- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım bence h.sonu zor olur eşin evde ya güzel kahvaltınızı falan yapın beraber, bence pazartesi salı yap ama çarşamba günkü günde dikkat et kaçırmaAyran detoksu canim ya karistirdm isimleri
Aynen kendini hazırla takımı kilitlemeyelim dükkân senin
ayyy inşaallaahh sağ sağlim sağlıcakla bebişimi bi kucağıma aldığım günleri görebilsem, yarın kontrolüm var ve ben her kontrol öncesi anlamsız bir şekilde olumsuz bişey duyacakmışım korkusuyla acayip stres yapıyorumBen bas koydum @erigim hodri meydan senden önce mezun olacambirakirmiyim deryacim arada yoklar seni takima müfettislik yaparimda siraya dizilirler lackalastiginda misafir yardimcin var diyip canlarina okursu
Ahh o gunn ikram olmasin vi cay icip kalkalim dedmcde herkes bana gulducanım bence h.sonu zor olur eşin evde ya güzel kahvaltınızı falan yapın beraber, bence pazartesi salı yap ama çarşamba günkü günde dikkat et kaçırma
süper olur. o gün tatlı ve hamur işinden kaçınsan yeterli. akşamıda sadece salata ve yoğurtla hafif geçirirsen telafi etmiş olursun.Ahh o gunn ikram olmasin vi cay icip kalkalim dedmcde herkes bana guldukendime salata turu bse yaparm carsamba gunu.
herkes bse yapip goturuyo bnde diyete uygn bse yaparm onu yerim bol bol
Iyi dusun canim banada oyle oluyodu. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslaynca gecmisti bndeki korku. Bazen hareketini hissetmydm karnimi ovuydm hafif vuruyodum icerden hareket gelnce rahatliyodum :))ayyy inşaallaahh sağ sağlim sağlıcakla bebişimi bi kucağıma aldığım günleri görebilsem, yarın kontrolüm var ve ben her kontrol öncesi anlamsız bir şekilde olumsuz bişey duyacakmışım korkusuyla acayip stres yapıyorum
Aynen canim ama ne yapsam ki oyle herkesin de yiyebilecegi diyete uygun ikramliksüper olur. o gün tatlı ve hamur işinden kaçınsan yeterli. akşamıda sadece salata ve yoğurtla hafif geçirirsen telafi etmiş olursun.
evet bu endişemi dün bi arkadaşıma daha söylemiştim. kendiside aynı şeyi söyledi. inşaallahh canım yaaa çok dua edin, Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsunIyi dusun canim banada oyle oluyodu. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslaynca gecmisti bndeki korku. Bazen hareketini hissetmydm karnimi ovuydm hafif vuruyodum icerden hareket gelnce rahatliyodum :))
kimyager1508 deryam sadece son ortalamayi yuvarlamiyoruz
cansutr tabi bizim yılbaşı yalan oldu dimi ikinizde tavsaniz kaplumbağa olmaya karar verdim artık az az ama kararlı
Amin canim.Allah hamislerimize bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlerese hayirlisiyla bebek nasip etsin insallahevet bu endişemi dün bi arkadaşıma daha söylemiştim. kendiside aynı şeyi söyledi. inşaallahh canım yaaa çok dua edin, Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun
hakikaten yaaa sizin yılbaşına kadar olan bi hedefiniz vardı değil mi??kimyager1508 deryam sadece son ortalamayi yuvarlamiyoruz
cansutr tabi bizim yılbaşı yalan oldu dimi ikinizde tavsaniz kaplumbağa olmaya karar verdim artık az az ama kararlı
aminnn amiinnnn amiiinnnAmin canim.Allah hamislerimize bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlerese hayirlisiyla bebek nasip etsin insallah
Kiz sacin ellerimden kalcak sus.bakiyimayyy inşaallaahh sağ sağlim sağlıcakla bebişimi bi kucağıma aldığım günleri görebilsem, yarın kontrolüm var ve ben her kontrol öncesi anlamsız bir şekilde olumsuz bişey duyacakmışım korkusuyla acayip stres yapıyorum
Gel bize, yaparim ben sana, hem de en sagliklisindanbaşarılı :) canım sabah sabah balık çekti :)
Ya baligin kokusyla nasil basa cikiyosun bende cok sevyrm baligi ama kokusu yuznden cok yapmiyrZGel bize, yaparim ben sana, hem de en sagliklisindannasil olsa biz de surekli balik pisiyor
Canım ben de ayran kürüne niyetlenmiştim ama cesaret edemedim, emzirirken çok acıkıyorum ben. Sen yapabilirsen belki ben de gaza gelirimPazqrteSi yapicam insallah p.twsi sali 2 gun
ben cikiyrm kizlar size iyi aksamlar yarin gorusurz
Esin haftasonu evdeyse veya disari cikma planiniz varsa, haftasonu zor olabilir.Kizlaaarr bana fikir verin
yogurt kurunu bugun yarin mi yapim hafta ici mi yapim
Vucudu sasirtmak icin ne yapmak lazim ki? Kur falan mi uygulayacagimtatlım geçen haftalarda çok güzel kilolar verdin. bu 1-2 hafta durması çok normal. çünkü vücut dirence geçiyor. bu sıra da vermekten çok almamak önemli. bence kilo almamakla gayet başarılı bir hafta geçirmişsin. bende de her 3 kiloda bir vücut dirence geçiyordu. bunun için vucudunu şaşırtmalısın.
sağol tatlımmo zamana kadar seni de mezun etmiş oluruz zaten arada ziyeterime gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?