Boynundan korkarken bacağım mı şimdi de çok geçmiş olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
Bende sevmiyorum. Bugün giyindim küçüğü kreşe bıraktım gözüm yemedi geri eve döndüm yoksa yürümeyi planlıyordumçok güzel...ben her şeyi çok iyi biliyorum,100lerce kadını zayıflatıyorum,kendi vücudumu çok çok iyi biliyorum amma gel görki diete adapte olamıyorum,İkinci doğuçdan sonra 21kiloyu verdim durdum,66dan inemedim.şimdi de artarak gidiyorum.Bir zamanlar 60ı gördüyüm tanitada şimfi 73 görüyorum.Kendimi çok kınıyorum,ama frenliyemiyorum.Belki bu liste,mesuliyyet beni dizginler...İşlerin yoğunluğundan burdan kopmaktan da korkuyorum...
Bu konuda yazacak şey çok aslında.Öncelikle bi oturuşa yarım ekmek yiyen birine iki dilim ekmek vermek yanında pilav falan yoksa normal bi durum,her halukarda kilo verir.ben veriyormuyum,hayır.Ekmeyi kilo vermede çok sevmediyim için menülerde çok fazla vermiyorum.Sadece sabah kahvaltıda 2dilim yesen yeterli.Öylenleri tahıl kullansanız çok güzel olur.Bi de kilonuz kaç? Bu arada süt verme dönemi kilo verme adına super bi dönem.Elbette doğru diyetle...
Evet çok haklısın,güzel bitki çayları da ilave edersek,ne bebekte gaz kalır,ne de bi de kilo
Önce bi sakinleş canım.Günde 6dilim ekmek yiyerek kilo vere biliyormusun?
tam buğday ekmeyi yerine pilavlar tercih ede bilirsin,öylenleri...
afferim sana.Yok ben dün burda iki atal pasta yedim,eve gittim ciyer kavurmaOndan da yedim,halbuki çok ta sevmem.Yani bende sorun ne hala çözemedim...bile bile ,sevmeye sevmeye yiyorum.
Allah şifa versin çabucak...ben de spora gidiyorum.Amma niyeyse sevmiyorum hiç
Güzel tabak. Ben ortadan yiyorum dengem şaşıyor az mı çok mu bilemiyorumbomba gibi sağlık tabağımla karşınızdayımmmm
Hasta olucam sanırım içim dışım titriyor yatıyorum. Dün göre artıdayım malesef bugün güzel geçer inşallah@yts38 günaydın cano, geciktin
Tek öğünmü olacak 3 cü seviye...eyvahDeğişik program uyguluyorum, bir müddet daha yasak.
Cuma günü tek öğüne başlıyorum, haydi bana yetiş
Geçmiş olsun canımBoynundan korkarken bacağım mı şimdi de çok geçmiş olsun
Bende sevmiyorum. Bugün giyindim küçüğü kreşe bıraktım gözüm yemedi geri eve döndüm yoksa yürümeyi planlıyordum
Güzel tabak. Ben ortadan yiyorum dengem şaşıyor az mı çok mu bilemiyorum
Hasta olucam sanırım içim dışım titriyor yatıyorum. Dün göre artıdayım malesef bugün güzel geçer inşallah
Evet, tek öğün akşam yemeğiTek öğünmü olacak 3 cü seviye...eyvah
Tamamgünaydın kızlar bugün yeni bir gün hepimize bol enerjik bol sağlık bol huzur ve bol mutluluk diliyorum yaza az kaldı fit ve güzel olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız hadi kızlar bugünden tezi yok sağlıklı yaşama başlıyoruz tamam mı
çok güzel...ben her şeyi çok iyi biliyorum,100lerce kadını zayıflatıyorum,kendi vücudumu çok çok iyi biliyorum amma gel görki diete adapte olamıyorum,İkinci doğuçdan sonra 21kiloyu verdim durdum,66dan inemedim.şimdi de artarak gidiyorum.Bir zamanlar 60ı gördüyüm tanitada şimfi 73 görüyorum.Kendimi çok kınıyorum,ama frenliyemiyorum.Belki bu liste,mesuliyyet beni dizginler...İşlerin yoğunluğundan burdan kopmaktan da korkuyorum...
Bu konuda yazacak şey çok aslında.Öncelikle bi oturuşa yarım ekmek yiyen birine iki dilim ekmek vermek yanında pilav falan yoksa normal bi durum,her halukarda kilo verir.ben veriyormuyum,hayır.Ekmeyi kilo vermede çok sevmediyim için menülerde çok fazla vermiyorum.Sadece sabah kahvaltıda 2dilim yesen yeterli.Öylenleri tahıl kullansanız çok güzel olur.Bi de kilonuz kaç? Bu arada süt verme dönemi kilo verme adına super bi dönem.Elbette doğru diyetle...
Evet çok haklısın,güzel bitki çayları da ilave edersek,ne bebekte gaz kalır,ne de bi de kilo
Önce bi sakinleş canım.Günde 6dilim ekmek yiyerek kilo vere biliyormusun?
tam buğday ekmeyi yerine pilavlar tercih ede bilirsin,öylenleri...
afferim sana.Yok ben dün burda iki atal pasta yedim,eve gittim ciyer kavurmaOndan da yedim,halbuki çok ta sevmem.Yani bende sorun ne hala çözemedim...bile bile ,sevmeye sevmeye yiyorum.
Allah şifa versin çabucak...ben de spora gidiyorum.Amma niyeyse sevmiyorum hiç
Her grupta bir seviye muhabbeti var bu neyin nesi acaba?Evet, tek öğün akşam yemeği
Ahmet Apa ile yitik şifayi ücretsiz bulanlar facbok sayfasinda özel bir perhiz bu...2 hafta sonra bende başlayacağim...maksat kilo vermek olmayacak benim için...vücüttaki toksinlerden temizlenmek..organlarin ciyerin böbreğin bağirsağin kanin temizlenmesi konusunda özel bir diyet..birçok hasta şifa bulmuş bu perhizin sayesinde..hatta ameliyatin eşiğinden donmüşlerHer grupta bir seviye muhabbeti var bu neyin nesi acaba?
kuzunun doğum günü kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara.Slm kızlar bugün oğlumun doğum günüydü dikkat ettim gün boyu gece malesef şekerli kaçırdım
Menüm
Sabah lor peyniri 3 zeytin 2 ceviz ? Çay bardağı süt
Öğle beyaz et tavuk ve 1 kase çorba
Ara bbadem
Akşam yemeği yemedim pastalardan atıştırdım
Şu 2 lt spor yok
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa
Gece az buçuk acillik oldumbacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık
Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesapSpor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak
Kocadon da temiz bir fırça yedim tabiAşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım
Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudumama cidden Düşman başına vermesin Allah
kan değerlerine baktırdın mı, eksik gedik var mı? en önemlisi de insülin direnci, uyku hali yapıyor yemeklerden sonraKızlar geçen ölçü aldım belim ile bacağım arasında 10 cm fark var. Tek bacak.
Belim çok ince olduğu için basen ler daha geniş görünüyor.
2 gündür çeyrek kete yedim öğlen ve diğer günlere göre uyku hali oluştu tatlı ve ekmek isteği arttı. İsteklerime dur demekte zorlandım. Bunlar hep birbirini tetikliyor
geçmiş olsun banuşum, çok zorlama bacağınıValla bende açıkçası büyük kızı gaza getirmek için yazıldım ama kulaklığı takip spor yaparken iyiki diyorumGerçi bacağım kastığı halde spora gittim diye Eşimden sağlam fırça yedim perşembe geçmemiş olursa minik bir ağrı da olsa gitmeyeceğim söz verdim Malum daha yeni ayağımı burkmustum ve tam geçmeden spora başlayınca bugünde aynı ayağım kasinca fırçayı hak ettim perşembe kızı ve arkadaşı götürür onlar çıkana kadar beklerim danışmanın orda dedim de kabul etti gerçi geçer bence yarına kadar ama eşim damar damar üzerine deng gelmiştir diyor inşallah değildir de sabaha birşey kalmaz
ayyySeninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..
Eve görücüler gelecek galiba
Canim ekmek hamur işi pirinç tatli tuzlu bunlardan 1 çatal dahi olsa 1 lokma bile olsa yememen gerekiyor..hatta meyvedende uzak dur şeker seviyesi yüksek olanlardan özelikle..onlarda tatli isteğini tetikliyor ben kendimden biliyorum..ilerde düzene girdiğinde yine yersin kahvaltidaKızlar geçen ölçü aldım belim ile bacağım arasında 10 cm fark var. Tek bacak.
Belim çok ince olduğu için basen ler daha geniş görünüyor.
2 gündür çeyrek kete yedim öğlen ve diğer günlere göre uyku hali oluştu tatlı ve ekmek isteği arttı. İsteklerime dur demekte zorlandım. Bunlar hep birbirini tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?