- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Arkadaslar meraba yarışma ya katilabiliyo muyuz :)
Afiyet olsun çok güzel görünüyor yemekler . Eline sağlık...Kızlar akşam yemeğini yaptım, yedik ailece :) brüksel lahanası bizim evde çok sevildi. Ben et sotede az da olsa yağ kullandığım için brüksel lahanasını ve havucu haşladım üzerine yarım limon sıkıp yoğurtlayıp pulbiber döktüm. Et soteyi de, kendi suyunu çekene kadar pişirdim sonra soğan ve dünden kalan menemeni (domates ve biber) ekledim , az su ekledim . Et pişince az gevrek olsun diyede 1 kaşık sıvıyağ ekledim. Sonrada soteledim. Bol baharat kattım tabi bide :)
Resimler ekte canlar:)
Sen de bendensin canım, boyumuz ve kilomuz çok yakın. Kaptanımız gel derse rakibim olacaksınAdım yasemin yaşım 21 boyum 162 kilo 62 doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum 5 kilo vermek istiyorum :) çoğu yerde kontenjan dolu diyonasıl oluyo yarışma anlatabilirsiniz :)
Adım yasemin yaşım 21 boyum 162 kilo 62 doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum 5 kilo vermek istiyorum :) çoğu yerde kontenjan dolu diyonasıl oluyo yarışma anlatabilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim canım :) inş hedefimize kavuşuruzCanım bizde kontenjan dolu değil tabi ama @erigim daha net bilgi verir canım.
Canım biz temiz, sağlıklı ve sporlu yaşamayı hayat tarzı edinip kilo vermeyi hedefliyoruz. Gün boyunca yaptıklarımızı, menülerimizi düzenli olarak paylaşıyoruz. Günde minimum 5 mesaj atma şartımız var ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Şu anlık bunlar canım :)
Afiyet olsun çok güzel görünüyor yemekler . Eline sağlık...
yok kız, tv 8 de bi programdı survivorun biraz farklısı gibi :) tuncayda ordaki yarışmacıydı :)
Canim sorununun ne oldugunu bilmiyorum ama diyetisyenine katiliyorum. Hicbirsey senden daha degerli degil, en onemlisi sensinSelam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
Galiba canım burnumda akıyorÜşütmüşsündür canım diyetle alakalı değil :)
İyidir canım sen nasılsın
Eklerine sağlık canım.Kızlar akşam yemeğini yaptım, yedik ailece :) brüksel lahanası bizim evde çok sevildi. Ben et sotede az da olsa yağ kullandığım için brüksel lahanasını ve havucu haşladım üzerine yarım limon sıkıp yoğurtlayıp pulbiber döktüm. Et soteyi de, kendi suyunu çekene kadar pişirdim sonra soğan ve dünden kalan menemeni (domates ve biber) ekledim , az su ekledim . Et pişince az gevrek olsun diyede 1 kaşık sıvıyağ ekledim. Sonrada soteledim. Bol baharat kattım tabi bide :)
Resimler ekte canlar:)
ben tüm gün tek başımaydım kimsecikler gelmiyor yemek yerken herkes gelmiş:=)Kızlar bana yine miskinlik çöktü galiba bugünde 9 da uyucam :)) kimse gelmediğine göre ya yoğunsunuz ya da sizde benim gibi miskinsinizz :)) uyurum büyük ihtimal birazdan :) iyi gecelerr öpüyorum hepiniziii
Birçok kişininde yok benim de pek kullandığım söylenemezyemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn
sagol cnm ayni evin icnde cok zor kus kalmak allah kimseye yasatmasin
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))
cok severim o sarkiyi.
bide @erigim bnm face hesabim falayok kullandigm tek sitw burasi :)
Bi fincanda ben ben benHerkese gunaydiiiin
Ezgi dun gece digru duzgun uyumadi, sabaha kadar mizirdanip durdu. Sanirim bir yeri agriyordu. Dogal olarak ben de uyumadim, sabah da 8 de uyandi. Tabi ben evden cikamamistum henuz, yuruyus yalan oldu..
İnsallah yarina..
Bugun enerjim 0.
Nescafe iciyorum simdi, azicik ayilayim..
BrokoliHadi bakalim size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Benim menulerim de son hafta ne eksikti)
Supersinbu öğlen gayet başarılı bi yemek serüvenim oldu :)
yayla çorba, tavuk, 2 kaşık acılı ezme, yoğurt, peynirli salata :) börek ve tatlı vardı hiçç bakmadım bile :)
benim face'im yok kiiii
Canim geçmiş olsun Rabbim huzura kavuşturan herşey boş değil biz bu dünyaya bi boşluk için gönderilmiş olamayız evet bazı insanlar umursamaz katlanılmaz oluyor bazen hepsini poşete koyup çöpe arasında gelsede onların çevrede olmasının bile bir amacı bir sınavı varSelam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
Cunku ankara donuyor şapka orcem Ankaraya usudukce bizi usutuyorCanım iyidir ama çok üşüyom ben kombi 50 de yanıyor ama ısınmıyorum diyetin yan etkileri galiba. Senden naber?
Tus derken drumuz mu var hemde bu Dr bi tabak pilav bide cikolatami yiyor hala dün ne demiştik lütfen bir daha bu şekilde menü girmek istemiyorum zira bu tarz menüler aklına düşüyor ve kacamaga teşfik ediyorIyi gunler arkadaslar bu gun ugrayamadim tus sonuclarini beklemekten bitkin dustuk valla
Menumu yazayim
Sabah
1 bardak siyah cay
2-3 catal omlet
Yarim dilim ici alinmis beyaz ekmek
Ara
1 mandalina
Oglen
1 tabak pilav(pirinc)
2 adet vejeteryan kofte
1 kase yogurt
Ara
4 kare bitter
1 bardak cay
1 avuc cekirdek
Aksam
Karisik salata
Mercimek corbasi(aksami daha yemedim)
Su 2 litre
Spor yapamadim belim agriyor hala malesef
Dersu dinle kızDersdeyim dersde wifi oluyor
Ahh gelebilse kircakta gelemiyo yarın yine gel diyerek ugurlandimHeeey nerdesiniz erigim kafamizi kircak cok bos kaldi sayfaaa
Hosgeldin canım kontenjandan değildir o vereceğim kilo az olduğu için almak istemiyorlardir ilk sayfada kurallarını var 2hafta deneme üçüncü cuma listelere gidiyorsun ama tmm dersen bugün başlıyor üyeliğinAdım yasemin yaşım 21 boyum 162 kilo 62 doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum 5 kilo vermek istiyorum :) çoğu yerde kontenjan dolu diyonasıl oluyo yarışma anlatabilirsiniz :)
uyuma gelin kalk kahve yapKızlar bana yine miskinlik çöktü galiba bugünde 9 da uyucam :)) kimse gelmediğine göre ya yoğunsunuz ya da sizde benim gibi miskinsinizz :)) uyurum büyük ihtimal birazdan :) iyi gecelerr öpüyorum hepiniziii
Ay ben cok mu cahilim. Kocaman kadinim guya, en yasliniz da benim.Poncik hamurunu yoğurup dolaba atacağım bu arada bi kahve içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?