Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burdayimmm. Bu aksam Esim arkadasimla bulustu. Bende aksam yemeğini KV de yedim. Eve ciktim. Biraz evi topladim. Sonra sicak bi duşaldim. Kendime bol limonlu ihlamur yaptim. BBattaniyemi alip TV karsisina geçtim :))) bu aksam iyiyim çok şükür o kadar bulantim olmadi. Dusta iyi geldi. Simdi miskinlik zamani :))

Kizzzz bu nasil bir menü boyle abur cubur harici hic bisey yok kiii oncelikle bu kadar abur cuburu hqyatimizdan cikariyoruz. Ben hamile halimle neredeyse hic abur cubur yemiyorum. Daha saglikli seyler yemen gerekiyor. Ama tabi aliskanliklari biran da degistirmek mumkun degil. Hep beraber basaricaz. Birbirimize destek olucaz ama ilk once is sende bitiyor tatlim

Eki Görüntüle 1706145
Menümüde paylaşayım unutmadan:)

Başarılı menü tatlım :)

Ben burdayım cnm tez yazıyorum,çamaşır yıkıyorum,evi topluyorum fırsat buldukcada yazıyorum. Sen napıyorsun ne var ne yok?

Kolay gelsin canım.. Bende iş, ev, spor, sandviç şimdide miskinlik yapıyorum :))

Kiz yeni vardim eve is yerine ugrastim dolabimin anahtarini unutmusum asil takimin geri kalani nerde nerdeee bu millet

Hadi dinlen bakalım cansucum :) kayboldu gittiler valla :)

Ohh bebişle keyiflerrr :))

Oh bnim yerimede yap canım şuan kitabımı çayı alıp oturmayı çok isterdim
Başarılı menü tatlım :)

Kolay gelsin canım.. Bende iş, ev, spor, sandviç şimdide miskinlik yapıyorum :))

Hadi dinlen bakalım cansucum :) kayboldu gittiler valla :)

Ohh bebişle keyiflerrr :))
Sanada kolay gelsin canım.

Yaa sorma canim yaa son 1.5 aydA 4.5 KILOyu nasil aldim saniyorsun normalde yemem de asiri stressliyim
Gebelikte hic tatli abur cubur yemedim ki
Zaten 9 ay boyunce bulsnti cektim
Fikrasi senden uzak

Olsun ne olursa olsun saglikli ve düzenli beslenmeyi yasam standardimiz haline getiricez söz mu? :))
Yaa sorma canim yaa son 1.5 aydA 4.5 KILOyu nasil aldim saniyorsun normalde yemem de asiri stressliyim
Gebelikte hic tatli abur cubur yemedim ki
Zaten 9 ay boyunce bulsnti cektim
Fikrasi senden uzak

Olsun ne olursa olsun saglikli ve düzenli beslenmeyi yasam standardimiz haline getiricez söz mu? :))
Yavas yavas )) son 1 aydir terapistime de gidemiyorum cocugu birakacak kimse yok sinirlerim tepemdeeeeee ))) iflah olmam ben )))))
Aslinda tuz yag minimum kullanan duzenli spor yapan abur cubur yemeyen yapay icecek icmeyen yesil cay icen gunde 2.5-3 litre su tuketen biriydim ben ))))) kendimi kaybetmis durumdayim )))))
Terapistim toparlamaya yardimci oluyordu da,dedigim gibi,gidemiyorum hayatimi duzene sokmaliyim sartlar pek uygun deyil )))

Umarim ciddi bi durum değildir.

Kızlar ben geldim iki gündür giremedim, büyük kızım geçen haftadan beri ishaldi çok arttı her tarafa kusuyo, yatağına kakasını kaçırdı, her taraf perişan oldu. Ben de yemek falan yapamadım peynir ekmek ne bulduysam yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Yarın telafi için şok bi diyet planlıyorum. Geçmişi okumaya çalıştım, sizler iyi gidiyorsunuz, ben de bi kaç güne yetişeceğim inşallah

Geçmiş olsun canım kuzey napıyor bu arada o da perişan oldu
Kuzeyi ihmal etmiyorum ama sadece uyku saati değişti şimdi gece uykusuna yatirdik normalde 8de yatirirdim 17-19 arası uyutmuyorum ki rezil olmasın kalabalıkta diye mecbur bu saatte uyuyo tekrar
@erigim akinti olayini anliyamadim :S ben hala okuldayim net paketin canina okudum bugün :O kizlar basaricagiz Hedeflerimiz ve suanki halimizdeki tek engel biziz.

Ya bir yol bul, ya bir yol ac yada yoldan cekil.
Konfücyüs

Alinti demek istedi heralde erigim hep otomatik duzeltme magduru oluyo
Aynen
Azcık salça ekleyerek yaptım , çok hafif ve lezzetli oldu. Normalde ıspanağa öyle çok bayılmam artık böyle yapcam.

O degilde boyle ispanak sulu halde yaninda yogurt sarimsak :)
O sulusu beni hiç doyurmuyor
@erigim kaptan spor yapıldı . :)
Aferin çekirge
Saka dimi şaka sırlarını paylaşmamak için böyle bir liste canım emziriyormusun bilmem ama hele ki emziriyorsan bu listede doğrulari yanlışlar götürmüş sende biliyorsun zaten spor cezası ve demiyorum rahatsızlığından ama bi daha böyle liste olmasın
Eve yeni geldin diyebilirim
Eki Görüntüle 1706145
Menümüde paylaşayım unutmadan:)

Kiz yeni vardim eve is yerine ugrastim dolabimin anahtarini unutmusum asil takimin geri kalani nerde nerdeee bu millet
Cansu bi yoklamaal kimler gelmemiş Ahufizar nerdesin
cok sıcak düş gebelikte yok ılık canım haa oldu 9ay yavaştan sancij geliyo gir sıcak dusa açılan kolay olsun o ayrı

Malesef kaptanim yaklasik bir bucuk aydir bu gunku listedekinden daha beter besleniyorum bu gunku iyi yine
Dusunun artik
Tabi olmayacak bir daha boyle
Zaten olmasin diye burdayim
Motivasyon buluyorum burda

Canım çok geçmiş olsun şok diyet yok emziriyorsunuz iki gün ayran detoxu yap yeter sana
Emzirmiyorum 3 aydir birakti oglum emmiyor
emdiği vardır diyoruz beyefendinin keyfi öyle istemiş demek ki

Oyyy cok yoruldum ben bugun yaa, sipa uyuyunca eve giristim. Esim grip olmus, kanepeye yayildi, tum is bana kaldi
Sabah 8:30 dan beri ayaktayim, ilk defa simdi oturdum
Bugun yuruyus yapamadim, ezosun yaninda uyuyup kalmisim
Yeni spor ayakkabi sldim, sabah yeni cicilerimle yuruyecegim ..

Canım çok geçmiş olsun şok diyet yok emziriyorsunuz iki gün ayran detoxu yap yeter sana
emdiği vardır diyoruz beyefendinin keyfi öyle istemiş demek ki
Ayran detoksu yapayım yarından itibaren. Senin de eltin doğum yapmış takip edebildiğim kadarıyla, yaşı uzun olsun bebişin , sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…