Sen gel canım eryaman metrosuna ben seni alırım hemencik :) tek başına yemeyi hiç sevmiyorum :)adres ver :)
Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzınaKızlar günaydın...
Havalardan mıdır bilmem ama ben bu aralar miskin oldum resmen, 12 den 1 den önce uyumayan ben dün resmen 9:30 da uyumuşum. Şu sıralar sıcak yatağımdan kalkmak çok zor geliyor. Garfield gibi oldummm , az yemek yiyeninden ama
Bu arada herkese tek tek alıntı yapamadım ama cidden ne çok yeğenimiz var bizim takımda :) bebiş olan yerde huzur olur ondan böyle güzel bi takımız biz :)))
Bu arada bu akşam ki menüde brüksel lahanası ve et yapacağım. Bizim evde ilk defa yapılacak :) annem saolsun ne brokoli, ne brüksel lahanası yapar ( ki yememiştir de :) ). Sizce etle lahanayı beraber mi soteleyeyim yoksa lahanayı haşlayıp limonlayıp eti de yanında soteleyeyim mi bilemedim. varsa güzel tarifleriniz beklerim kızlar :)
Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormuso termal eşorfman nasıl oluyor ki :) dün nette gezinirken zayıflama taytı gördüm yağ yakıyormuş, mühendislik harikası falan yazıyordu onun gibi bişi mi :))))
Ne guzel mis kim söylüyor senin dışındaPislerrr ben gelince kaçıyorsunuz muu siz :))) bakın sinir etmeyin beni şarkı söylerim sizeo zaman bi daha hiç gelmezsiniz takımaa
Kızlar size şu sıralar dilime takılan şarkıyı armağan ediyorum.. çok güzel bi şarkı :) hadi öptüm hepiniziii :))
Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim
Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar
Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken
Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim
Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken.
Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat buluncamasalimsii bu sana
Eki Görüntüle 1706482
@erigim bu da sana
Eki Görüntüle 1706483
kızlar bu da sizlere
Eki Görüntüle 1706485
Madem sana çok yardımı oluyor çocukla git canım kızkardeşimm doğum sonrası depresyona girmişti çocukla gitmişti orada yardımcı oluyor doktorlar. Nasıl karnımız ağrıdığında gidiyorsak ruhumuz ağrıdığındada ihmal etmemeliyiz bence.
Çok geçmiş olsun rota virüsü salgını var aman dikkat edin büyüklere de bulaşıyor.
Amin amin amin amin :)
Benim eşim normalde her işi yapar ama akşam mutfağı topla bende çamaşırlar birikti atayim dedim sofrada ne varsa buzdolabına koymuş artan 2 kaşık salatayı bile kış geldi ya çekildin inine dedim küstü bana :)
Bende yeni cici aldım dün spora başlayacam bende bugün
Canım işe yarıyor mu onlar bende almayı düşünüyorum.
Arkadaşım aldı hiçbir işe yaramıyor birde o kadar dar ki nefes alamadım dedim :)
Günaydın güzeller benim saat 10 da doktor randevum var orada beklerken yazayım dedim midem için geldin bakalım ne diyecek.
hadi inşallah temiz çıkar tatlım sonuçlarınEndoskobi verdi canım yarın saat 11 de ama şikayetlerim nerdeyse yok demecek kadar az büyük ihtimalle iyileşmiştir dedi.Şimdi evime geçeyim mis gibi kahvaltımı yapayım zaten ev 10 dakika sürüyor yarım saat sonra gelirim yine :)
Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına
Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormus
Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında
Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat bulunca
hadi inşallah temiz çıkar tatlım sonuçların
Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik
Kızlar yeni yapabiliyorumdudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin
Getir canım bana bakarım oynarım ben onunla bugün evdeyim rahat rahat oynarız :)Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne
yemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gereknAyy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik
sagol cnm ayni evin icnde cok zor kus kalmak allah kimseye yasatmasin
Çok sevindim.bir daha sorun yaşamayn inş. Bi ara bizde de vardı,çok zor
Emzirmeyi biraktigin için bi anda bu kadar kg almış olabilirsin
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))Sağol canim
O iş çok zor ya ben ilk zamanlar kanallar açılsın diye sagdim ara sıra ve bekle bakalım makina başında valla iyi dayanmissin
Benim sıpa çok uğraştı bırakmak için 3-4.5 arası meme grevindeydi sonra birden 7.ayda fioandi galiba bıraktı gece bile yeterli meme degsin ağzına çığlık çığlığa ben tabi yine aglak moda geçtim eşim dediki açlıktan olmez bi günde ek gıda mama veerme bi baktım akşam ustu geldi kana kana emdiaçlığın gözü kor olsun: D
O yardım etmiyorsa sen teklif et rica et bi şekilde dahil et öyle tüm yük kadında hele birde çocuk varsa mümkün değil ben kafayı siyirirdim bide oğlum aşırı hareketli tek başına perte cikartir
demek ki bu carsambalar olmasa daha iyi gidecek kilolar bence gununuzu ptesiye yada cumaya akıncanım yapabilirsin iki gün zaten ve aç kalmıyordu hiç
Benimki banyo yapamıyor vücudunu yılarda başını asla beceremez mazallah çocuğu banyodan soğutur: (
bende almazsam iyi bugün çok dikkat etmeliyim su elti pasta borek işi bi bitseydi
cok severim o sarkiyi.Pislerrr ben gelince kaçıyorsunuz muu siz :))) bakın sinir etmeyin beni şarkı söylerim sizeo zaman bi daha hiç gelmezsiniz takımaa
Kızlar size şu sıralar dilime takılan şarkıyı armağan ediyorum.. çok güzel bi şarkı :) hadi öptüm hepiniziii :))
Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim
Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken
Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim
Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken.
K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydumyemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))
cok severim o sarkiyi.
bide @erigim bnm face hesabim falayok kullandigm tek sitw burasi :)
Balik :))Hadi bakalim size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Benim menulerim de son hafta ne eksikti)
Cok soyleyen vat cnm ben utopyadaki tuncaydan dinlemistim :))K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydum
Sen gel canım eryaman metrosuna ben seni alırım hemencik :) tek başına yemeyi hiç sevmiyorum :)
Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına
Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormus
Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında
Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat bulunca
hadi inşallah temiz çıkar tatlım sonuçların
Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik
Kızlar yeni yapabiliyorumdudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin
Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne
yemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))
cok severim o sarkiyi.
bide @erigim bnm face hesabim falayok kullandigm tek sitw burasi :)
Herkese gunaydiiiin
Ezgi dun gece digru duzgun uyumadi, sabaha kadar mizirdanip durdu. Sanirim bir yeri agriyordu. Dogal olarak ben de uyumadim, sabah da 8 de uyandi. Tabi ben evden cikamamistum henuz, yuruyus yalan oldu..
İnsallah yarina..
Bugun enerjim 0.
Nescafe iciyorum simdi, azicik ayilayim..
K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydum
Utopya muzik grubu mu, bilmiyorumCok soyleyen vat cnm ben utopyadaki tuncaydan dinlemistim :))
Utopya muzik grubu mu, bilmiyorum
benim face'im yok kiiiiKızlar yeni yapabiliyorumdudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin
canım benim noolllduuu??????Selam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?