Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kız bu sincap Amerkalı mı yoksa , tarzı hiç türkish değil hey adamım falan da diyor mu

Çocuklar nasihatten değil örnekten birçok şeyi aliyorlar bizden..benim küçük kizimda eskisi gibi değil....bitter çikolatayi asla sevmezdi..şimdi kendisi tercih ediyor daha sağlikli diye..:)

tez kellesi vurula
eti benim kemiği sizin

hay banuşum yakuzum sen günlük hafif yürüyüşlerini yapsana ilk etapta, o kadar aletlerle spora yönelmek bize iyi gelmiyor biliyosun. yamıluyoruz

heh görmek istediğim saram hep böyle ol

geçmiş olsun canım aman sıcak tut kendini hasta olma

domatesli pasta demek ahahah kız domates ödem tutuyo desen, bu sefer yeşil çaylı falan isticek

Çarşamba günü balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bir şey olmazsa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela

Dün tartida güzel bir rakam gördüm...eyer cumaya kadar değişmez ise mezun olcam bu cuma kismet olursa..

asla bunu tuzsuz yiyemem asla şunu şekersiz içemem diye birşey yok...ben yumurtayi salataliği paprikayi domatesi vs..tusuz yiyemezdim..şimdi tam tersi..tuzlu yiyemiyorum...kahveyi şekersiz içemem derdim şimdi içebiliyorum..kendimizi neye aliştirirsak nasil aliştirirsak öyle yaşariz

2güne kilon indimi?
Çay olarak kimyon+rezene+dereotu tohumu+anason demlemesi çok iyidir.amma günde 2-3 litre su yerine sıcak sıcak ondan içilmeli.Hem sütü artıracak,hem gazı alacak,hem de metob.ı hızlandıracak.

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun canım umarım basit bir şey çıkar ve kolayca geçer. Spor kariyerin de kaldı yerden devam eder

500 gram eksideyim. Saydıklarını not aldım deneyeceğim.

Anladim teşekkür ederim cevabin için

Ayy ben çok yoruldum sabah sabah okul toplantısina gittim .Öğle arası diye çocuklar ille kal dediler oyun oynadım onlarla birlikte yağ satarım bal satarım ,eski minder derken çok yoruldum . Yeni eve geldim yarım saat sonra okul çıkışı yeniden yürüyüş zamanı Hepsi cuma günü eksi gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…