kız bu sincap Amerkalı mı yoksaAynı bıraktığın gibi. sen mezun olup gittiğinde de 80 kiloydum hala öyleyim
İşler güçler hep aynı. Zeynep büyütüyoruz. Daha doğrusu o bizi büyütüyor
Bugün akşam okuldan aldım. Eve giderken fotograf makinesinin hafıza kartı yokmuş. Hemen alalım diye tutturdu.
Yolda "Babana sorup izin aldın mı? O bizi evde sanıyor. Bu yanlış değil mi?" dedim.
Hemen whatsapp babasına sesli mesaj bırakıyor.
"Biz greenporta gidiyoruz. bunda kızacak bir şey yok. Tamam mı? İstersen otur bir düşün bu doğru mu değil mi diye? Anladın mı? "
Sen anlat sende ne var ne yok?
Çocuklar nasihatten değil örnekten birçok şeyi aliyorlar bizden..benim küçük kizimda eskisi gibi değil....bitter çikolatayi asla sevmezdi..şimdi kendisi tercih ediyor daha sağlikli diye..:)Bu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren."
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış
O bilinci aşılayamamışım demek
tez kellesi vurulaBöyle olmaz ama.. Affedersek yine yaparsın.
Kaptanmoni yok mu bunu cezası?
Yazık işte. Yaş geçiyor maalesef. Bazen kilolarımızdan dolayı sosyal hayata karışmak istemiyoruz ama bir yerden başlamamız lazım.
İnsanoğlu sosyal bir varlık
hay banuşum yaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
heh görmek istediğim saramgünaydın kızlar bugün yeni bir gün hepimize bol enerjik bol sağlık bol huzur ve bol mutluluk diliyorum yaza az kaldı fit ve güzel olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız hadi kızlar bugünden tezi yok sağlıklı yaşama başlıyoruz tamam mı
geçmiş olsun canım aman sıcak tut kendini hasta olmaBoynundan korkarken bacağım mı şimdi de çok geçmiş olsun
Bende sevmiyorum. Bugün giyindim küçüğü kreşe bıraktım gözüm yemedi geri eve döndüm yoksa yürümeyi planlıyordum
Güzel tabak. Ben ortadan yiyorum dengem şaşıyor az mı çok mu bilemiyorum
Hasta olucam sanırım içim dışım titriyor yatıyorum. Dün göre artıdayım malesef bugün güzel geçer inşallah
Adamın demiyor ama "Hey Dostum" diyorkız bu sincap Amerkalı mı yoksa, tarzı hiç türkish değil hey adamım falan da diyor mu
domatesli pasta demek ahahahBu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren."
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış
O bilinci aşılayamamışım demek
Dün tartida güzel bir rakam gördüm...eyer cumaya kadar değişmez ise mezun olcam bu cuma kismet olursa..Çarşamba günü balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bir şey olmazsa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
2güne kilon indimi?104 kilo ile başladım bu diyete 2 gün uyguladım. Bu arada 100 kilo iken 3 yıl önce farklı bir diyetisten bana 2 hafta 6 dilim ekmek vermişti yine. O zamanda kilo vermiştim sonra 4 e düşürmüştü.
Bebegim bu ay kilo almadı. Kesinlikle mama baslamak istemiyorum. Ben kiloluykende mutsuzum.
Gaz konusuna gelince rezene içtim. Kimyon denedim. Oğluma metsil adında damla kullanıyorum. Gaz yapma ihtimali olan hiç birşeyi yemiyorum. Sonuç bu gece saat başı uyandım.ilk üc aya gore daha iyiyiz. Gündüz 1 de uyanıp gece sabah 4 e kadar uyuyamadığı zamanlar oldu.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
Günaydın canımGünaydin günaydin günaydin herkese
Geçmiş olsun canım umarım basit bir şey çıkar ve kolayca geçer. Spor kariyerin de kaldı yerden devam ederSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
HosgeldinMerhaba kızlar
500 gram eksideyim. Saydıklarını not aldım deneyeceğim.2güne kilon indimi?
Çay olarak kimyon+rezene+dereotu tohumu+anason demlemesi çok iyidir.amma günde 2-3 litre su yerine sıcak sıcak ondan içilmeli.Hem sütü artıracak,hem gazı alacak,hem de metob.ı hızlandıracak.
Ahmet Apa ile yitik şifayi ücretsiz bulanlar facbok sayfasinda özel bir perhiz bu...2 hafta sonra bende başlayacağim...maksat kilo vermek olmayacak benim için...vücüttaki toksinlerden temizlenmek..organlarin ciyerin böbreğin bağirsağin kanin temizlenmesi konusunda özel bir diyet..birçok hasta şifa bulmuş bu perhizin sayesinde..hatta ameliyatin eşiğinden donmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?