Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Adım yasemin yaşım 21 boyum 162 kilo 62 doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum 5 kilo vermek istiyorum :) çoğu yerde kontenjan dolu diyo nasıl oluyo yarışma anlatabilirsiniz :)

Afiyet olsun çok güzel görünüyor yemekler . Eline sağlık...

Adım yasemin yaşım 21 boyum 162 kilo 62 doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum 5 kilo vermek istiyorum :) çoğu yerde kontenjan dolu diyo nasıl oluyo yarışma anlatabilirsiniz :)
Sen de bendensin canım, boyumuz ve kilomuz çok yakın. Kaptanımız gel derse rakibim olacaksın

Canım bizde kontenjan dolu değil tabi ama @erigim daha net bilgi verir canım.

Canım biz temiz, sağlıklı ve sporlu yaşamayı hayat tarzı edinip kilo vermeyi hedefliyoruz. Gün boyunca yaptıklarımızı, menülerimizi düzenli olarak paylaşıyoruz. Günde minimum 5 mesaj atma şartımız var ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Şu anlık bunlar canım :)

Çok teşekkür ederim canım :) inş hedefimize kavuşuruz

Kızlar bana yine miskinlik çöktü galiba bugünde 9 da uyucam :)) kimse gelmediğine göre ya yoğunsunuz ya da sizde benim gibi miskinsinizz :)) uyurum büyük ihtimal birazdan :) iyi gecelerr öpüyorum hepiniziii

yok kız, tv 8 de bi programdı survivorun biraz farklısı gibi :) tuncayda ordaki yarışmacıydı :)

Canim sorununun ne oldugunu bilmiyorum ama diyetisyenine katiliyorum. Hicbirsey senden daha degerli degil, en onemlisi sensin

Herkese iyi aksamlar..
Bol kosturmacali bir gundu.
Menumu yazayim , kizim uyuyunca gelirim
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle
1 havuc
1 elma
Aksam
Balik.
Bol salata

Üşütmüşsündür canım diyetle alakalı değil :)

İyidir canım sen nasılsın
Galiba canım burnumda akıyor
Eklerine sağlık canım.
Kızlar bana yine miskinlik çöktü galiba bugünde 9 da uyucam :)) kimse gelmediğine göre ya yoğunsunuz ya da sizde benim gibi miskinsinizz :)) uyurum büyük ihtimal birazdan :) iyi gecelerr öpüyorum hepiniziii
ben tüm gün tek başımaydım kimsecikler gelmiyor yemek yerken herkes gelmiş:=)

Bugün aslında ayran detoksu yapacaktım ama cesaret edemedim kan şekerim düşer diye. Ekmek ve meyveyi en aza indirmeye çalıştım, bi kaç günün telafisi oldu. Yarından itibaren normal listeye devam edeceğim

Birçok kişininde yok benim de pek kullandığım söylenemez
Bi fincanda ben ben ben
Hadi bakalim size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Benim menulerim de son hafta ne eksikti )
Brokoli
bu öğlen gayet başarılı bi yemek serüvenim oldu :)

yayla çorba, tavuk, 2 kaşık acılı ezme, yoğurt, peynirli salata :) börek ve tatlı vardı hiçç bakmadım bile :)
Supersin
benim face'im yok kiiii

Canim geçmiş olsun Rabbim huzura kavuşturan herşey boş değil biz bu dünyaya bi boşluk için gönderilmiş olamayız evet bazı insanlar umursamaz katlanılmaz oluyor bazen hepsini poşete koyup çöpe arasında gelsede onların çevrede olmasının bile bir amacı bir sınavı var
İlaç konusunu şöyle deyim grubun yarısı kullan yarısı kullanma demiş ben gitsem kendimi anlatsam bana belki daha ağrılarını verir ana ben kendimi suya anlatıyorum su akıp götürüyor
Rabbim bu canı bu bedene nasıl sigdirmissa bu sıkıntıyı da öyle çıkarır
Canım iyidir ama çok üşüyom ben kombi 50 de yanıyor ama ısınmıyorum diyetin yan etkileri galiba. Senden naber?
Cunku ankara donuyor şapka orcem Ankaraya usudukce bizi usutuyor
Tus derken drumuz mu var hemde bu Dr bi tabak pilav bide cikolatami yiyor hala dün ne demiştik lütfen bir daha bu şekilde menü girmek istemiyorum zira bu tarz menüler aklına düşüyor ve kacamaga teşfik ediyor
Dersdeyim dersde wifi oluyor
Dersu dinle kız
Heeey nerdesiniz erigim kafamizi kircak cok bos kaldi sayfaaa
Ahh gelebilse kircakta gelemiyo yarın yine gel diyerek ugurlandim
Hosgeldin canım kontenjandan değildir o vereceğim kilo az olduğu için almak istemiyorlardir ilk sayfada kurallarını var 2hafta deneme üçüncü cuma listelere gidiyorsun ama tmm dersen bugün başlıyor üyeliğin
uyuma gelin kalk kahve yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…