Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına
o termal eşorfman nasıl oluyor ki :) dün nette gezinirken zayıflama taytı gördüm yağ yakıyormuş, mühendislik harikası falan yazıyordu onun gibi bişi mi :))))
Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormus
Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında
Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat bulunca

Günaydın güzeller benim saat 10 da doktor randevum var orada beklerken yazayım dedim midem için geldin bakalım ne diyecek.

hadi inşallah temiz çıkar tatlım sonuçların
Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik

Kızlar yeni yapabiliyorum dudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin

Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne
Getir canım bana bakarım oynarım ben onunla bugün evdeyim rahat rahat oynarız :)
Facebook biz 7. takımdaydık kurmuştuk telefondan girenler için iyi oluyordu.
artık aşçı mı olacak yoksa araştırmacı olacak bakalım :)

Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik
yemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn

Çok sevindim.bir daha sorun yaşamayn inş. Bi ara bizde de vardı,çok zor

Emzirmeyi biraktigin için bi anda bu kadar kg almış olabilirsin
sagol cnm ayni evin icnde cok zor kus kalmak allah kimseye yasatmasin
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))
cok severim o sarkiyi.

bide @erigim bnm face hesabim falayok kullandigm tek sitw burasi :)

Herkese gunaydiiiin
Ezgi dun gece digru duzgun uyumadi, sabaha kadar mizirdanip durdu. Sanirim bir yeri agriyordu. Dogal olarak ben de uyumadim, sabah da 8 de uyandi. Tabi ben evden cikamamistum henuz, yuruyus yalan oldu..
İnsallah yarina..
Bugun enerjim 0.
Nescafe iciyorum simdi, azicik ayilayim..

Hadi bakalim size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Benim menulerim de son hafta ne eksikti )

K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydum

Sen gel canım eryaman metrosuna ben seni alırım hemencik :) tek başına yemeyi hiç sevmiyorum :)

haha kaybolmazsam gelirim :)

aynen bu tarifi yapcam inş :) aynen alıştır brokolilere bebişken :)

Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne

olabilir hem büyüyüncede yardımcı olur annesi :) bende whatsapp daha ideal gibi geliyor :)

bende çok severim ki :) Sanırım ben Koray Avcıdan dinlemiştim ilk bilmiyorum :)

K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydum

HErkes söylüyor , ama en çok Koray Avcı olabilir :))

bu öğlen gayet başarılı bi yemek serüvenim oldu :)

yayla çorba, tavuk, 2 kaşık acılı ezme, yoğurt, peynirli salata :) börek ve tatlı vardı hiçç bakmadım bile :)

galiba en iyisi whatsapp grubu kızlar :) yoğun olduğumuz zamanlarda sohbeti sessize alıp, müsait olunca bakabilirsiniz de.

Selam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.

canım benim noolllduuu??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…