Amin inşallahHerkese günaydın hayırlı sabahlarmusmutlu ve kaçamaksız birgününüz olsun rabbim gönlünüzden geçirdiğiniz bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin hepinize sağlık huzur ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah
ÂminHerkese günaydın hayırlı sabahlarmusmutlu ve kaçamaksız birgününüz olsun rabbim gönlünüzden geçirdiğiniz bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin hepinize sağlık huzur ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah
Büyük geçmiş olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
Benim 2 senedir regl senin anlattığın gibiydi ve uzun sürüyordu. 2 aydır metabolizmada düzeldi, regl de düzeldi.Günaydınlar arkadaşlar...İlk defadır böyle regl görüyorum,daha doğrusu göremiyorum...Dün sabah azcık gördüm kaçtı,daha da ortalarda yok.Ama hiç böyle olmadım ben
Vücudum da sağolsun güzel bi ödem tuttu,diyetimin ikinci günü ve sadece 800gram inmişim.Oysaki 2 gitmişdi çoktan...Neyse şikayetlenmeyi bırakıp alıntılarıml cevaplayıp işlere koyulalım.Akşam kv nin doğum günü rakibem bu hafta çok şanslısın bütün her şey senden yana...bunu iyice kullan sonrasında hiç bi yarışı sana vermem....deeeermişim
çok güzel...ben her şeyi çok iyi biliyorum,100lerce kadını zayıflatıyorum,kendi vücudumu çok çok iyi biliyorum amma gel görki diete adapte olamıyorum,İkinci doğuçdan sonra 21kiloyu verdim durdum,66dan inemedim.şimdi de artarak gidiyorum.Bir zamanlar 60ı gördüyüm tanitada şimfi 73 görüyorum.Kendimi çok kınıyorum,ama frenliyemiyorum.Belki bu liste,mesuliyyet beni dizginler...İşlerin yoğunluğundan burdan kopmaktan da korkuyorum...izinli üye olduğun için her an girebilirsin.
Bu konuda yazacak şey çok aslında.Öncelikle bi oturuşa yarım ekmek yiyen birine iki dilim ekmek vermek yanında pilav falan yoksa normal bi durum,her halukarda kilo verir.ben veriyormuyum,hayır.Ekmeyi kilo vermede çok sevmediyim için menülerde çok fazla vermiyorum.Sadece sabah kahvaltıda 2dilim yesen yeterli.Öylenleri tahıl kullansanız çok güzel olur.Bi de kilonuz kaç? Bu arada süt verme dönemi kilo verme adına super bi dönem.Elbette doğru diyetle...Emziriyorum yemezsen sütün kesilir dedi. Süt kesilir deyince akan sular duruyor. Ben normal zamanda 1 oturusta yarım ekmek yiyebilirimyedimde ondan bu haldeyim.
Bebegim az kilo alıyor e ben kilo alıyorum bir diyetisyen deneyim dedim. 1 2 hafta. Online bu arada. Olmadi bırakırım.
Evet çok haklısın,güzel bitki çayları da ilave edersek,ne bebekte gaz kalır,ne de bi de kilocanım emzirmek özel bir durum ama sen kilo vermek de istiyorsun,bu kadar çok ekmeğin sütle alakasını da çözemedim. bol bol su içip sağlıklı ve dengeli beslenmek yeterli süt için._AYNURA_ beslenme danışmanıymış sana fikir verebilir.
Önce bi sakinleş canım.Günde 6dilim ekmek yiyerek kilo vere biliyormusun?Benim ilk oğlum 1800 1700 1600 seklinde ilk 3 ay kilo almıştı. Gerçi minnak doğmuştu kendisi ama. Bu sıpamında kilosu iyi doğdu. Fakat sarılık oldu yenidoganda kaldı 800 1200 800 seklinde kilo aldi haftaya aşısı var ve sanirim bu ay 400 gram aldı. Asida netleşecek. Belki diyetisyenle kilo almasını duzenlerim dedim. 600 gramdan az alınca mamaya başlatıyorlar ya. Kafam çok karışık.
_AYNURA_ bana fikir verebilir misin?
tam buğday ekmeyi yerine pilavlar tercih ede bilirsin,öylenleri...Evet iyi olur aslında_AYNURA_ attığım resimlere bakabilir misin?
Tam bugday ekmegi süt arttirir dedi.
afferim sana.Yok ben dün burda iki atal pasta yedim,eve gittim ciyer kavurmaBanane, yemeseydin. Ben ne tatlılar ne pastalar gördüm, yarım çatal bile yemedim.
Sende yemeseydin
Allah şifa versin çabucak...ben de spora gidiyorum.Amma niyeyse sevmiyorum hiçSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
Öyle mi diyossuuuuun? Yani akşam evde pasta,pilav yemiyim ha?bunu düşünmem lazımBenim 2 senedir regl senin anlattığın gibiydi ve uzun sürüyordu. 2 aydır metabolizmada düzeldi, regl de düzeldi.
Bu hafta dediğin gibi olsun, haftaya hodri meydan diyecemde, yok yok vazgeçtimdemiyorum, bendede hatırı sayılır bir eksi var
Aleyküm selam geçmiş olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sen düşünedur, ben dört nala koşuyorumÖyle mi diyossuuuuun? Yani akşam evde pasta,pilav yemiyim ha?bunu düşünmem lazım
Meyva yememeli 9 hafta oldubomba gibi sağlık tabağımla karşınızdayımmmm
Neden?Sabah kahvaltıda mutlaka 1meyve yenmeli...Meyva yememeli 9 hafta oldu
Değişik program uyguluyorum, bir müddet daha yasak.Neden?Sabah kahvaltıda mutlaka 1meyve yenmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?