Allah bagislasinAh bu sıpalar, ben aylarca sut sagdim hanimefendi emmeyi birakinca..
Oglen kurabiyeler de olmasaydi ideal menu hatta onlarla bile ideal bir zamanlarki beslenmeme benzediMenym
sabah
2 yumurtaylaomlet
1 kk peynir
4 5 zeytin
cay
2 dilim beyaz ekmek
ogle
1 tatli kurabiye
1 tuzli kurabiye
aksam
4 yk fasulye yemegi
3 ykbulgur pilavi
Yarim parca tavuk
1.5 lt su
15 dik egzersz
sevgiler.. :))
Gecmis olsun canim ben yeni katildim tanisamadikKızlar ben geldim iki gündür giremedim, büyük kızım geçen haftadan beri ishaldi çok arttı her tarafa kusuyo, yatağına kakasını kaçırdı, her taraf perişan oldu. Ben de yemek falan yapamadım peynir ekmek ne bulduysam yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Yarın telafi için şok bi diyet planlıyorum. Geçmişi okumaya çalıştım, sizler iyi gidiyorsunuz, ben de bi kaç güne yetişeceğim inşallah
Esin yardim ediyor mu ev isleOyyy cok yoruldum ben bugun yaa, sipa uyuyunca eve giristim. Esim grip olmus, kanepeye yayildi, tum is bana kaldi
Sabah 8:30 dan beri ayaktayim, ilk defa simdi oturdum
Bugun yuruyus yapamadim, ezosun yaninda uyuyup kalmisim
Yeni spor ayakkabi sldim, sabah yeni cicilerimle yuruyecegim ..
Carsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdimOglen kurabiyeler de olmasaydi ideal menu hatta onlarla bile ideal bir zamanlarki beslenmeme benzedi
Carsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdim
Oooooo ))))) ben duramazdim valla )))) kisir yerdim mutlaka )))) bir de icli kofte ))))digerlerini yemesem de olurdu da kisir ve icli koftesiz durmazdim )))))))
Hoşgeldin canım aramıza. Gerçi ben de yeniyim, geçen hafta katıldım. Benim de 4 yaş ve 10 aylık iki kızım var, malum doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorum.Gecmis olsun canim ben yeni katildim tanisamadiknasil simdi?gecti mi ishali?
Kizim 22 aylik teyzesi, kucuk danam benimAllah bagislasinseninki ne kadarlik canim? ben ugrasamadim canim sinavim da vardi arti sinav sonrasi stress yapamadimbos verdim
Cok gecmis olsun, ishal mahfediyor cicuklari. Prebiyotik damla alsaydiniz keske, cok cabuk geciriyor ishali..İshali henüz geçmedi, bekliyoruz bakalım:)
Yani cok fazla olmasa da kizimla ilgili her konuda yardimcidir sagolsun. Altini degistirir, giydirir, yikar.. Kizim uyuduktan sonra onun oyuncaklarini toplasa bile benim icin buyuk fayda. Ev savas alanina donuyorEsin yardim ediyor mu ev islerinde? benimki mutfaktan su almaya useniyor gule gule kullan ayakkabilariniii
Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.Carsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdim
@erigim kaptanim ayran detoksuni ben yapsam bse olur mu acaba emziriyrm ya 2 gunlukmus zaten
Ya turk kshvesini sigara yuzunden biraktim, mumkun oldugunca icmemeye calusiyorum
Kocaman bir fincan nescafe ictim oglen. Bugun 4 saat uykuyla duruyorum, sersem gibiydim, ayilmam lazimdi
Hosgeldiiiin,
Amanin, 17 aylik bir bebek ve 54 kilo
Masallah diyorum, baska da bisey demem!
@erigim ,Kanguru_ duydunuz mu sisko anneleeeer
Çok sevindim.bir daha sorun yaşamayn inş. Bi ara bizde de vardı,çok zorgunaydın kızlaaaarr
bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
Emzirmeyi biraktigin için bi anda bu kadar kg almış olabilirsinEmzirmiyorum 3 aydir birakti oglum emmiyor
Teşekkürler teyzesi. Prebiyotik denemedim ama probiyotik kullanıyoruz, bi de evde kefir yapıyorum ayran gibi sulandırıp içiriyorum. Viral olduğu için uzun sürdü birazCok gecmis olsun, ishal mahfediyor cicuklari. Prebiyotik damla alsaydiniz keske, cok cabuk geciriyor ishali..
Sağol canimAyran detoksu yapayım yarından itibaren. Senin de eltin doğum yapmış takip edebildiğim kadarıyla, yaşı uzun olsun bebişin , sağlıkla büyüsün
O iş çok zor ya ben ilk zamanlar kanallar açılsın diye sagdim ara sıra ve bekle bakalım makina başında valla iyi dayanmissinAh bu sıpalar, ben aylarca sut sagdim hanimefendi emmeyi birakinca..
O yardım etmiyorsa sen teklif et rica et bi şekilde dahil et öyle tüm yük kadında hele birde çocuk varsa mümkün değil ben kafayı siyirirdim bide oğlum aşırı hareketli tek başına perte cikartirEsin yardim ediyor mu ev islerinde? benimki mutfaktan su almaya useniyor gule gule kullan ayakkabilariniii
demek ki bu carsambalar olmasa daha iyi gidecek kilolar bence gununuzu ptesiye yada cumaya akınCarsamba gunleri apartmanda gunumuz var cnm menude neler vardi bi bilsen ben kendimk zor tuttum 2 tane kurabiyeyle durabimeme ben bile sasirdim
@erigim kaptanim ayran detoksuni ben yapsam bse olur mu acaba emziriyrm ya 2 gunlukmus zaten
Benimki banyo yapamıyor vücudunu yılarda başını asla beceremez mazallah çocuğu banyodan soğutur: (Yani cok fazla olmasa da kizimla ilgili her konuda yardimcidir sagolsun. Altini degistirir, giydirir, yikar.. Kizim uyuduktan sonra onun oyuncaklarini toplasa bile benim icin buyuk fayda. Ev savas alanina donuyor
Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin.
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik
Kızlar ben geldim iki gündür giremedim, büyük kızım geçen haftadan beri ishaldi çok arttı her tarafa kusuyo, yatağına kakasını kaçırdı, her taraf perişan oldu. Ben de yemek falan yapamadım peynir ekmek ne bulduysam yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Yarın telafi için şok bi diyet plaarnlıyorum. Geçmişi okumaya çalıştım, sizler iyi gidiyorsunuz, ben de bi kaç güne yetişeceğim inşallah
Günaydın kızlar
Termal esorfmanlarim geldi malum artık kış ve zor terliyor vücut birazdan inşallah kuzey uyanmazsa bi leslie yapiyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?