Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hedefine az kalmış canım. Yaza fitsin insallah

Kızlar bugün pek keyfim yok çocuklar okuldan geldi diye kalktım. Eşim kahvaltı hazırlamış 11 gibi yedik ama ben biraz isteksiz yedim ve hala açım. Çay kahve dadanıcam bakalım. Sanki hiç aç kalmadım. Ama gerçekten niyet çok önemli kızlar. Bizde niyet eksik. Ağustos ta temmuzda nasıl oruç tuttuk? Hem aç hem susuz şimdi 1 saat sonrasına dayanamıyorum. Sanki açlıktan ölcem aklım fikrim yemekte gözüm saatte

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Canlarım yaa,bilmezmiyim onları tartıdan sonra oynamalarını anlatırdın hep...öp yerime hepsini...
Düm cevap yazmamışım kusura bakma ablam.

Tamam canım seviliyorsun

Teşekkürler canım

Gülüm bende seviyelere başlamayı düşünüyorum sorularım olunca kapını çalarım canım başlangıç 15 Mart galiba
Telegrami indirdim fasten takip ediyorum can simidini okudum yapılacak başka bişey varmi

Bende düşünüyorum canım simdikt raporlarını okuyup motive olmaya çalışıyorum

merhabalar.. Takıma yeni katıldım.

Yaşınız : 28
Boyunuz: 1,66
Mesleginiz: Mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş 4
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : ah nerden başlasamki
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: fit görünmek istediğimi giymek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Yediğim an kilo alan bi yapım var.. Diyette iken çok güzel uygularm bozdummuda çok pis bozarım :) ortam bi türlü olamadı ..

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 66
Hedef kilonuz:
58

Hoşgeldin
Farkeder mi göreceğiz farkı fark edeceksin

Hoş geldin

Hosgeldin

Kesinlikle

bende ikinci cocugu düşünüyorum hamile kalmadan zayıflamak istiyorum.. ilk hamileliğimde çok kilo almıştım çünkü..
Hoşgeldin aramiza....inşallah 2.ci hamileliğinde bilincli beslenirsin gereksiz kilo almazsin .vücüdumuz deforme oluyor..sonra tekrar düzeltmekle telafi etmekle mücadele ediyoruz..onuda düzeltebilirsek tabi...işimizi gereğinden fazla zorlaştiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…