- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Gunaydin canimgünaydın 10. takımın çıtır hatunlarıııı
Bem yemek yarismalarini hic anlamadm nasil oluy9 :)Kızlarr diyet yemekleri yarışmasına katılsak mı cümbür cemaat :)))
kimyager1508 bebeğinin doğmasına 200gun kalmış 28-29 hafta yanı her hafta bir kilo vercem senin Pıtırcık doğana kadar 50kg oluyorum
Bem yemek yarismalarini hic anlamadm nasil oluy9 :)
canım sen katil biz iy verelim genelde kimin çevresi çoksa o kazanıyor öyle pek kimsenin tarife baktığı yok o yüzden bi kişi katılsın ki oy verelimvayy güzel hedeff :) kaptan senin boy kaçtı?
galiba pişirme sırasında ve hazırlandığında foto çekip, nasıl yaptığını anlatıyorsun
tamam canımm oylamadan haberim var takip etmiştim ama hatırlatman iyi oldu dikkat ederim.kimyager1508 canım listeyi paylasamazsam paylasirsin yanlız yeni kurala gore takım ortalaması artık virgülden sonra uç hane yazılacak yuvarlanmayacak bu sadece son ortalama için geçerli misal takım ortalaması = %0.565 çıktı bunu %0.57 ye yuvarlamadan direk yazacağız
ayyyy hadi inşaalllaahhh canım yaaaa inan çok isterim.. ondan sonra ben senden bayrağı devir alırım kilo vermek içinkimyager1508 bebeğinin doğmasına 200gun kalmış 28-29 hafta yanı her hafta bir kilo vercem senin Pıtırcık doğana kadar 50kg oluyorum
Ayyne tatli kaptan olur sendentamam canımm oylamadan haberim var takip etmiştim ama hatırlatman iyi oldu dikkat ederim.
ayyyy hadi inşaalllaahhh canım yaaaa inan çok isterim.. ondan sonra ben senden bayrağı devir alırım kilo vermek için
Gunaydin arkadaslar..
Poooffff 1 hafta diyet yap, gr kilo verme..
Ne oldu anlamiyorum..
Gecen hafta kilom : 69
Bu hafta kilom : 69
Kizim uyanmadan evden cikayim, yuruyuse gidiyorum..
Ayyne tatli kaptan olur senden
Aynen kendini hazırla takımı kilitlemeyelim dükkân senintamam canımm oylamadan haberim var takip etmiştim ama hatırlatman iyi oldu dikkat ederim.
ayyyy hadi inşaalllaahhh canım yaaaa inan çok isterim.. ondan sonra ben senden bayrağı devir alırım kilo vermek için
Bugün ve yarinKizlaaarr bana fikir verin
yogurt kurunu bugun yarin mi yapim hafta ici mi yapim
yoğurt kürü naıl ki canım? benim yaptığım akşamları yatmadan yarım saat önce yenendi. senin ki farklı mı? yada ayran detoksu mu demek istedin?Kizlaaarr bana fikir verin
yogurt kurunu bugun yarin mi yapim hafta ici mi yapim
Ayran detoksu canim ya karistirdm isimleriyoğurt kürü naıl ki canım? benim yaptığım akşamları yatmadan yarım saat önce yenendi. senin ki farklı mı? yada ayran detoksu mu demek istedin?
tatlım geçen haftalarda çok güzel kilolar verdin. bu 1-2 hafta durması çok normal. çünkü vücut dirence geçiyor. bu sıra da vermekten çok almamak önemli. bence kilo almamakla gayet başarılı bir hafta geçirmişsin. bende de her 3 kiloda bir vücut dirence geçiyordu. bunun için vucudunu şaşırtmalısın.
sağol tatlımmo zamana kadar seni de mezun etmiş oluruz zaten arada ziyeterime gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?