- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Hedefine az kalmış canım. Yaza fitsin insallahAyy ben çok yoruldum sabah sabah okul toplantısina gittim .Öğle arası diye çocuklar ille kal dediler oyun oynadım onlarla birlikte yağ satarım bal satarım ,eski minder derken çok yoruldum . Yeni eve geldim yarım saat sonra okul çıkışı yeniden yürüyüş zamanıHepsi cuma günü eksi gelmek için
Aynen bende öyle oluyorum. Uyu canım senin uyuma günlerin daha. Biz buradayız destek olacağız sanaOglan azicik uyurken uyusam mi temizlik mi yapsam derken sayfaya takildim kaldım bende.
Ayyy inşallah çok istiyorumHedefine az kalmış canım. Yaza fitsin insallah
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Canlarım yaa,bilmezmiyim onları tartıdan sonra oynamalarını anlatırdın hep...öp yerime hepsini...
Düm cevap yazmamışım kusura bakma ablam.
Iyi geceler
Ahmet Apa ile yitik şifayi ücretsiz bulanlar facbok sayfasinda özel bir perhiz bu...2 hafta sonra bende başlayacağim...maksat kilo vermek olmayacak benim için...vücüttaki toksinlerden temizlenmek..organlarin ciyerin böbreğin bağirsağin kanin temizlenmesi konusunda özel bir diyet..birçok hasta şifa bulmuş bu perhizin sayesinde..hatta ameliyatin eşiğinden donmüşler
Hoşgeldinmerhabalar.. Takıma yeni katıldım.
Yaşınız : 28
Boyunuz: 1,66
Mesleginiz: Mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş 4
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : ah nerden başlasamki
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: fit görünmek istediğimi giymek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Yediğim an kilo alan bi yapım var.. Diyette iken çok güzel uygularm bozdummuda çok pis bozarım :) ortam bi türlü olamadı ..
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 66
Hedef kilonuz: 58
Hoş geldinmerhabalar.. Takıma yeni katıldım.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Yediğim an kilo alan bi yapım var.. Diyette iken çok güzel uygularm bozdummuda çok pis bozarım :) ortam bi türlü olamadı ..
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Uyudum valla kendime geldim birazAynen bende öyle oluyorum. Uyu canım senin uyuma günlerin daha. Biz buradayız destek olacağız sana
Hosgeldinmerhabalar.. Takıma yeni katıldım.
Canim sen uykularini ihmal etme küçük bebeyin var..firsat buldukca uyu..metabolizmani kötü etkiler uykusuzlukUyudum valla kendime geldim biraz
KesinlikleKızlar bugün pek keyfim yok çocuklar okuldan geldi diye kalktım. Eşim kahvaltı hazırlamış 11 gibi yedik ama ben biraz isteksiz yedim ve hala açım. Çay kahve dadanıcam bakalım. Sanki hiç aç kalmadım. Ama gerçekten niyet çok önemli kızlar. Bizde niyet eksik. Ağustos ta temmuzda nasıl oruç tuttuk? Hem aç hem susuz şimdi 1 saat sonrasına dayanamıyorum. Sanki açlıktan ölcem aklım fikrim yemekte gözüm saatte
Hoşgeldin aramizabende ikinci cocugu düşünüyorum hamile kalmadan zayıflamak istiyorum.. ilk hamileliğimde çok kilo almıştım çünkü..
Güzel şeyleri düşün süt için emzirme isteğini artır. Sütüm gelecek emzircem diye düşün. Tüm herşey gibi buda beyinde bitiyorUyudum valla kendime geldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?