Bir ben sevmiyorum balığı herhalde cenk bugün zorla yedirdi.Sagol canim yemis kadar oldum :))
Ruzgar zaten cok seviyo baligi bayila bayila yer
Cumadan cumaya gidiyom anneme canım uzak bize gittiğimi kalıyoz mecbur :) Ama annem cumartesi kayseriye gidiyor kızkardeşimin yanına 1 ay yok
Burfaki kizlar bilir, ben haftada en az 2 kez yerim hatta elimden gelse 2 gun de bir de yerim. Yeter ki balik olsun. Kokusunu duyunca icim gidiyorBir ben sevmiyorum balığı herhalde cenk bugün zorla yedirdi.
Sen ayran kuru yapacaktin, yaptin miInsallah yaa
P.tesi yogurt kuru yapcam zaten bakaljm nolcek
Amin canım, gitmese keşkede kızkardeşimin bebek hastalandı rota virüsü iyileşemediBiz annemle farkli sehirlerdeyiz. Ama annem bu kiz bizde. Kizima bakmaya geldi. Yaza kadar beraberiz.
Simdiden allah kavustursun
Burfaki kizlar bilir, ben haftada en az 2 kez yerim hatta elimden gelse 2 gun de bir de yerim. Yeter ki balik olsun. Kokusunu duyunca icim gidiyor
PazqrteSi yapicam insallah p.twsi sali 2 gunsosyoloji12 .!.:Sen ayran kuru yapacaktin, yaptin mi
Cok gecmis olsun, asi yaptirmadilar mi?Amin canım, gitmese keşkede kızkardeşimin bebek hastalandı rota virüsü iyileşemedi
Balığım kokusu bile kusma hissi uyandırıyor bende
Galiba canım burnumda akıyor
Eklerine sağlık canım.
ben tüm gün tek başımaydım kimsecikler gelmiyor yemek yerken herkes gelmiş:=)
Birçok kişininde yok benim de pek kullandığım söylenemez
Bi fincanda ben ben ben
Brokoli
Supersin
Canim geçmiş olsun Rabbim huzura kavuşturan herşey boş değil biz bu dünyaya bi boşluk için gönderilmiş olamayız evet bazı insanlar umursamaz katlanılmaz oluyor bazen hepsini poşete koyup çöpe arasında gelsede onların çevrede olmasının bile bir amacı bir sınavı var
İlaç konusunu şöyle deyim grubun yarısı kullan yarısı kullanma demiş ben gitsem kendimi anlatsam bana belki daha ağrılarını verir ana ben kendimi suya anlatıyorum su akıp götürüyor
Rabbim bu canı bu bedene nasıl sigdirmissa bu sıkıntıyı da öyle çıkarır
Cunku ankara donuyor şapka orcem Ankaraya usudukce bizi usutuyor
Tus derken drumuz mu var hemde bu Dr bi tabak pilav bide cikolatami yiyor hala dün ne demiştik lütfen bir daha bu şekilde menü girmek istemiyorum zira bu tarz menüler aklına düşüyor ve kacamaga teşfik ediyor
Dersu dinle kız
Ahh gelebilse kircakta gelemiyo yarın yine gel diyerek ugurlandim
Hosgeldin canım kontenjandan değildir o vereceğim kilo az olduğu için almak istemiyorlardir ilk sayfada kurallarını var 2hafta deneme üçüncü cuma listelere gidiyorsun ama tmm dersen bugün başlıyor üyeliğin
uyuma gelin kalk kahve yap
Offf ben mutsuzum yaa. Bu hafta hic kilo veremedim. Niye ki..
Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf
Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69
Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..
Günaydın. Bende sekiz gibi uyufum güya yurttaki seminere katılcaktım. Telafi için nelerr dikkat ediyorsun ki?günaydın kızlar.. Garfieldınız geldidün 9 da uyumuşum, sabaha kadar uyudum. tabii sabah ışığı açtığımda gözlerimi kıstım hemen ağrı yaptı :) vücudum çok uyumaktan da ödem yapmış olabilir bilemiyorum ama bu havalar çok fena.. sıcağı görünce hemen mayışıp uyuyorum. Bide erkenden uyuyakaldığım için sandviçte hazırlayamadım bu sabah bi simit kaçamağı yapcam. haftasonu telafi edicem bu kaçamağı. yarın nişan var arkadaşımın orda tepinirim bide :)))
bu hafta yine vücudum kilo durmasına geçmiş. 100 gr vermişim sadece, kilom 59,00.
Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69
Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..
Günaydın. Bende sekiz gibi uyufum güya yurttaki seminere katılcaktım. Telafi için nelerr dikkat ediyorsun ki?
Üzülme xanım demekki haftaya daha çok gitcek.
@erigim benim kilom 57.3 bu hafta hastada olucam muhtemelen.
Süper menü canımBu da benim menüm:)
Bu da benim menüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?