Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa
Gece az buçuk acillik oldum bacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık

Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesap Spor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak

Kocadon da temiz bir fırça yedim tabi Aşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım

Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudum ama cidden Düşman başına vermesin Allah

Günaydınlar arkadaşlar...İlk defadır böyle regl görüyorum,daha doğrusu göremiyorum...Dün sabah azcık gördüm kaçtı,daha da ortalarda yok.Ama hiç böyle olmadım ben
Vücudum da sağolsun güzel bi ödem tuttu,diyetimin ikinci günü ve sadece 800gram inmişim.Oysaki 2 gitmişdi çoktan...Neyse şikayetlenmeyi bırakıp alıntılarıml cevaplayıp işlere koyulalım.Akşam kv nin doğum günü rakibem bu hafta çok şanslısın bütün her şey senden yana...bunu iyice kullan sonrasında hiç bi yarışı sana vermem....deeeermişim

Büyük geçmiş olsun canım

Benim 2 senedir regl senin anlattığın gibiydi ve uzun sürüyordu. 2 aydır metabolizmada düzeldi, regl de düzeldi.
Bu hafta dediğin gibi olsun, haftaya hodri meydan diyecemde, yok yok vazgeçtim demiyorum, bendede hatırı sayılır bir eksi var

izinli üye olduğun için her an girebilirsin.
çok güzel...ben her şeyi çok iyi biliyorum,100lerce kadını zayıflatıyorum,kendi vücudumu çok çok iyi biliyorum amma gel görki diete adapte olamıyorum,İkinci doğuçdan sonra 21kiloyu verdim durdum,66dan inemedim.şimdi de artarak gidiyorum.Bir zamanlar 60ı gördüyüm tanitada şimfi 73 görüyorum.Kendimi çok kınıyorum,ama frenliyemiyorum.Belki bu liste,mesuliyyet beni dizginler...İşlerin yoğunluğundan burdan kopmaktan da korkuyorum...
Bu konuda yazacak şey çok aslında.Öncelikle bi oturuşa yarım ekmek yiyen birine iki dilim ekmek vermek yanında pilav falan yoksa normal bi durum,her halukarda kilo verir.ben veriyormuyum,hayır.Ekmeyi kilo vermede çok sevmediyim için menülerde çok fazla vermiyorum.Sadece sabah kahvaltıda 2dilim yesen yeterli.Öylenleri tahıl kullansanız çok güzel olur.Bi de kilonuz kaç? Bu arada süt verme dönemi kilo verme adına super bi dönem.Elbette doğru diyetle...
Evet çok haklısın,güzel bitki çayları da ilave edersek,ne bebekte gaz kalır,ne de bi de kilo
Önce bi sakinleş canım.Günde 6dilim ekmek yiyerek kilo vere biliyormusun?
Evet iyi olur aslında _AYNURA_ attığım resimlere bakabilir misin?
Tam bugday ekmegi süt arttirir dedi.
tam buğday ekmeyi yerine pilavlar tercih ede bilirsin,öylenleri...
Banane, yemeseydin. Ben ne tatlılar ne pastalar gördüm, yarım çatal bile yemedim.
Sende yemeseydin
afferim sana.Yok ben dün burda iki atal pasta yedim,eve gittim ciyer kavurmaOndan da yedim,halbuki çok ta sevmem.Yani bende sorun ne hala çözemedim...bile bile ,sevmeye sevmeye yiyorum.
Allah şifa versin çabucak...ben de spora gidiyorum.Amma niyeyse sevmiyorum hiç

Öyle mi diyossuuuuun? Yani akşam evde pasta,pilav yemiyim ha?bunu düşünmem lazım

Aleyküm selam geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…