Kiz hayirdir ne oldu ? Dur bi antidepresyan almassi gereken birisi varsa oda benimSelam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
Kızlar yeni yapabiliyorumdudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin
Hayırdır canım noldu?Selam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
canım benim noolllduuu??????
Kiz hayirdir ne oldu ? Dur bi antidepresyan almassi gereken birisi varsa oda benimyok cidden almamaya calis sonra bagimlilik yapiyor diye biliyorum :S sari veya kirmizi kantoronun cayida ayni etkideymis zaten onun özü kullaniliyormus..ama seni bu hale getiren mesele nedir ??
Canlarım benim. Stres, hiçbirşey bir daha iyi olmıycakmış hissi. İnsanlardan kaçıyorum resmen şu an. Ne kadar boş dünya. Birsürü sapma sapan duygu. Durduğum yerde duramıyorum içim daralıyor vs vs. İşte boşverin beni şimdi daha iyiyim. İlacada başlıycam çünkü geçen seferde böyle olduda ben kendimi yemeğe verdim. Aslında bu bende uzun zamandır var ara ara çok ağırlaşıyor böyle. ama atlatıcam Allahın izniyle. Bir süre kullansam, sonra doktor konrolünde bırakırım. Zaten verdiği çok ağır birşey değil. 3-4 ay süreyle günde bir kere Prozac. Diyetisyenimede sordum onun kardeşide kullanmış bir ara. Faydasını görmüş sonra bırakmış.Hayırdır canım noldu?
Canım bende psikolojik yiyicilerdenim canım sıkılsa hemen yemek yerim ama prozac masum bir ilaç değil onun yerine doktora düzenli gitsen ve doğadanın passiflora çayını içsen daha olmaz mı?. Bir biyolog olarak kesinlikle prozac gibi bir ilacı önermiyorum. Çünkü prozacın ağrı kesici etkiside var ve bu etki diğer ilaçlara bağışıklılık kazandırıyor. Allah korusun ilerde kanser yada başka hastalığa yakalandığında ağrıların olduğu zaman bağışıklığın olduğu için normal ilaçlar etki etmeyecek.Bize söylemesi kolay ama farklı yollar denesen terapi gibi olmaz mı?Canlarım benim. Stres, hiçbirşey bir daha iyi olmıycakmış hissi. İnsanlardan kaçıyorum resmen şu an. Ne kadar boş dünya. Birsürü sapma sapan duygu. Durduğum yerde duramıyorum içim daralıyor vs vs. İşte boşverin beni şimdi daha iyiyim. İlacada başlıycam çünkü geçen seferde böyle olduda ben kendimi yemeğe verdim. Aslında bu bende uzun zamandır var ara ara çok ağırlaşıyor böyle. ama atlatıcam Allahın izniyle. Bir süre kullansam, sonra doktor konrolünde bırakırım. Zaten verdiği çok ağır birşey değil. 3-4 ay süreyle günde bir kere Prozac. Diyetisyenimede sordum onun kardeşide kullanmış bir ara. Faydasını görmüş sonra bırakmış.
Canim bence baslama dua et bol bol tespih falan cek namazlarindan snra dua et. Ilac iyo bisey degil bagimlilik yapmaz o ama sersemletir seni. Onun yerine alora yada pasiflora fln icsen bitkisel onlar.Canlarım benim. Stres, hiçbirşey bir daha iyi olmıycakmış hissi. İnsanlardan kaçıyorum resmen şu an. Ne kadar boş dünya. Birsürü sapma sapan duygu. Durduğum yerde duramıyorum içim daralıyor vs vs. İşte boşverin beni şimdi daha iyiyim. İlacada başlıycam çünkü geçen seferde böyle olduda ben kendimi yemeğe verdim. Aslında bu bende uzun zamandır var ara ara çok ağırlaşıyor böyle. ama atlatıcam Allahın izniyle. Bir süre kullansam, sonra doktor konrolünde bırakırım. Zaten verdiği çok ağır birşey değil. 3-4 ay süreyle günde bir kere Prozac. Diyetisyenimede sordum onun kardeşide kullanmış bir ara. Faydasını görmüş sonra bırakmış.
Geçmiş olsun canım. Antidepresan konusunda çok düşünme bence, zira doktorun reçete etmiş demek ki gerekli gördüğü bir durum var. Bağımlılık yapan bir ilaç değil sana verdiği, düzenli kullanırsan beyindeki bazı salgılara olumlu etki yapacak ve olumsuz düşüncelerden kurtulmana faydası olacaktır. Her hastalıkta olduğu gibi bu da ertelemeye gelmez sonra kronikleşir ve tedavisi daha uzun sürer. Kendine iyi gelen şeylerle meşgul olarak bu süreci çabucak atlatırsın. Daha önünde çok güzel günlerin var, onların hayalini kur, iyi bak kendine. Bu dünyaya bi daha gelmeyeceğiz :)Canlarım benim. Stres, hiçbirşey bir daha iyi olmıycakmış hissi. İnsanlardan kaçıyorum resmen şu an. Ne kadar boş dünya. Birsürü sapma sapan duygu. Durduğum yerde duramıyorum içim daralıyor vs vs. İşte boşverin beni şimdi daha iyiyim. İlacada başlıycam çünkü geçen seferde böyle olduda ben kendimi yemeğe verdim. Aslında bu bende uzun zamandır var ara ara çok ağırlaşıyor böyle. ama atlatıcam Allahın izniyle. Bir süre kullansam, sonra doktor konrolünde bırakırım. Zaten verdiği çok ağır birşey değil. 3-4 ay süreyle günde bir kere Prozac. Diyetisyenimede sordum onun kardeşide kullanmış bir ara. Faydasını görmüş sonra bırakmış.
Canım iyidir ama çok üşüyom ben kombi 50 de yanıyor ama ısınmıyorum diyetin yan etkileri galiba. Senden naber?kızlarrrrr nabersinizzz
Sağol canım iyiyiz. Sen nasılsın, bulantıların azaldı mı?selam kızlar nasılsınız?
Canım iyidir ama çok üşüyom ben kombi 50 de yanıyor ama ısınmıyorum diyetin yan etkileri galiba. Senden naber?
İyidir canım sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?