Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen kendini hazırla takımı kilitlemeyelim dükkân senin

Ben bas koydum @erigim hodri meydan senden önce mezun olacam birakirmiyim deryacim arada yoklar seni takima müfettislik yaparimda siraya dizilirler lackalastiginda misafir yardimcin var diyip canlarina okursu
ayyy inşaallaahh sağ sağlim sağlıcakla bebişimi bi kucağıma aldığım günleri görebilsem, yarın kontrolüm var ve ben her kontrol öncesi anlamsız bir şekilde olumsuz bişey duyacakmışım korkusuyla acayip stres yapıyorum

canım bence h.sonu zor olur eşin evde ya güzel kahvaltınızı falan yapın beraber, bence pazartesi salı yap ama çarşamba günkü günde dikkat et kaçırma
Ahh o gunn ikram olmasin vi cay icip kalkalim dedmcde herkes bana guldu kendime salata turu bse yaparm carsamba gunu.
herkes bse yapip goturuyo bnde diyete uygn bse yaparm onu yerim bol bol

Ahh o gunn ikram olmasin vi cay icip kalkalim dedmcde herkes bana guldu kendime salata turu bse yaparm carsamba gunu.
herkes bse yapip goturuyo bnde diyete uygn bse yaparm onu yerim bol bol
süper olur. o gün tatlı ve hamur işinden kaçınsan yeterli. akşamıda sadece salata ve yoğurtla hafif geçirirsen telafi etmiş olursun.

Iyi dusun canim banada oyle oluyodu. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslaynca gecmisti bndeki korku. Bazen hareketini hissetmydm karnimi ovuydm hafif vuruyodum icerden hareket gelnce rahatliyodum :))

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 / / /% )

10.takım ortalaması:%

Iyi dusun canim banada oyle oluyodu. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslaynca gecmisti bndeki korku. Bazen hareketini hissetmydm karnimi ovuydm hafif vuruyodum icerden hareket gelnce rahatliyodum :))
evet bu endişemi dün bi arkadaşıma daha söylemiştim. kendiside aynı şeyi söyledi. inşaallahh canım yaaa çok dua edin, Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun

kimyager1508 deryam sadece son ortalamayi yuvarlamiyoruz

cansutr tabi bizim yılbaşı yalan oldu dimi ikinizde tavsaniz kaplumbağa olmaya karar verdim artık az az ama kararlı

tamam canımm, ona göre düzeltirim. birde senin ilk gönderdiğinde @keskee nin hesaplamasında yanlışlık vardı düzelttim.

evet bu endişemi dün bi arkadaşıma daha söylemiştim. kendiside aynı şeyi söyledi. inşaallahh canım yaaa çok dua edin, Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun
Amin canim.Allah hamislerimize bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlerese hayirlisiyla bebek nasip etsin insallah

kimyager1508 deryam sadece son ortalamayi yuvarlamiyoruz

cansutr tabi bizim yılbaşı yalan oldu dimi ikinizde tavsaniz kaplumbağa olmaya karar verdim artık az az ama kararlı
hakikaten yaaa sizin yılbaşına kadar olan bi hedefiniz vardı değil mi?? neyse kızlar yeni hedefiniz Haziran sonu, ben doğuma gitmeden siz mezun olup gideceksiniz ona göre

Kiz sacin ellerimden kalcak sus.bakiyim agzini hayra ac mübarek cuma gününde bol.bol dua et.sesli hatim yapmaya basla bak mevlid kandilide yaklasiyor bir kac gun once arastirip onu gunu duaya ibadete ayirmali

PazqrteSi yapicam insallah p.twsi sali 2 gun

ben cikiyrm kizlar size iyi aksamlar yarin gorusurz
Canım ben de ayran kürüne niyetlenmiştim ama cesaret edemedim, emzirirken çok acıkıyorum ben. Sen yapabilirsen belki ben de gaza gelirim

Vucudu sasirtmak icin ne yapmak lazim ki? Kur falan mi uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…