Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aslında hamileliğimde çokta bilinçsiz beslenmedim aman hamileyim herseyden yiyeyim durumu olmadı.. 20 li yaşlarımda yaklaşık 20 kilo verdim ve bunu hamileliğe kadar korudum. Hayatımdan kızartmalar paketli gıdalar ( yersem bi iki tane bisküvi yada çok ender çikolata) pilav makarna beyaz ekmek tamamen cıkarmıştım. İllaki hamur işi yiyordum ama kendime dur diyebiliyordum ve gün içinde onun telafisini yapıyordum..

Ama hamilelikte o esmer ekmekten yediğim sebzelerden vs tiskinti geldi..Yani bakınca bile midem bulanıyordu.. Hamilelikte pilavdan da makarnadan da beyaz ekmekten de yedim ama gene ölçülüydü.. doktora her gittiğimde 5 er kilo fazla cıkıyordum

uzun yazdım kusura bakmayın.. demek istediğim hayatınızdan bi ürünü tamamen cıkarmayın.. sonrasında ölçülü bile yediğimizde vücut hemen onları depo yapıyor.

Kuzunun doğum günü kutlu olsun, akıllı çocuk, domatesli pasta istiyor

uzun yaz canım hiç önemli değil

Hepsini okumuşsun zaten, ayrıca sorun olursa seve seve anlatırım.
Facede sss bölümü varmış.
Sık sorulan sorular, vaktin oldukça orayı okursan aklına takılan herşeyi bulursun

Hoşgeldin canım
Aynı benim gibi, ya hep ya hiç

boş durmayım menü paylaşayım bende
sabah 10.30 1 haslama yumurta domates maydonoz 1 çatal peynir 2 halka sucuk
ara 2 tane tarçınlı kahve 2 tane ceviz
akşam çakma iskender yaptım. kuş başı etleri haşladım(3 yk kadar) 3 yk yoğurt 1dlm kızarmış ekmek
su 1lt yakın. spor yok.
sol ayağımdan ameliyat oldu bir kaç ay oldu. akşam lesli yaparken ağrıdı nedense?

şu kahvaltılardan sucuğu ne zaman çıkarıcaz acaba
ayağını zorlama yeni sayılır daha ameliyatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…