyiyim canımm. sen nasılsın? ama sabahları bende çok zor kalkıyorum. akşam bende saat 10 yoktu uyumuşum :)
hadi geçmiş olsun canımm. ohh misss afiyet olsun tatlım.
Sağol canım aylardır helicobakterle savaşıyorum yarın bakalım bitmiş mi görecez inş kurtulmuşumdur.Geçmiş olsun canım, umarım sonuçlar iyi çıkmıştır
ahhhh keşke gelebilsem tatlım yaaaa, afiyet olsun canımmEn sevdiğim öğün :)
bugün iyiyim canımm. sen nasılsın? ama sabahları bende çok zor kalkıyorum. akşam bende saat 10 yoktu uyumuşum :)
hadi geçmiş olsun canımm. ohh misss afiyet olsun tatlım.
Brüksel lahanasının tadı ve kokusu çok baskın etle beraber pek hoş olmayabîlir bence ayrı yap derim en azından etin tadını bozmamış olur. Tencereye halka şeklinde soğanları koyup zeytinyağında biraz çevir, sonra ortadan böldüğün lahanaları ekle ve biraz da böyle sotele ve azıcık su ekleyip yumuşayana kadar pişir, yerken limon da sıkabilirsin. Ben en çok böyle seviyorum, haşlamadan daha güzel oluyor.
şu 2-3 aydır kaç kere oldum ya bıktım artık inş bu son olur. Afiyet olsun canım bende güzel bir tabak hazırladım :)
Sağol canım inş geçmiştir. Gel beraber yapalım kahvaltıyı :)
Sağol canım aylardır helicobakterle savaşıyorum yarın bakalım bitmiş mi görecez inş kurtulmuşumdur.
En sevdiğim öğün :)
Sağol canım gel beraber olsunHavalar miskin yaptı bizi :))
peki canım büyük ihtimal böyle denerim :) teşekkürler
ohh mis , afiyet bal şeker olsun :)
Sağol canım gel beraber olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?