- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Seninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..
Eve görücüler gelecek galiba
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canımAmin canım tskler
Ay seni gördüğüme ne kadar sevindim canımAaaaa.... Kimleri görüyorum
Nasılsın Denizciğim
Canım sen zaten kendi başına yapma sporu. Salonda hoca kontrolünde çok doğru yapmışsınYok yok spor Hocasına ilk günden dedim boyun fıtığı ve hafif de olsa bel fıtığı var diyebilgisayara not edip ona göre Program hazirlamislar tabi kilo da fazla olunca fazla zorlamiyorlar
Geçmiş olsun. Sana kim dedi yağmurda cam sil diye? Ben azıcık rüzgarda silsem 1 hafta tutulurumÜstelik hâlâ hastayım
Al birini vur ötekineBüyük kapışma kokusu alıyorum
Deyin bakıyım, kimin iradesi sağlam.
Onu tutacam
Benim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedik
Kum saati gibi süper olur mu
Yanlış anladın sen
Mesela belim 90 cm ise bacağım 80 cm
Birgül mü adı atsana banaOy yerim ben o Sultanı ♡♡♡♡♡ Adıyla ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşasın
Kiz mı :) yoksa niyeti bozdun mu
Kız İg de bir gül var onu takip ediyormusun ) oda senin gibiydi Yeminle hatun da gram kalça kalmamış ama inatla spor yapmaya devam etti ve cok yürüdü
Hele bi kilonuzu yazınCanım sen zaten kendi başına yapma sporu. Salonda hoca kontrolünde çok doğru yapmışsın
Geçmiş olsun. Sana kim dedi yağmurda cam sil diye? Ben azıcık rüzgarda silsem 1 hafta tutulurum
Al birini vur ötekine
Ama sen yine de beni tutu.
Birgül mü adı atsana bana
Yok niyet sağlam isim mi bulayım şimdi ona
Ama yanlış yapıyorsun.Ben yazılamadım spora
Kendime zaman ayırmak spor için ayırmak özellikle gereksiz geliyor
Bundan ötürü affedin mi diyorsunYav işte anne emeği diyorum. Geçen gece komşum oğlana beslenme poğaça yapmış. 4 tanede bana gönderdi dumanı üstünden miss. Eşim 2 taneyi gömdü. Bende dumanını içime çektim. Annem ta sabah yapmış buz gibi ama onu es geçemedim. Kete kurabiye filan da vardı. Onlara elimi sürmedim. Çayımı alıp usluca oturdum
Ben affetmesem sen affetmesen nasıl çıkar kilolar meydane arka fonda hepimiz kardeşiz bu kilo ne diye oy oyBundan ötürü affedin mi diyorsun
37 bazen pencereden bile bakmak zor geliyorAma yanlış yapıyorsun.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35'i geçip 40a yaklaşınca ömrümü harcadım, kendim için bir şey yapmadım diyorsun. Karşıdan bir ses geliyor ve yapsaydın biz mi engel olduk diyor.
Günde kendine ayıracağın 1 saat. Hiçte gereksiz diye düşünme.
Evin işi bitmez. Çocuklar büyür evden ayrılır. Sende senden vazgeçersen?
Geçmiş olsun Banuş. Kas ezilmesi de olabilir. Dinlendir yarın diyeceğim ama popişin yer görüyor mu?Valla bende açıkçası büyük kızı gaza getirmek için yazıldım ama kulaklığı takip spor yaparken iyiki diyorumGerçi bacağım kastığı halde spora gittim diye Eşimden sağlam fırça yedim perşembe geçmemiş olursa minik bir ağrı da olsa gitmeyeceğim söz verdim Malum daha yeni ayağımı burkmustum ve tam geçmeden spora başlayınca bugünde aynı ayağım kasinca fırçayı hak ettim perşembe kızı ve arkadaşı götürür onlar çıkana kadar beklerim danışmanın orda dedim de kabul etti gerçi geçer bence yarına kadar ama eşim damar damar üzerine deng gelmiştir diyor inşallah değildir de sabaha birşey kalmaz
Çocuk haklı araya bir Sultan lazımBenim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedik
Farkettim. Menüleri gördükçe küçük dilimi yuttum.Yok yahu ne korkması, merdane salladım yine kaçırdılar, şeytan emoji yolladım yine yediler
Maşallah seninki fenaymis
Benimki genelde kendine çalışırheee ara da da Babasına az Romantik olsan ne olur şu kadincagiza çiçek getirsen der Babası da ben Ormantigim alamam der
Kızım hiç filmlerdeki gibi sanma erkekleri her gün çiçek almalar diyorum oda ben Romantik olsun isterim diyor
Gerçi adamın hakkını yemiyeyim arada çiçek alır oda ancak beni dellendirdikten sonra
Aynı bıraktığın gibi. sen mezun olup gittiğinde de 80 kiloydum hala öyleyimAy seni gördüğüme ne kadar sevindim canımben iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun güzelim ?
Katibe, yaz kızım.Hele bi kilonuzu yazın
Birde cuma kilonuzu görüyüm , ona gore karar veriyim
Böyle olmaz ama.. Affedersek yine yaparsın.Ben affetmesem sen affetmesen nasıl çıkar kilolar meydane arka fonda hepimiz kardeşiz bu kilo ne diye oy oy
Yazık işte. Yaş geçiyor maalesef. Bazen kilolarımızdan dolayı sosyal hayata karışmak istemiyoruz ama bir yerden başlamamız lazım.37 bazen pencereden bile bakmak zor geliyor
Daha cumaya o 5 hurmada kalkacakÇocuk haklı araya bir Sultan lazım
Farkettim. Menüleri gördükçe küçük dilimi yuttum.
Allah'tan elim kolum tutulmadı da yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?