Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Boynundan korkarken bacağım mı şimdi de çok geçmiş olsun
Bende sevmiyorum. Bugün giyindim küçüğü kreşe bıraktım gözüm yemedi geri eve döndüm yoksa yürümeyi planlıyordum
bomba gibi sağlık tabağımla karşınızdayımmmm
Güzel tabak. Ben ortadan yiyorum dengem şaşıyor az mı çok mu bilemiyorum
@yts38 günaydın cano, geciktin
Hasta olucam sanırım içim dışım titriyor yatıyorum. Dün göre artıdayım malesef bugün güzel geçer inşallah

günaydın kızlar bugün yeni bir gün hepimize bol enerjik bol sağlık bol huzur ve bol mutluluk diliyorum yaza az kaldı fit ve güzel olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız hadi kızlar bugünden tezi yok sağlıklı yaşama başlıyoruz tamam mı

Geçmiş olsun canım

Tamam

104 kilo ile başladım bu diyete 2 gün uyguladım. Bu arada 100 kilo iken 3 yıl önce farklı bir diyetisten bana 2 hafta 6 dilim ekmek vermişti yine. O zamanda kilo vermiştim sonra 4 e düşürmüştü.

Bebegim bu ay kilo almadı. Kesinlikle mama baslamak istemiyorum. Ben kiloluykende mutsuzum.
Gaz konusuna gelince rezene içtim. Kimyon denedim. Oğluma metsil adında damla kullanıyorum. Gaz yapma ihtimali olan hiç birşeyi yemiyorum. Sonuç bu gece saat başı uyandım. ilk üc aya gore daha iyiyiz. Gündüz 1 de uyanıp gece sabah 4 e kadar uyuyamadığı zamanlar oldu.

Her grupta bir seviye muhabbeti var bu neyin nesi acaba?
Ahmet Apa ile yitik şifayi ücretsiz bulanlar facbok sayfasinda özel bir perhiz bu...2 hafta sonra bende başlayacağim...maksat kilo vermek olmayacak benim için...vücüttaki toksinlerden temizlenmek..organlarin ciyerin böbreğin bağirsağin kanin temizlenmesi konusunda özel bir diyet..birçok hasta şifa bulmuş bu perhizin sayesinde..hatta ameliyatin eşiğinden donmüşler

Son düzenleme:
kuzunun doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara.

Çok çok çooook geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Ne çektin be Banu..

kan değerlerine baktırdın mı, eksik gedik var mı? en önemlisi de insülin direnci, uyku hali yapıyor yemeklerden sonra

geçmiş olsun banuşum, çok zorlama bacağını

Canim ekmek hamur işi pirinç tatli tuzlu bunlardan 1 çatal dahi olsa 1 lokma bile olsa yememen gerekiyor..hatta meyvedende uzak dur şeker seviyesi yüksek olanlardan özelikle..onlarda tatli isteğini tetikliyor ben kendimden biliyorum..ilerde düzene girdiğinde yine yersin kahvaltida

Bu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren."
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış
O bilinci aşılayamamışım demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…