Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menym
sabah
2 yumurtaylaomlet
1 kk peynir
4 5 zeytin
cay
2 dilim beyaz ekmek

ogle
1 tatli kurabiye
1 tuzli kurabiye

aksam
4 yk fasulye yemegi
3 ykbulgur pilavi
Yarim parca tavuk

1.5 lt su
15 dik egzersz

sevgiler.. :))

Menym
sabah
2 yumurtaylaomlet
1 kk peynir
4 5 zeytin
cay
2 dilim beyaz ekmek

ogle
1 tatli kurabiye
1 tuzli kurabiye

aksam
4 yk fasulye yemegi
3 ykbulgur pilavi
Yarim parca tavuk

1.5 lt su
15 dik egzersz

sevgiler.. :))
Oglen kurabiyeler de olmasaydi ideal menu hatta onlarla bile ideal bir zamanlarki beslenmeme benzedi

Gecmis olsun canim ben yeni katildim tanisamadik nasil simdi?gecti mi ishali?

Esin yardim ediyor mu ev islerinde? benimki mutfaktan su almaya useniyor gule gule kullan ayakkabilariniii

Oglen kurabiyeler de olmasaydi ideal menu hatta onlarla bile ideal bir zamanlarki beslenmeme benzedi
Carsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdim

@erigim kaptanim ayran detoksuni ben yapsam bse olur mu acaba emziriyrm ya 2 gunlukmus zaten

Gecmis olsun canim ben yeni katildim tanisamadik nasil simdi?gecti mi ishali?
Hoşgeldin canım aramıza. Gerçi ben de yeniyim, geçen hafta katıldım. Benim de 4 yaş ve 10 aylık iki kızım var, malum doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorum.

Allah bagislasin seninki ne kadarlik canim? ben ugrasamadim canim sinavim da vardi arti sinav sonrasi stress yapamadimbos verdim
Kizim 22 aylik teyzesi, kucuk danam benim
Bizimki 7 aylikken 1 gecede birakti emmeyi. 6 ay boyunca sut sagdim, zaten pek yoktu, 13 aylikken bitti. Cok sukur son 1 aydir da mamadan kurtulup inek sutune gectik.
Ben ucretsiz izinde oldugum icin evdeydim, yoksa sut sagmak hakikaten zir. Kizimla 15 gun sonra ayriliyoruz, ise basliyorum...

Esin yardim ediyor mu ev islerinde? benimki mutfaktan su almaya useniyor gule gule kullan ayakkabilariniii
Yani cok fazla olmasa da kizimla ilgili her konuda yardimcidir sagolsun. Altini degistirir, giydirir, yikar.. Kizim uyuduktan sonra onun oyuncaklarini toplasa bile benim icin buyuk fayda. Ev savas alanina donuyor

Carsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdim

@erigim kaptanim ayran detoksuni ben yapsam bse olur mu acaba emziriyrm ya 2 gunlukmus zaten
Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik

gunaydın kızlaaaarr

bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
Çok sevindim.bir daha sorun yaşamayn inş. Bi ara bizde de vardı,çok zor

Emzirmiyorum 3 aydir birakti oglum emmiyor
Emzirmeyi biraktigin için bi anda bu kadar kg almış olabilirsin

Cok gecmis olsun, ishal mahfediyor cicuklari. Prebiyotik damla alsaydiniz keske, cok cabuk geciriyor ishali..
Teşekkürler teyzesi. Prebiyotik denemedim ama probiyotik kullanıyoruz, bi de evde kefir yapıyorum ayran gibi sulandırıp içiriyorum. Viral olduğu için uzun sürdü biraz

Ayran detoksu yapayım yarından itibaren. Senin de eltin doğum yapmış takip edebildiğim kadarıyla, yaşı uzun olsun bebişin , sağlıkla büyüsün
Sağol canim
Ah bu sıpalar, ben aylarca sut sagdim hanimefendi emmeyi birakinca..
O iş çok zor ya ben ilk zamanlar kanallar açılsın diye sagdim ara sıra ve bekle bakalım makina başında valla iyi dayanmissin
Benim sıpa çok uğraştı bırakmak için 3-4.5 arası meme grevindeydi sonra birden 7.ayda fioandi galiba bıraktı gece bile yeterli meme degsin ağzına çığlık çığlığa ben tabi yine aglak moda geçtim eşim dediki açlıktan olmez bi günde ek gıda mama veerme bi baktım akşam ustu geldi kana kana emdi açlığın gözü kor olsun: D
O yardım etmiyorsa sen teklif et rica et bi şekilde dahil et öyle tüm yük kadında hele birde çocuk varsa mümkün değil ben kafayı siyirirdim bide oğlum aşırı hareketli tek başına perte cikartir

demek ki bu carsambalar olmasa daha iyi gidecek kilolar bence gununuzu ptesiye yada cumaya akın canım yapabilirsin iki gün zaten ve aç kalmıyordu hiç
Yani cok fazla olmasa da kizimla ilgili her konuda yardimcidir sagolsun. Altini degistirir, giydirir, yikar.. Kizim uyuduktan sonra onun oyuncaklarini toplasa bile benim icin buyuk fayda. Ev savas alanina donuyor
Benimki banyo yapamıyor vücudunu yılarda başını asla beceremez mazallah çocuğu banyodan soğutur: (
Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik
bende almazsam iyi bugün çok dikkat etmeliyim su elti pasta borek işi bi bitseydi

Günaydın kızlar
Termal esorfmanlarim geldi malum artık kış ve zor terliyor vücut birazdan inşallah kuzey uyanmazsa bi leslie yapiyim dimi

çok geçmiş olsun canım. havalardan dolayı bi salgın var

Kızlar günaydın...

Havalardan mıdır bilmem ama ben bu aralar miskin oldum resmen, 12 den 1 den önce uyumayan ben dün resmen 9:30 da uyumuşum. Şu sıralar sıcak yatağımdan kalkmak çok zor geliyor. Garfield gibi oldummm , az yemek yiyeninden ama

Bu arada herkese tek tek alıntı yapamadım ama cidden ne çok yeğenimiz var bizim takımda :) bebiş olan yerde huzur olur ondan böyle güzel bi takımız biz :)))

Bu arada bu akşam ki menüde brüksel lahanası ve et yapacağım. Bizim evde ilk defa yapılacak :) annem saolsun ne brokoli, ne brüksel lahanası yapar ( ki yememiştir de :) ). Sizce etle lahanayı beraber mi soteleyeyim yoksa lahanayı haşlayıp limonlayıp eti de yanında soteleyeyim mi bilemedim. varsa güzel tarifleriniz beklerim kızlar :)

Günaydın kızlar
Termal esorfmanlarim geldi malum artık kış ve zor terliyor vücut birazdan inşallah kuzey uyanmazsa bi leslie yapiyim dimi

o termal eşorfman nasıl oluyor ki :) dün nette gezinirken zayıflama taytı gördüm yağ yakıyormuş, mühendislik harikası falan yazıyordu onun gibi bişi mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…