- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Menu
Uykudan uyaninca 2 bardak su
Sabah
2-3 catal omlet
Yarim dilim ici alinmis beyaz ekmek
1 bardak yesil,1 bardak siyah cay
Oglen
1 kase yogurt
5-6 yemek kasigi pirinc pilavi
1 domates
Ara
1 avuc cekirdek
1 gofret
1 bardak cay
Aksam
1 paket lays firindan
8-9 kare bitter
1 bardak cola zero
Tamam diyet yapamadim ama onceki gunlere gore cok iyiydi )))))
Abur cubur 3 kat azalmis durumda bu gun ))))
Yarin bunun yarisina inmeyi planliyorum ))))
Spor yapamadim 2 gundur lumbaljim var oglumu kucagima almaktan belimi incittim )
Arkadaslar sizlere ayak uyduracagim berbat durumdayim biliyorum kusura bskmayin
Eki Görüntüle 1706145
Menümüde paylaşayım unutmadan:)
Ben burdayım cnm tez yazıyorum,çamaşır yıkıyorum,evi topluyorum fırsat buldukcada yazıyorum. Sen napıyorsun ne var ne yok?
Kiz yeni vardim eve is yerine ugrastim dolabimin anahtarini unutmusumasil takimin geri kalani nerde nerdeee bu millet
Ohh bebişle keyiflerrr :))Burdayimmm. Bu aksam Esim arkadasimla bulustu. Bende aksam yemeğini KV de yedim. Eve ciktim. Biraz evi topladim. Sonra sicak bi duşaldim. Kendime bol limonlu ihlamur yaptim. BBattaniyemi alip TV karsisina geçtim :))) bu aksam iyiyim çok şükür o kadar bulantim olmadi. Dusta iyi geldi. Simdi miskinlik zamani :))
Oh bnim yerimede yap canım şuan kitabımı çayı alıp oturmayı çok isterdimBurdayimmm. Bu aksam Esim arkadasimla bulustu. Bende aksam yemeğini KV de yedim. Eve ciktim. Biraz evi topladim. Sonra sicak bi duşaldim. Kendime bol limonlu ihlamur yaptim. BBattaniyemi alip TV karsisina geçtim :))) bu aksam iyiyim çok şükür o kadar bulantim olmadi. Dusta iyi geldi. Simdi miskinlik zamani :))
Sanada kolay gelsin canım.Başarılı menü tatlım :)
Kolay gelsin canım.. Bende iş, ev, spor, sandviç şimdide miskinlik yapıyorum :))
Hadi dinlen bakalım cansucum :) kayboldu gittiler valla :)
Ohh bebişle keyiflerrr :))
Yaa sorma canim yaa son 1.5 aydA 4.5 KILOyu nasil aldim saniyorsunKizzzz bu nasil bir menü boyleabur cubur harici hic bisey yok kiii oncelikle bu kadar abur cuburu hqyatimizdan cikariyoruz. Ben hamile halimle neredeyse hic abur cubur yemiyorum. Daha saglikli seyler yemen gerekiyor. Ama tabi aliskanliklari biran da degistirmek mumkun degil. Hep beraber basaricaz. Birbirimize destek olucaz ama ilk once is sende bitiyor tatlim
Yaa sorma canim yaa son 1.5 aydA 4.5 KILOyu nasil aldim saniyorsunnormalde yemem de asiri stressliyim
Gebelikte hic tatli abur cubur yemedim ki
Zaten 9 ay boyunce bulsnti cektim
Fikrasi senden uzak
Yavas yavas )) son 1 aydir terapistime de gidemiyorum cocugu birakacak kimse yok sinirlerim tepemdeeeeee ))) iflah olmam ben )))))Olsun ne olursa olsun saglikli ve düzenli beslenmeyi yasam standardimiz haline getiricez söz mu? :))
Yavas yavas )) son 1 aydir terapistime de gidemiyorum cocugu birakacak kimse yok sinirlerim tepemdeeeeee ))) iflah olmam ben )))))
Aslinda tuz yag minimum kullanan duzenli spor yapan abur cubur yemeyen yapay icecek icmeyen yesil cay icen gunde 2.5-3 litre su tuketen biriydim ben ))))) kendimi kaybetmis durumdayim )))))
Terapistim toparlamaya yardimci oluyordu da,dedigim gibi,gidemiyorum hayatimi duzene sokmaliyim sartlar pek uygun deyil )))
Kuzeyi ihmal etmiyorum ama sadece uyku saati değişti şimdi gece uykusuna yatirdik normalde 8de yatirirdim 17-19 arası uyutmuyorum ki rezil olmasın kalabalıkta diye mecbur bu saatte uyuyo tekrarGeçmiş olsun canım kuzey napıyor bu arada o da perişan oldu
@erigim akinti olayini anliyamadim :S ben hala okuldayim net paketin canina okudum bugün :O kizlar basaricagiz Hedeflerimiz ve suanki halimizdeki tek engel biziz.
Ya bir yol bul, ya bir yol ac yada yoldan cekil.
Konfücyüs
AynenAlinti demek istedi heralde erigim hep otomatik duzeltme magduru oluyo
Azcık salça ekleyerek yaptım , çok hafif ve lezzetli oldu. Normalde ıspanağa öyle çok bayılmam artık böyle yapcam.
O sulusu beni hiç doyurmuyorO degilde boyle ispanak sulu halde yaninda yogurt sarimsak :)
Aferin çekirge@erigim kaptan spor yapıldı . :)
Saka dimi şaka sırlarını paylaşmamak için böyle bir liste canım emziriyormusun bilmem ama hele ki emziriyorsan bu listede doğrulari yanlışlar götürmüş sende biliyorsun zaten spor cezası ve demiyorum rahatsızlığından ama bi daha böyle liste olmasınMenu
Uykudan uyaninca 2 bardak su
Sabah
2-3 catal omlet
Yarim dilim ici alinmis beyaz ekmek
1 bardak yesil,1 bardak siyah cay
Oglen
1 kase yogurt
5-6 yemek kasigi pirinc pilavi
1 domates
Ara
1 avuc cekirdek
1 gofret
1 bardak cay
Aksam
1 paket lays firindan
8-9 kare bitter
1 bardak cola zero
Tamam diyet yapamadim ama onceki gunlere gore cok iyiydi )))))
Abur cubur 3 kat azalmis durumda bu gun ))))
Yarin bunun yarisina inmeyi planliyorum ))))
Spor yapamadim 2 gundur lumbaljim var oglumu kucagima almaktan belimi incittim )
Arkadaslar sizlere ayak uyduracagim berbat durumdayim biliyorum kusura bskmayin
Eve yeni geldin diyebilirimEvettt bugünnn kaçamak yapsam da çalışkan bi öğrenci oldumm ben :) spor yaptım ve üşengeçlik tutmadan sandviçimi de hazırladım. Bu sefer evde dereotu da vardı (kokusuna da tadına da bayılırım) peynire kattım biraz .
Ya hepiniz nerelerdesinizzzzz
Eki Görüntüle 1706145
Menümüde paylaşayım unutmadan:)
Cansu bi yoklamaal kimler gelmemişKiz yeni vardim eve is yerine ugrastim dolabimin anahtarini unutmusumasil takimin geri kalani nerde nerdeee bu millet
cok sıcak düş gebelikte yok ılık canım haa oldu 9ay yavaştan sancij geliyo gir sıcak dusa açılan kolay olsun o ayrıBurdayimmm. Bu aksam Esim arkadasimla bulustu. Bende aksam yemeğini KV de yedim. Eve ciktim. Biraz evi topladim. Sonra sicak bi duşaldim. Kendime bol limonlu ihlamur yaptim. BBattaniyemi alip TV karsisina geçtim :))) bu aksam iyiyim çok şükür o kadar bulantim olmadi. Dusta iyi geldi. Simdi miskinlik zamani :))
Terapist konusu mu?))))) Bir sey yok aslinda sadece uzunca bir sure asiri stress gecirdim bir terapiste ihtiyac duydum o yuxdenUmarim ciddi bi durum değildir.
Malesef kaptanim yaklasik bir bucuk aydir bu gunku listedekinden daha beter besleniyorum bu gunku iyi yineSaka dimi şaka sırlarını paylaşmamak için böyle bir liste canım emziriyormusun bilmem ama hele ki emziriyorsan bu listede doğrulari yanlışlar götürmüş sende biliyorsun zaten spor cezası ve demiyorum rahatsızlığından ama bi daha böyle liste olmasın
Canım çok geçmiş olsun şok diyet yok emziriyorsunuz iki gün ayran detoxu yap yeter sanaKızlar ben geldim iki gündür giremedim, büyük kızım geçen haftadan beri ishaldi çok arttı her tarafa kusuyo, yatağına kakasını kaçırdı, her taraf perişan oldu. Ben de yemek falan yapamadım peynir ekmek ne bulduysam yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Yarın telafi için şok bi diyet planlıyorum. Geçmişi okumaya çalıştım, sizler iyi gidiyorsunuz, ben de bi kaç güne yetişeceğim inşallah
emdiği vardır diyoruz beyefendinin keyfi öyle istemiş demek kiEmzirmiyorum 3 aydir birakti oglum emmiyor
Ayran detoksu yapayım yarından itibaren. Senin de eltin doğum yapmış takip edebildiğim kadarıyla, yaşı uzun olsun bebişin , sağlıkla büyüsünCanım çok geçmiş olsun şok diyet yok emziriyorsunuz iki gün ayran detoxu yap yeter sana
emdiği vardır diyoruz beyefendinin keyfi öyle istemiş demek ki
Ah bu sıpalar, ben aylarca sut sagdim hanimefendi emmeyi birakinca..Emzirmiyorum 3 aydir birakti oglum emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?