Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cumadan cumaya gidiyom anneme canım uzak bize gittiğimi kalıyoz mecbur :) Ama annem cumartesi kayseriye gidiyor kızkardeşimin yanına 1 ay yok

Biz annemle farkli sehirlerdeyiz. Ama annem bu kiz bizde. Kizima bakmaya geldi. Yaza kadar beraberiz.
Simdiden allah kavustursun

Bir ben sevmiyorum balığı herhalde cenk bugün zorla yedirdi.
Burfaki kizlar bilir, ben haftada en az 2 kez yerim hatta elimden gelse 2 gun de bir de yerim. Yeter ki balik olsun. Kokusunu duyunca icim gidiyor

Amin canım, gitmese keşkede kızkardeşimin bebek hastalandı rota virüsü iyileşemedi
Balığım kokusu bile kusma hissi uyandırıyor bende

Amin canım, gitmese keşkede kızkardeşimin bebek hastalandı rota virüsü iyileşemedi
Balığım kokusu bile kusma hissi uyandırıyor bende
Cok gecmis olsun, asi yaptirmadilar mi?
Cok tehlikeli bir virus. Gitsin annen, bebek hasta ilunca resmen hayat duruyor, en azindan destek olur annen. Haftasonundan beri annem biz de, cok iyi geldi vallahi..

Galiba canım burnumda akıyor

Eklerine sağlık canım.
ben tüm gün tek başımaydım kimsecikler gelmiyor yemek yerken herkes gelmiş:=)

dikkat et canım kendine, ıhlamur nane limon falan iç :)

ay kuzu resmen 9 da uyudum. neler oluyor banaaa :))

Offf ben mutsuzum yaa. Bu hafta hic kilo veremedim. Niye ki..

Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf

kızlar bende kilo veremedim , sadece 100 gr. ve hafta içinde hep bi + bi - oldu. kilo aldığımızdan değil ödemden bence. Havaların etkisinden diye düşünüyorum.

günaydın kızlar.. Garfieldınız geldi dün 9 da uyumuşum, sabaha kadar uyudum. tabii sabah ışığı açtığımda gözlerimi kıstım hemen ağrı yaptı :) vücudum çok uyumaktan da ödem yapmış olabilir bilemiyorum ama bu havalar çok fena.. sıcağı görünce hemen mayışıp uyuyorum. Bide erkenden uyuyakaldığım için sandviçte hazırlayamadım bu sabah bi simit kaçamağı yapcam. haftasonu telafi edicem bu kaçamağı. yarın nişan var arkadaşımın orda tepinirim bide :)))

bu hafta yine vücudum kilo durmasına geçmiş. 100 gr vermişim sadece, kilom 59,00.

Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69

Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..

canımm havalardannn , vücut ödem topluyor. aferin böyle yürüyüş yap. sonunda direnç kırılıp kilolar da gidecek ))

Günaydın. Bende sekiz gibi uyufum güya yurttaki seminere katılcaktım. Telafi için nelerr dikkat ediyorsun ki?
Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69

Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..

Üzülme xanım demekki haftaya daha çok gitcek.

@erigim benim kilom 57.3 bu hafta hastada olucam muhtemelen.

canım havalardan herkeste bi uyku hali mevcut.

telafi için yarın ekmeği azaltıcam (sadece kahvaltıda 1 dilim ), sebze ve protein yiyeceğim. kaçamak hiç olmayacak ve spor yapacağım. onun dışında bol limonlu su içeceğim, çok iyi ödem söküyor.

• Lodos: Bedensel ve ruhsal açıdan insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve uykusuzluk veya aşırı uyku hali, baş ve mide ağrısı, yorgunluk, huzursuzluk, iştahsızlık veya aşırı iştah gibi pek çok probleme neden olan lodos vücutta su toplanması ve şişkinliğe neden olan önemli bir faktördür.

bende bu hafta aşırı uyku, baş ve mide ağrısı ve iştah yaptı

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ / /% )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%1.17 )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 / / /% )

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta once 79.2
simdi 79
2 haftada 200 gr vermisim bu ne yaa ayran detoksu bana sart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…