Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 canım listeyi paylasamazsam paylasirsin yanlız yeni kurala gore takım ortalaması artık virgülden sonra uç hane yazılacak yuvarlanmayacak bu sadece son ortalama için geçerli misal takım ortalaması = %0.565 çıktı bunu %0.57 ye yuvarlamadan direk yazacağız

vayy güzel hedeff :) kaptan senin boy kaçtı?

galiba pişirme sırasında ve hazırlandığında foto çekip, nasıl yaptığını anlatıyorsun
canım sen katil biz iy verelim genelde kimin çevresi çoksa o kazanıyor öyle pek kimsenin tarife baktığı yok o yüzden bi kişi katılsın ki oy verelim
Boyu sormustun 158 canim

tamam canımm oylamadan haberim var takip etmiştim ama hatırlatman iyi oldu dikkat ederim.

kimyager1508 bebeğinin doğmasına 200gun kalmış 28-29 hafta yanı her hafta bir kilo vercem senin Pıtırcık doğana kadar 50kg oluyorum
ayyyy hadi inşaalllaahhh canım yaaaa inan çok isterim.. ondan sonra ben senden bayrağı devir alırım kilo vermek için

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,194 )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,169 )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.126)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 / / /% )

10.takım ortalaması:%

Kizlaaarr bana fikir verin
yogurt kurunu bugun yarin mi yapim hafta ici mi yapim

Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69

Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..

tatlım geçen haftalarda çok güzel kilolar verdin. bu 1-2 hafta durması çok normal. çünkü vücut dirence geçiyor. bu sıra da vermekten çok almamak önemli. bence kilo almamakla gayet başarılı bir hafta geçirmişsin. bende de her 3 kiloda bir vücut dirence geçiyordu. bunun için vucudunu şaşırtmalısın.

Ayyne tatli kaptan olur senden

sağol tatlımm o zamana kadar seni de mezun etmiş oluruz zaten arada ziyeterime gelirsiniz

tamam canımm oylamadan haberim var takip etmiştim ama hatırlatman iyi oldu dikkat ederim.

ayyyy hadi inşaalllaahhh canım yaaaa inan çok isterim.. ondan sonra ben senden bayrağı devir alırım kilo vermek için
Aynen kendini hazırla takımı kilitlemeyelim dükkân senin

Kizlaaarr bana fikir verin
yogurt kurunu bugun yarin mi yapim hafta ici mi yapim
yoğurt kürü naıl ki canım? benim yaptığım akşamları yatmadan yarım saat önce yenendi. senin ki farklı mı? yada ayran detoksu mu demek istedin?

Ben bas koydum @erigim hodri meydan senden önce mezun olacam birakirmiyim deryacim arada yoklar seni takima müfettislik yaparimda siraya dizilirler lackalastiginda misafir yardimcin var diyip canlarina okursu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…